Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kucia

Mam problem z kurduplem.

Polecane posty

Gość Kucia

Poznałam kiedyś na imprezie u znajomych chłopaka mojego wzrostu lub nawet niższego :O Zamieniłam z nim kilka zdań, gapił się na mnie, a ja wolałam gadać z innymi niż z nim. Poza wzrostem który jest dla mnie ważny chłopak ma głos, taki, jakby nigdy mutacji nie przechodził, jak dziewczyna :O eh... zdobył numer od znajomego i zaraz po imprezie napisał sms-a że miło było mnie poznać i buziaki...pomyślałam, startuje do mnie czy co? Potem pisał do mnie a ja mu odpisywałam, aż w końcu przestałam bo nie było zbytnio sensu po tym jak napisał że przyznaje się, że mnie podrywa :O za kilka dni napisał co słychać, odpisałam coś na odczepnego, potem znów pisał a ja nic nie odpisywałam i do tej pory nic mu nie odp. Myślałam że się odczepił, ale on dzwoni do mnie! Ja nie odbieram oczywiście. Dzwoni chyba codziennie... czy tak trudno mu zrozumieć, że jest dla mnie za niski? jak on to sobie wyobraża? Ze bede z nim chodzić po jednym spotkaniu i kilku sms-ach? co za płytki chłopak..i jeszcze jaki odważny że staruje z takim wzrostem do wyzszej od siebie dziewczyny(lubie chodzic w szpilach). Niech poszuka sobie jakiejś niższej od siebie! Poza tym ten dziewczęcy głos. Na dodatek upierdliwy jest gorzej niz komary latem:O I nie najezdzajcie na mnie, ciekawe jakbyscie się czuły jakby nękał was typek który wam się w ogóle nie podoba z wyglądu i z charakteru!

Gość Kucia
up

Gość a figa!!!
nie podoba ci się i już! w czym problem? :D

Gość Kucia
w tym, że nie może tego pojąć, że go ignoruje :O ciągle wydzwania palant

Gość a figa!!!
powiedz mu prawdę ,że ci się nie podoba i nie ma u ciebie szans.

Gość Kucia
jesli jeszcze raz zadzwoni to mu chyba powiem!

Jak jestes taka ostra w slowach o nim tutaj na forum to nie widze zeby byl jakis problem w tym zeby mu powiedziec co o nim myslisz? ze Ci sie nie podoba.Wtedy moze by sie odczepil. Piszesz ze nie podoba Ci sie z wygladu i charakteru a powiedz mi , jak poznalas jego charakter po 'kilku smsach' Rob co chcesz.

Gość Kucia
wiedziałam, że bedzie czepianie się o ten charakter :O jest bezczelny i natretny

Gość a figa!!!
facetom trzeba mówić wprost bez owijania w bawełnę:D inaczej nic nie kumają.

Gość okrrrrropnoscccc
Oj,miałam tak samo :o) dziwne ze takie piszczace karły maja smiałosc,nie? a jakie wymagania hohoho,ja sie ledwo ciołka pozbyłam i niestety wiem,ze do dzisiaj nikogo nie znalazł :( o mnie mysl :(((((

Gość okrrrrropnoscccc
jesli bedziesz miła to masz go na głowie z 10lat...takze.... ;o z takimi trzeba ostro