Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_kobieta_pyta

Czy masturbacja jest żałosna?

Polecane posty

Gość samotna_kobieta_pyta

na innym forum (nie kafe) ktoś założył temat "ile razy dziennie się masturbujecie" i było kilka odpowiedzi ,a po nich ktoś zasadził ,że współczuje z całego serca i ,ze to musi być żałosne :( mniej żałosne by było sypianie z byle kim ? ?

Myśle, że to nasza naturalna potrzeba i chęć realizowania się seksualnie. Złożony temat. Najchętniej porozmawiam przez telefon jesli nie masz nic przeciw. kancelaria_prawnicza@onet.eu. Tez mam jeden watek na ktory chciałbym porozmawiac z kobieta

Gość JUNK
Robisz to? Masz wyzuty sumienia czy jak?

Gość shatters
żałosny był ktoś kto to napisał :O

Gość do Szef28
No nieee,:) ))))))))))))))) to prawnicy teraz za seks-pogotowie robią???? P.S Gratki za nowatorski sposób rwania samotnych, byc może wyposzczonych partnerek!;)

Gość zalosne to jest
wlasnie pieprzenie sie z byle kim albo dzialanie pod wplywem cisnienia, podrywanie kogos tylko dlatego ze sie chce, a nie dlatego ze ktos jest interesujacy masturbacja to tylko radzenie sobie ze swoimi potrzebami i ja w tym nic zlego nie widze bo nie chcialbym miec kobiety ktora idzie do lozka z kims po to zeby sobie ulzyc tylko, a tez nie chcialbym, ktora nie czuje potrzeby seksu i nie ma temperamentu, wiec masturbacja wydaje sie jedynym sposobem rozladowania napiecia dla takiej kobiety, ktorej ja bym chcial ;) dopoki oczywiscie nie pozna mnie :D

A to że to zło itd to wymysł kościoła. W sumie nawet nie wiem czemu to miało służyć...

samotna_kobieto nie ma w tym nic żałosnego a wręcz przeciwnie! i nie przejmuj się co inni mówią....rób swoje :D

Gość Wzorowa Pani Domu
Dlaczego mialaby byc zalosna? Nie ma nic zlego w zaspokajaniu swoich potrzeb, a niektorym osobom masturbacja moze nawet pomoc. Przez eksperymentacje moga zrozumiec co im sprawia przyjemnosc, to potem powiedziec partnerowi i ulepszyc swoje zycie seksualne...

Gość legionn
@samotna_kobieta_pyta w cale nie jest to załosne ja np. lubie to a nalepiej wychodz z jakas kobietka na kamerce i czy jest to bardzo przyjemne jak na ciebie patrzy ktos a ty na niego jak to robi :)

Gość jak to się mówi
lepiej z wibratorem w domu niż dawać dupy byle komu ;) ja tam też samotna i nie uważam ,że kiedy się nie ma z kim to zaspokajanie swoich potrzeb samemu jest żałosne

Gość sdfSDgSDGSDFF
a czy sikanie jest żałosne? czy jedzenie jest żałosne? kurrwa ludzie masturbacja to jest najzwyklejsze zaspokojenie życiowych potrzeb, nie zadawajcie debilnych pytań i nie dorabiajcie do tego ideologii :O

Gość aaaaaaad
to czemu się nabijacie z konobijców :O ?

Gość a normalnie
jest ciezkim grzechem i da sie od tego pwstrzymac. jestescie jak swinie, bo zwierzete maja ruje ale w wiadomym celu zeby poczac potomstwo, a wy wyrzucacie i niszczycie zarodki czyli mordujecie.

Gość a normalnie
bywa że znadam własny stolec ale nie traktuje tego jako grzech 😴

Gość z szaconkiem, bo się może skoń
żałosne to jest dzwonienie do radiamaryja , modlenie się i trzepanie bobra, raz wyłączyli później i było słychać krzyki rozkoszy od trzepania różańcem piczy.