Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka straszliwa 23

Moja toaletowa wpadka- czuje sie strasznie

Polecane posty

Gość Wpadka straszliwa 23

Jechalam autobusem do domu na wakacje- 3 rok studiow.No i przed wyjazdem opilam sie kawy i zjadlam jedzenia duzo i strasznie chcialo mi sie zrob kupe a w autobusie. Autobus nie mial toalety a facet nie chcial sie zatrzymac. Ostatnie miejsca byly wolne wiec udalam ze sie przesiadam, podciagnelam spodniczke i zaczelm robic kupe. Kiedy juz zrobilam okazalo sie- bo stalismy w korku- ze zapomnialam zaciagnac zaslonek i przygladalo mi sie 5 facetow ktorzy jechali obok. Szubko zaczerwieniona zaciagnelam zaslonki. Wrocilam na miejsce ale kupa zaczela smierdziec. Ludzie krzyczeli ze cos smierdzi a ja z nimi aby nie bylo na mnie. W koncu zrozumialam ze nie da sie wytrzymac w autobusiu i znowu przesiadlam sie na to miejsce, wzielam kupe w rece i schowalam ja sobie do torebki bo nie widzialam innego wyjscia co mam z nia zrobic! Ale to nie wszystko... znowu zaczelo mnie cisnac wiec znowu sie przesiadlam ale tym razem nie wylecial mi prosttu balasek a SRACZKA i plynela na fotele i pod fotele i wsiakala w tapicerke. Probowalam zbierac ja rekoma ale nie dalam rady. I znowy zapomnialam zaciagnac zaslonek i mnie znowu widzieli. A kiedy autobus ruszyl to sie przewrocilam na buzie w te fekalia, torebka w ktora wsadzilam kupe otworzyla mi sie i przewrocila na brzch i kupa mi sie wyturlala na spodniczke, w autobusie byl POTWORNY SMROD, ludzie wrzeszczeli ze smierdzi a ja mialam nawet twarz brudna swoja kupa io nie wytrzymalam i zwymiotowalam na siebie. Zaczelam plakac, kierowca mnie wyrzucil z autobusu i stalam na ulicu a ludzie przejezdzali kolo mnie. To byla moja toaletowa wpadka

Gość taa na pewno
0/10

Gość Feeeeeeeee.
-5/10

Gość adinnaaaa
ale fantazje masz. chore

Gość łysy
-10/10