Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna......

ale dalam dupy...

Polecane posty

Gość cholera jasna......

a wlasciwie nie dalam.. znam faceta 3 miesiace. wybralismy sie na weekend w gory. tylko we dwoje, hotel, wspolne lozko.. i stchorzylam.. skonczylo sie na calowaniu! boze co on sobie o mnie pomysli? oboje mamy po 30 lat. i pewnia kazda inna by sie z nim przespala a ja wymieklam.. a zalezy mi na nim strasznie

Gość cholera jasna......
no wlasnie! nigdy nie mialam w zyciu zadnych krotkich epizodow tylko zawsze byl sex w stalym zwiazku. ale wiem ze teraz kazdy sypia z kazdym wiec pewnie uznal mnie za cnotke niewydymke. myslicie ze jeszcze bedzie chcial sie ze mna spotykac??

Gość sndndlnsnasasasanlasnl
Jeśli mu zależy na Tobie,a nie tylko na Twojej dupci to się będzie spotykał.

Gość cholera jasna......
niby racja..

Gość dupa słonia
chyba niezbyt Cię pociąga ten super gość ;)

Gość i bardzo dobrze
bo skoro się zastanawiasz "co facet sobie pomysli, czy będzie się chcial z Toba spotykać itd. itp" to gdzie tu zaufanie i bliskość konieczna w dobrym związku?Poczekaj! zbuduj dobrą relację - a on Cię będzie bardziej szanował

Gość z kubkiem kawy@@@@
ja mialam podoban sytuacje .tylko ze nie wyjezdzalismy nigdzie. tez mu nie uleglam,ba nawet sie nie calowalismy i co kalpa ,facet zrezygnowal.bo po co ma sie starac jak znajdzie sobie taka ktora od razu rozlozy sie ,bez zandych staran.dodam ze ja mam 32 on 34 ..... ciekawe co lepsze...

trzy miesiące to chyba nie jest "od razu"? po takim czasie to już wypadałoby zrobić coś więcej niż całowanie a po za tym jak się umawia na taki wyjazd, to chyba należy się liczyć z igraszkami w łóżku i z tym, że facet na to liczy a jak się tego nie chce, to sie bierze osobne pokoje i robi facetowi nadziei

,,ale wiem ze teraz kazdy sypia z kazdym..." może nie do końca tak jest, ale w dużym stopniu to jest racja. Moim zdaniem dobrze zrobiłaś. Jak mu na Tobie faktycznie zależy to powinien liczyć się z tym że powinien jeszcze troche poczekać.