Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miriam99

Lubie podpuszczac facetow:):)

Polecane posty

Ale zrozum, że mężczyźni patrzą tak na kobiety, gdy one same tego chcą. Gdy one prowokują. A potem zdziwione, że ON leci tylko na jedno. Bo jak z dziewczyną nie ma o czym gadać, to i facetowi tylko jedno w głowie. Może musisz zacząć obracać się w innym towarzystwie?

sa faceci ktorzy mi sie podobaja:)oczywiscie:)jednak nie lubie cwaniaczkow i miesniakow.takich przewaznie biore pod "noz":P

Gość wciecie ty dobrze
piszesz tak jak kobitki traktują facetow tak i oni patrza na nie lakomym okiem, tylko na dupe

No to robisz głupotę! Mnie napawają jedynie obrzydzeniem faceci bez mózgu i z wodą zamiast mięśni, i dlatego nawet na nich nie patrze!

Gość legionn
miriam normalna kobita ale czemu masz awersie do factow jak niektorych lubisz miesniak tez moze byc mily i inteligentny

to nie tak:)chyba powinnam ubierac sie jak zakonnica zeby faceci sie nie slinili:P:Pnie chodze ubrana zbyt prowokujaco,naprawde.a i tak ciagle slysze to samo"jak dupa,z chcecia bym ja zerznal".i to ma byc szacunek do kobiety?

Gość Mytugadamy,
i dalej nie ma odpowiedzi na zasadnicze pytanie. To co opisujesz to nie jest podpuszczanie - to jest najzwyklejsza w świecie zalotność - cecha jak najbardziej pożądana u kobiet i my mężczyżni lubimy tę subtelną grę i naprawdę nie mamy /jak zapewne zakładasz z góry/ od razu peezdy na oczach.

Będzie to nieskromne, ale ma posłużyć jako przykład. Ja jestem atrakcyjna, sama się sobie podobam, i nigdy nie usłyszałam, by ktoś powiedział do mnie dz-iwka.. Nawet pijaczek spod sklepu.. jak już się odezwie pijackim głosem lala, foczka i rożne inne głupie, ale dziwka od razu?? Co Ty w melinach przebywasz? Jak komuś się kobieta podoba, to tak ją określa? Pierwsze słyszę?? Naprawdę!

Z tymi mięśniami chodzi mi o to, że nie są wypracowane poprzez ćwiczenia, ale sterydy i inne świństwa. NIE ZNAM SIĘ NA TYM, WYBACZ. :)

Gość legionn
no wiesz jak jestes ladna miriam to czemu cie to denerwuje powinnas miec wtedy satysfakcje ze nie dla psa kielbasa :)

Hej:) "Wcięcie mam w talii" - moje uznanie dla Twoich wyważonych i mądrych wypowiedzi, jeżeli oczywiście mogę Cię oceniać. Czyta się "Ciebie" z prawdziwą przyjemnością, czego nie da się powiedzieć o wypowiedziach Twojego adwersarza. 🖐️

nie przebywam w melinach:)nawet na ulicy zdarza mi sie slyszec podobne komentarze.:P

widze ze mnie nie rozumiecie...fakt,moze uogolnilam za bardzo ale 80%mlodych ludzi tak sie zachowuje.a gdzie?na ulicy,w dyskotece,w klubie,w pizzerii...

jak slysze komentarz na poziomie to sie usmiecham i tyle.naprawde jestem mila porzadna kobieta:)a wyglada na to ze mam na czole napisane"pieprz mnie":)

Gość Whorefucker
Taaaaa pod noz no i co takieg robisz robisz nadzieje kolesiom ale po max tyg tylko frajer sie nie skapnie ze bzykanka nie bedzie:-) bo musisz sie liczyc z tym ze skoro wygladasz jak wygladas a wyglasasz jak solara do jebana nikt nie bedie chcial nic innego jak Twoja dziurke hehe

Gość a moze pokazesz
nam jak wygladasz w calej okazalosci?co Ty na to?

solara????a gdzie ty widzisz solare?bo mam wlosy na czarno umalowane?moje wlasne sa tylko o ton jasniejsze.nie rozumiem po czym wnosisz ze jestem solara?

nie przejmuje sie ale nie rozumiem czemu ktos ocenia mnie tylko po wygladzie.to naprawde niskie:(

Gość zamiast podpuszczania
wolę konkrety:) Z taką panią jeden numerek wystarczy.Nędza intelektualna.u takiej tylko cipka się liczy.

Gość kijonot
A ja wiem o czym ona mówi.Jest piękna i dlatego może pozwolić sobie na zabawy z facetami.Wiele kobiet jej tu zazdrości i założę się że negatywne komenty są od pasztetów

Dziękuje :) No to widać Miriam, że nie jesteś pustą osobą Ja tylko Ci radzę, byś nie musiała tak traktować żadnego mężczyzny ie ogrywać się na nich tylko raczej poszukać kogoś, kto sprawi, że nikt nie ośmieli się Ciebie tak nazwać. Nie pozwól się nie szanować! Powodzenia!

Gość Whorefucker
Wnosze tak na podstawie odcieniu brazu Twojej twarzy i przedpiersia hehe oraz tez rowniez czytam to z Twoich czarnych oczet :-)

Gość ej wciecie dobrz ci radzi
wez znajdz se mena i nikt cie tak nie nedzie nazywal! i sprawa zalatwoiona