Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dopa Maryna

Panie i Panowie,co myslicie o stanikach typu push-up?

Polecane posty

Dziewczyny,ile z Was je kupuje? Chodzi mi o takie modele,co niby powiekszaja piersi z rozmiaru A do C albo i wiecej:D Panowie,macie cos przeciwko takiej bieliznie?

Gość OneTwo
To jest walenie w chuja.

Witam :) Ja jako facet powiem że mi się to nie podoba. Piersi owszem wyglądają na większe ale często faceci od razu zauważają że to push-up. Piersi nie wyglądają w tym naturalnie, a dla mnie osobiście jest kompletnie obojętne czy dziewczyna ma D czy A bo nie cycki się liczą, czasem nawet te zgrabniejsze małe są dużo fajniejsze od tych większych, nie koniecznie foremnych :)

Gość majordomuss
głupota i nic więcej, myslicie ze dzieki temu jestesie atrakcyjniejsze? bzdura, same siebie oszukujecie

Gość koniokrad888
moja dziewczyna ma ladne male piersi i w dzien nosi tylko pushapy - dla ludzi i pewnie dla siebie bo ja lubie takie modelskie ksztaltne male piersi z ladnymi brodawkami i sutkami. gdy stoja i wbijaja sie w koszulke to lepisze niz sery i zwisajace piersi.

Gość koniokrad888
w domu sciaga bo ja nie lubie.

Gość o-naaaaaa
ja mam małe piersi i noszę. Męża nie oszukuję, on wie jak wyglądam. A noszę, bo nie oszukujmy się - ubrania kobiece tu i ówdzie wcięte i wycięte- na mnie wyglądały by jak worki. Dla puszystych jest bielizna wyszczuplająca aby fałdy się nie wylewały, a dla mnie ratunkiem jest taki stanik (bo nie biustonosz- jak biutstu nie posiadam :P)

Gość o-naaaaaa
poza tym jakie oszukiwanie facetów :o Czy jak laska umawia się z chłopakiem to zagląda mu najpierw w spodnie???? U facetów nie widać jego budowy i jakoś nikt do nich pretensji nie ma że kogoś oszukali...

o-naaaaaa -> no tak pokazanie że ma się D a nie B to nie oszukiwanie o do wyglądu. a potem dziewczyna się wstydzi rozebrać bo w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej niż w ubraniu...

Gość koniokrad888
ja lubie przede wszytkim ksztaltne jedrne piersi- rozmiar ie wazny- nawet jak jest prawie plasko i duzy dekolt i wudac obojczyk i mostek i sutki to jest sexy jak dziewczyna jest smukla

Gość xyzzzzzzz
Ja mam większy problem bo jedna piers mam niejszą od drugiej :(I żadne push-upy nie pomogą :(

Gość kaszalotka:)
Ja tylko takie nosze, bo mam malutkie piersi:(

Gość dzikus28
To jest zwykłe naciąganie,jestem oburzony.To tak jak bym wkładał sobie jakąś tubę w spodnie i paradował z tym po mieście.

Gość o-naaaaaa
Levviatan - Jakie D??? Ja mówię ja zwykłym puszapie, on powiększa moje piersi o 1 rozmiar. Męża już nie szukam, sam się znalazł. Nakładam je by poczuć się bardziej kobieco w kobiecych fasonach.

Gość dzikus28
Gdyby dziewczyny w czymś taki przyszła na pierwszą randkę i bym się o tym dowiedział,to byłaby to pierwsza i ostatnia,nie lubię nie szczerych i fałszywych ludzi. To tak jak z samochodami na giełdzie,nie bity a potem sie okazuje że samochód po kasacji albo licznik przekręcony i samochód po zakonnicy.

Gość kaszalotka:)
dla mnie to nie jest naciąganie, mój mąż wie jakie mam piersi, a staniki tego typu noszę żeby się chociaż troszkę dowartościować.

Gość o-naaaaaa
dzikus - czy ty porównujesz kobiety z małymi piersiami do bitych i uszkodzonych samochodów :o nie wierze....

Gość dzikus28
Nie,sam lubię małe(b) piersi ale z małymi piersiami w stanikach co powiększają piersi porównuję do takiego naciągania klienta.

