Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miriam99

Lubie podpuszczac facetow:):)

Polecane posty

nie o to chodzi ze jestem latwa bo na wiele sobie nie pozwalam.to raczej potyczki slowne i tzw.szczucie:P:P

Gość zonaty maz
jedza ci patrzy z oczu suka ale nie fajna

gadasz glupoty:P,zadna ze mnie jedza.po prostu faceci sa prosci i wystarczy pare spojrzen i usmiechow...

Gość bo faceci to gnoje
nawet jak maja kobiete to strzelaja oczami na wszystkie strony :O

Gość bo faceci to gnoje
i dobrze miriam robisz,trzeba tepic gnojkow

z takiego 'podpuszczania' faceci maja niezly ubaw ;) chyba ze sa prosci, tak jak sugerujesz ze sa twoi koledzy, wtedy faktycznie moga sie czuc bezradni i zaszczucie przebiegloscia 16-latki ;)

Jesteście straszne :) Wśród moich znajomych jest także wielu mężczyzn, ba, nawet mam przyjaciele, ale skoro wy wpadacie na prostaków to szkoda. Ja zawsze spotykałam mężczyzn z klasą, bo nie wybieram sobie byle kogo do rozmowy. Nigdy nie myślałam o mężczyznach w taki sposób, jak Wy, aby ich tępić.. Uzupełniamy się!

Dokładnie,tak zachowują się nastolatki, starając się zwrócić na siebie uwagę. A kobiety, znające swoją wartość, nie muszą facetów 'podpuszczać' No ale każdy ma inne zdanie. Ja bez mężczyzn (inteligentnych, nie tych prostackich) nie mogłabym zyć. Rozmowy z mężczyzna są przewspaniałe.

Gość zonaty maz
juz wiem o co chodzi ty nie podpuszczasz facetow tylko jakis ciotexow, nieudacznikow ,lemingow ktory facet z klasa (np taki jak ja by cie chcial)? buahhahhaaa

niezly ubaw to maja jak im sie jaska kladzie do lozka na 2 spotkaniu:O:O

ty zonaty mezu bys mnie blagal zebym na ciebie spojrzala:P:Pjasne na forum trzeba trzymac fason:O:O

Faceci, owszem, czasami lubią suki, ale w łóżku. Na co dzień wolą sympatyczne kobiety. Naprawdę. Takie z którymi można podyskutować i czuć się dobrze.

Gość legionn
tylko czy faktycznie podpuszczenie faceta jest madre zalezy czy da sie

"to raczej potyczki słowne " Zatem, uznajmy , że jestem mężczyzną, i jak mnie podpuszczasz słownie?

Gość zonaty maz
dla mnie wygladasz jak tania bazarówka nie wygladasz na inteligetną jedynie do lozka pasujesz ale nie dla mnie nie jestes sexowna a ja chodze z "ksiezniczka" do łozka a nie kozą sorry

Nie chodzi o to jak kto wygląda, ale o to jak traktuje drugiego człowieka. Jeśli Ty masz takie mniemanie o mężczyznach, oni mają o Tobie jeszcze gorsze. Tak jak kolega, wspomniał, z Tobą tylko do łóżka

Gość legionn
no wlasnie mowy ciala trzeba :)

Gość zonaty maz
moze jakis robotnik ja weżmie

szanowny zonaty mezu:)wlasnie sie zastanawiam jaka jest ta twoja ksiezniczka?:P:P

Mowa ciała? Ok- flirt, jak najbardziej, ale z przyjemnością, prawdziwą, nieudawaną. Nie z zamiarem, by pokazać, że to tylko 'samiec'. Zę poleci, na wszystko, na byle mięso.

Gość Puzel - Wuzel
następna co założyła konto tylko po to żeby się pokazać i żeby faceci mówili ci jaka jestes piękna. kobieta musi mieć klasę - niestety Ty jej nie masz. tanie to.

Gość zonaty maz
w porownaniu z toba niebo a ziemia

tanie czy nie ale jestem pewna ze waszym facetom na moj widok cieklaby slinka:P a czy jestem tepa czy nie to juz nie wam oceniac:)

Nie mam zamiaru Ciebie krytykować, każdy ma swój sposób na szczęście. Jeśli Ty w taki sposób odnosisz satysfakcję, życzę Ci tylko by Twój przyszły mąż Cię po prostu szanował.

Gość Puzel - Wuzel
trochę pokory dziecko, my tu nie lubimy przemądrzałych jałówek na kafe.