Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka atomówka hehe

Dlaczego taki facet nigdy nie miał dziewczyny ??? - wytłumaczcie mi to

Polecane posty

Gość mrówka atomówka hehe

Hej Może i trochę przydługie i nikt nie przeczyta całości, ale napiszę ;) Znam pewnego faceta, który jest moim sąsiadem i nie mogę zrozumieć dlaczego taki mężczyzna jak on jest sam. Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, a mieszkamy obok siebie od dziecka. Co z nim jest nie tak ? Facet będzie miał w tym roku już 29 lat. Z tego co wiem to pracuje jako inżynier w budownictwie, więc chyba głupi nie jest. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to ma śniadą karnację i czarne włosy. Co prawda jest szczupły i nie jest zbyt wysoki, ale te 175 cm, a może i więcej na pewno ma, bo sama mam 169 i widzę, że jest wyraźnie wyższy. Od znajomych, którzy go znają wiem, że jest on trochę nieśmiały i małomówny, rzadko gdzieś bywa, na jakiś imprezach itd. Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale przecież i nieśmiali mają dziewczyny. Od jego rodziców wiem, że nigdy nie był w żadnym związku i nigdy nie miał dziewczyny. Dzisiaj go widziałam jak wysiadał z samochodu i jakoś tak zrobiło mi się go żal. Jak on może być sam przez tyle lat ? Przecież musi mu być bardzo smutno. Nie mieć się do kogo przytulić wieczorem, porozmawiać itd. Nie rozumiem tego. Dlaczego on się marnuje ? Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta. Wydaje mi się, że marnuje się sensowny i wartościowy facet, który mógłby stworzyć udany związek, tylko z tego co wiem to on nie chce, bo twierdzi że się nie nadaje.

Gość ,dkfg
moze jest pedalem, daj mu spokoj

Gość Znam odpowiedź
Skoro jest nieśmiały, małomówny i rzadko chodzi na imprezy to znaczy, że miał mniej propozycji na "związek" od kobiet. Np. kilka (okazji na bycie z kobietą). Wystarczy, że je zmarnował (np unikał zainteresowanej kobiety bo się jej bał) i już masz odpowiedź na swoje pytanie :)

Gość tak tak.......................
myśle, że On czeka aż będziesz miała 16 lat ;)

Gość Cieszymir
A co to znaczy, że się marnuje?

Gość . i . i. i . i
przestan już ku­rwa zakładać run razy te same tematy. już ci kiedyś ku­rwa ludzie odpowiedzieli

Gość . i . i. i . i
sto razy*

Gość Fanka Rysia z Klanu
Wlaściwie możesz powiedzieć o nim tylko tyle że studiował budownictwo bo tylko tyle o nim wiesz. Reszta to domysly. Na tej podstawie nie możesz stwierdzić jaki ma charakter. Może calkiem poryty i nikt nie chce się z nim wiązać albo jest jakimś zboczeńcem

Ja mam 44 lata i jeszcze nie miałem dziewczyny, bo tak jakoś w życiu wyszło, zapewniam, że nie jestem gejem, a jestem super nieśmiały.

"Rozumiem, że można być nieśmiałym, ale przecież i nieśmiali mają dziewczyny" Nie wszyscy. A jak pominąć tych co wzięli sobie byle co z desperacji to już naprawdę niewielu :D "Przecież jakaś dziewczyna na pewno byłaby szczęśliwa mając takiego faceta." Nie jedna zapewne mu to mówiła osobiście :D

Gość luizzzzzzzzjannnnnnnnna
opisywalas juz ten przypadek!

"Nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną" może po prostu nie przyprowadzał lasek do domu, a zalicza co tydzień kilkanaście panienek :D

Gość Hej Hoł
Jakbym czytał o sobie, tez jestem mgr inzynierem tylko w lepszym zawodzie niz budownictwo, tez jestem szczupły, tylko ze jestem wysoki i mam ładną buzie a nigdy z nikim nie byłem. Dodam ze jestem hetero. I w sumie dobrze mi z tym, z kobietami sa same problemy:D

Gość Beżowy trabant na polanie
Hej hoł - jesteś informatykiem?

Gość Haj Hoł
Nie, studiowałem technologię drewna, a ponieważ nie ma pracy w zawodzie to się przekwalifikowałem. Jestem mistrzem kaletnikiem :classic_cool:

Gość Hej Hoł
ten wyzej to podszyw oczywiscie, mam zawod zblizony do informatyka. Mam całą mase pasji i zainteresowań które całkowicie wypełniają mi czas. Nigdy sie nie nudze sam i dlatego nie czuje w ogole potrzeby bycia w zwiazku. Mysle ze po 30stce pomysle o zwiazku z jakas 10 lat młodsza laseczką a jak nie trafie na odpowiednia kobiete to poloze na to lache i bede sam do konca zycia. nie stronie od towarzystwa ale pokochalem samotnosc, jest cudowna :)

Gość Beżowy trabant na polanie
Aha, bo obiło mi się o uszy, że spośród ludzi pracujących w różnych zawodach to właśnie informatycy najrzadziej są w związkach.

Gość jestem informatykem
czy przegrałem życie?