Gość majordomuss
"a staniki tego typu noszę żeby się chociaż troszkę dowartościować" ==========> i wychodzi wasza glupota i proznosc, dowartosciowujesz sie czyms co nie istnieje

Gość gość
Mam małe piersi i widzę ogromną różnicę po nałożeniu biustonosza push-up. W rzeczywistości moje cycki rozchodzą się na boki i wiszą. Faceci w ogóle nie powinni się wypowiadać na ten temat. Dla nich zawsze jest źle. Kobieta z małym biustem - niekobieca. Ta z silikonem to sztuczna lalka. Ta z dużymi naturalnymi ma "cyce jak donice". A ta z push-upem to oszustka :D Walić facetów skoro to są ich priorytety. Ja taki stanik noszę dla siebie, ubrania lepiej na mnie leżą i czuję się bardziej kobieco. A zanim pójdę z chłopakiem do łóżka to powiem mu, że to push-up i tyle :D Jak ma spieprzyć z tego powodu to proszę bardzo.

jak dla mnie, jeśli kobieta ma się lepiej poczuć w pushupie to nie ubierze. Ale mi się spodoba także w normalnym staniku bo i małe piersi mogą być bardzo sexi. A facet jak ma się zakochać to zakocha się bez względu na to czy kobieta ma duże czy małe piersi, bo facet nie zakochuje się przecie w samych piersiach :D

Gość gość
Ostatnio jak byłam w salonie Triumph, to na mnie był tylko jeden zwykły biustonosz, a reszta to push-upy - mój rozmiar to 70B, więc mężczyźni nie pomstujcie tak, bo na małe cycki zwykłych biustonoszy jest mało, a push-up jedynie podnosi, a nie powiększa! Jak kobieta nie rodziła, to będzie miała fajne cycki w pushupie czy bez.

Te staniki powinny być spalone, za to jak deformują, rozpłaszczają i niszczą piersi. Koszmar. Można kupić sobie usztywniany biustonosz bez tych idiotycznych gąbek - dobrze dobrany stanik czyni cuda i bez szkody dla biust nieco go powiększa i poprawia jego kształt. Push-upa w życiu bym nie założyła, za bardzo cenię sobie moje piersi, żebym je miała w czyms takim zgniatać. Pare lat chodzenia w czymś takim i gotowe trwałe deformacje, problem w przepływie krwi i limfy, rak piersi gotowy. Ale nie, trzeba wypychać, zgniatać i udawać, że się ma większe niż w rzeczywistości.

Gość gość
Nie toleruje tego.. tym bardziej jak dziewczyna mówi że mnie kocha :) a chodzi w czymś takim.. czuje się jak frajer wtedy i czuje się jakby mnie nie szanowała, zazwyczaj zaczynam ją zlewać :) taki już jestem, miałem raz tak bezczelną znajomą że nie dość że miała wielkie cycki... to jeszcze nosiła push up nie wiem po ... nigdy się nie dowiem. Jesteście piękne, małe też piękne a zresztą ja wole wasze stópki :P, nie dam rady być z kimś kto to nosi.. jak chce się chwalić powietrzem to niech zrywa i gitara co mnie to wtedy obchodzi. Najlepsze że spotykam zazwyczaj tępe dzidy które myślą że mnie wyrwą na byle co ;D trudno wam wytłumaczyć że ktoś szuka dziewczyny(kobiety) do prawdziwego związku a nie do zabawy itd...

Gość gość
faceci twez mogą sobie kupic powiekszacz i wlozyc do majtek . Nikt wam nie broni

Gość gość
dzikus28 Dobre porównanie i prawdziwe.. mi tak przychodziła na randki jedna.. poczułem się jak wykorzystany frajer :) później jeszcze się sk***iła xD ja to mam szczęście. Chyba pora szukać dziewczyny kujonki(bibliotekarki nie wiem jak to nazwać)... może one są porządne i nie będą źle nastawione do wyluzowanego typa :).

Gość gość
biblitekarki sa oczytane, wiec zeby z nimi pogadac na ich poziomie tez trzeba byc oczytanym :P