Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miriam99

Lubie podpuszczac facetow:):)

Polecane posty

mylisz sie chlopczyku:)nie chodze na solarium bo nie musze,mam taka karnacje.a oczu nie mam czarnych tylko zielone.daltonista jestes?

Jesteś ładna, ale z tym mocnym makijażem wyglądasz na łatwą. Taka pusta laska dresiarza. Ale jednak nie jesteś pusta ;) Wiesz, z takim wyglądem każdy facet myśli od razu że chce się z Tobą przespać, nie myśli o tym co masz w sobie :)

Gość arwenaaaaaa
co za masakra, to prawda faceci sa latwi i to okrutnie, i masz racje nalezy ich podpuszczac bo to szalenie zabawne ;) o ni jesli chodzi o gierki nie ,maja zadnhch skruolow wiec czemu my mamy miec ;) choc widze ze prezentujecie tutaj straszn ie patriarchalny punkt widzenia, ja jesli mam ochote czasem jakiegos frajera bzykne i n i e mam z tego powodu zadnych wyrzutow sumienia. a tu widze jakies tlumaczenie sie w stylu "o nie ja to dopiero po pieciu latach chodzenia !!!" dziewuchy! same dajecie sie w te chomonta zlapac! ogarnijcie dupy i robcie to na co macie ochote nie tlumaczac sie z tego! a faceci to naprawde zlamasy i pojmijcie do kurwy wreszccie ten fakt! i nic nie zapowiada tego zeb y w koncu mialo byc lepiej , przeciwnie sa coraz bardziej "pizdowaci"" :*

Gość Mytugadamy,
ależ nie oceniamy Cię po wyglądzie. Napisz coś od siebie, coś po czym będziemy Ciebie mogli naprawdę ocenić. A ty ciągle o tym,że większość facetów na Ciebie leci. Jesteś ładna /zresztą nie ma brzydkich kobiet - są tylko niezadbane/. Chcę Ci przypomnieć, że to Ty założyłaś temat, Ty wywołałaś wilka z lasu.Przekonaj nas, że warto by było o Ciebie powalczyć.

Nie rozumiem jak można tak nazywać kogokolwiek? Przecież jeśli oni są tacy, że lecą na wszystko co się rusza i nie ucieka, to my jesteśmy łatwe i puste. Wszyscy siebie warci. Albo zostałyście skrzywdzone tak mówiąc o naszych kochanych facetach, albo.. albo ja już sama nie wiem..

a ochota bym Was przekonala ale niestety musze uciekac spac:)dobranoc wszystki milym i niemilym:):)

Gość ani me ani be
podpusc nas :P :D

Do lazienki zrobic siu... umyc zabki i tez isc psac jak ja :P Wciecie w tali duze masz ? :classic_cool:

Gość Mytugadamy,
Dobranoc. Wcięcie... uznanie... eeech z Tobą to by można i kilka godzin pisać i nuda by się nie pojawiła, ale jutro skoro świt trzeba do pracy gnać.

Gość niezle sie usmialem
dobrze wiedziec ze i na kafe sa kobiety z klasa, jak wciecie ;) reszcie wspolczuje swiatopogladu, nie wiem jakie meskie wzorce mialyscie, zeby uwazac ze mezczyzn trzeba ponizac :D

Dziękuje. Dobra idę Męża odciągnąć od Gothic a i może go podpuszczę, to może mnie przeleci. DbranocDrodzy koledzy.

Gość niezle sie usmialem
no co ty, podpusc go a potem wysmiej :D ;)

Gość a dla mnie
to miriam ma racje.Faceci teraz nie maja skrupulow wobec kobiet.I trzeba im odplacac tym samym.niech sie swolocz uczy

Gość famefatale*
TUTAJ DZIEWCZE MA RA CJE.faceci nie maja zadnych oporow zeby nas ponizac,zdradzac i wysmiewac.\Jezeli ona idzie do dyskoteki i widzi tepych kretynow to trudno jej sie dziwic ze ich tepi.\Tu nie jest mowa o zwiazkach ludzie\!!!!co wy porownujecie.

Gość Mytugadamy
Po co ja tu wszedłem. Jestem z tych co szanują kobiety i znam wielu, którzy mają takie same zasady. Idę stąd - no bo po co niby mam czytać o tym, że wszyscy faceci to dranie. Dziś więc wcześniej - Dobranoc.