Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasze stare

Wizyta u rodziców

Polecane posty

Gość wasze stare

Jestem z dziewczyną 2 miesiące. Zaproponowałem, że odwiozę ją w najbliższy weekend do domu jej rodziców. Pewnie zaprosi mnie do środka i posiedzę tam chwilę. Czy powinienem coś kupować jej rodzicom?

to zależy ... możesz ale nie musisz ... Można kupić butelkę dobrego wina i powinno wystarczyć

Gość mamuskaass
a ja mysle, ze alkohol to przesada, jakies czekoladki wystarcza...no chyab, ze nie masz klimy w samochodzie i bedzie upal a czekoladki poplynal :)

a ja bym nic nie kupowała, bo to, że powiedziałeś, że ją odwieziesz dla niej nie musiało być jednoznaczne z tym, że wejdziesz do środka. No dla mnie by nie było.

jakies czekoladki wystarcza." mogą być i czekoladki :) ale tak jak pisałem możesz ale nie musisz ...

Gość jak dla mnie to
...nie musisz nic kupowac bo ja tylko podwozisz a nie zostales oicjalnie zaproszony na obiad itp. Jesli cos kupisz to moga poczuc sie zobowiazani zaprosic cie do srodka...

Gość sassssssssssssssssss
ja bym nic nie kupowała. nie wiadomo czy Cię zaprosi. A jak zaprosi i coś dasz to pomyśli "hmmmmmmm bym pewny, że go zaproszę"

Gość wasze stare
No właśnie raczej mnie zaprosi bo nawet proponowała abym został na noc ale ja ani nie chcę ani nie mogę. Mówiła, że poznam jej rodziców i dziadków. Pokaże mi cały dom i zdjęcia. Więc nie wiem czy jest to jakieś oficjalne zaproszenie i czy mam dać jakieś prezenty typu kwiaty i wino.

to moze zapytaj dziewczyny, jest szansa ze lepiej zna swoich rodzicow niz my :)

Gość wasze stare
ŁŻESZ!