Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help meeeeeeeeeeee

Cera potrądzikowa- co to jest? Nie dziurki a jakies slaczki, rozstepy, zdjęcie

Polecane posty

Gość help meeeeeeeeeeee

Witajcie Potrzebuje pomocy osoby ktora zna sie na tym problemie, moze sa tu kosmetyczki, dermatolodzy, bardzo mnie zastanawia co to jest na tej twarzy, takie jakby rozstepy, slaczki, wezyki, nie typowe dziourki po pryszczach, skad cos takiego robi sie na buzi, czemu cera po tradziku tak wyglada, a moze to jakas wada skory, o co chodzi, mam podobny problem tylko o wiele wiele mniejszy, ale widze pod swiatlo, ze wlasnie takie nierownosci mi sie zrobily, jakby slaczki, co to moze byc http://acnevulgarispictures.com/images/acne_scarring.jpg

Gość ttttttttfd
o lol toz to blizny potradzikowe

Gość help meeeee
Ale wlasnie nie do konca, bo potradzikowe to powinny byc dziurki, a tu sa jakies dziwne wezyki, po pryszczu zostaje dziura, krater , oczywiscie tez sa popryszczowe slady ale mnie chodzi stricte o te dziwne wezyki, jakby rozstepy, a moze wlasnie tak wyglada buzia po tradziku ja mam lekki tradzik, moze 15 % z tego co ma ta osoba na zdjeciu, widoczne pod odp katem, ale wlasnie takie slady dziwne, jakby mnie ktos mazakiem pomazal i nie sa to slady po pryszczach, gdyz moj jest krostkowo zaskornikowy, takie male syfki, ech

Gość ttttttttfd
a to nie wiem ale to napewno jakies slady po pryszczach moze drapalas albo cos?? ja tez mam blizny tylko ze takie dziurki bardziej tez pod swiatlo widac ;/