Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miriam99

Lubie podpuszczac facetow:):)

Polecane posty

zonaty mezu.z tego co mi wiadomo ksiezniczki nie zadaja sie z takimi co siedza z nudow na "damskim"forum:Pmyle sie?

a niby czemu mam byc pokorna?tutaj jak widze wolno wyznawac swoje przekonania:)i wolno mowic wprost co sie mysli prawda?

Gość Fhhtffhgf
Ja wiem o czym Miriam mowi. Sama sie tak bawilam, jak bylam mloda jak ona, teraz raz ze mi sie nie chce, dwa mam faceta, trzy juz jednak Chyba az takiego powodzenia bym nie miala. Chodzi o to jak latwo facet mysli, ze pojdziemy z nim do lozka, a zabawa jest dlatego ze nam sie to nawet Nie sni A ladna jestes ;)

Gość zonaty maz
mylisz sie ale co sie dziwic poukladane w glowie masz jak u cyganki w tobołku

oj zonaty mezu,co ty o mnie wiesz:P,nie lubisz mnie bo jestem ladniejsza od tej twojej ksiezniczki?czy dlatego ze sam masz mase kompleksow i wiesz ze taka kobieta jak ja nigdy by na ciebie nie spokrzala?

Fhhtffhgf---->wlasnie o tym samym pisze.a niktorym sie to nie miesci w ich przyziemnych mozdzkach:P:P

wiesz jaki?zeby udowodnic facetom ze nie wszystkie kobiety ktore sie do nich usmiechaja pojda z nimi do lozka:P:P...do tego drodzy panowie prowadzi zupelnie inna sciezka:)

Gość Puzel - Wuzel
dlaczego sądzisz ze jestes ładniejsza od żony żonatego męża? jesteś pusta i próżna. uwierz mi, są ładniejsze od ciebie, a na pewno mądrzejsze.

nastepny.nie jestem pusta ani prozna.nie lubie jak ktos ocenia mnie po wygladzie.zonaty wyraznie na mnie najechal a ja nie bylam dluzna:)proste:)

zonaty maz jedza ci patrzy z oczu suka ale nie fajna tak wlasnie napisal:P:Pmily nie byl wiec dlaczego ja mam byc?

Gość uff jaka niunia
A ja bym dał się podpuszczać.Nawet buty bym ci wylizał:classic_cool:

Gość Puzel - Wuzel
po prostu napisał prawdę :) cytuję ciebie: "tutaj jak widze wolno wyznawac swoje przekonania i wolno mowic wprost co sie mysli prawda?" prawda :classic_cool:

jasne ze tak:P...ale jak ktos mi pisze ze wygladam na suke nie znajac mnie to chyba troszke przegina...

Gość legionn
miriam nie przejmuj sie ja cie lubie :)

No tak, podpuszczasz facetów? Ok. (niby) nie idziesz z nimi do łóżka, więc jaką masz z tego satysfakcję?

taka ze sie slinia i bajeruja jak moga a i tak nic im z tego nie wyjdzie:):)czyz to nie jest satysfakcja?

Ja nie napisałam, że nie lubię. Po prostu chcę o tym porozmawiać. Jasne, że jest urodziwa, po prostu nie zgadzam się z tym jak mówi o mężczyznach. Mam do tego prawo, tak jak ona ma prawo do własnego zdania, punktu widzenia. A wracając do wątku, chodzi Ci o owinięcie sobie mężczyzny wokół palca?

Gość Puzel - Wuzel
możesz recytować nawet i Pana Tadeusza 13 zgłoskowcem z pamięci ale tutaj możemy wyrobić o tobie zdanie jedynie na podstawie zdjęcia i twoje wypowiedzi. i wyrobilismy sobie właśnie takie a nie inne.

Gość Mytugadamy,
ale ty Miriam powiedz, jak Ty podpuszczasz. Bo wiesz - można to robić pięknie i z klasą a można i w stylu "tania dziwka". Daj więc przykłady zachowań podpuszczających i my ocenimy czy klasa jest. I nie zakładaj od razu, że wszystkim bez wyjątku pęcznieją jaja i że masz ubaw, jak ich póżniej te jaja od napalania się bolą. Czy o taki ubaw Ci wreszcie chodzi/

Gość legionn
@miriam99 czemu nie wyjdzie ?

wracajac do watku to: -nie lubie ja faceci patrza na kobiety jak na "mieso"do.. -oceniaja kobiete po wygladzie -czesto zakladaja sie z kumplami kto i kiedy szybciej "zaliczy" -nie szanuja wlasnych kobiet podrywajac inne -uwazaja ze im kobieta ladniejsza tym latwiejsza... wystarczy? dlatego postanowilam utrzec im nosa i jak dotad mi sie to udaje.:)

Gość legionn
ja tak wcale nie mysle

Gość Whorefucker
Czyli rozumiem podpuszczasz ich ale bzykac sie nie chcesz a co z macaniem rozumiem ze dajesz cyca wymietosic i laseczke tez zrobisz i git takie podpuszczanie to ja lubie:-D ps nie jestes mam nadzieje miriam ztego programu haha

jak ja podpuszczam?na pewno nie krece polnagim dupskiem na wszystkie strony:)raczej delikatne usmiechy i spojrzenia.jak facet podejdzie to juz zalezy jak sie odezwie:)na pewno nie ejstem bezczelna,raczej grzeczna ale stanowcza:)

Gość legionn
miriam ale tez sa waceci mili ktorzy sie tobie podobaja

nikomu nie dam sie dotykac:)o zadnym mietoszeniu nie ma mowy.i czy po takim stwierdzeniu nie mam racji?wiekszosc(!)facetow tak wlasnie mysli:P