JaneBirkin* 0 Napisano Maj 24, 2011 123456 hej :) wrocilam do domu, glodna jak wilk. Gotuje kasze gryczana, mam kurczaka w sosie wlasnym,ale zjem bez sosu i salate lodowa z serem feta i sos vinegret. Do sierpnia 10 kg? Mysle, ze daloby sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 24, 2011 Kama, a moze marchewka w slupki po cieta? chrup chrup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 24, 2011 No to jak ja mam juz wolniejsze chwile to Was nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 Czesc Laski, wstawac wstawac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 wstalam:?D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 jaki plan na dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 O hej Madzia. No nie wiem, zaraz ide sie zwazyc chyba i moze pomierzyc ? Pozniej sniadanie. A Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 ja mam okres i zwaze,pomierze się po nim;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 O dyisiaj 64. Polecialo 0,5 kg. Ale to pewnie pozory, tawsze tak jest jak kolacji nie zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 a cm ?? .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 Biust 92 Talia 70 (fuck) biodra 98 udo 59 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 ja to mam ze 100 w biedrach,70 w talii (chyba,albo mniej),100 w biuscie ;p .... lydki ma szczupłe bez tych poduszek,uda 59 bo mierzylam je rano aczkolwiekpomiary mam dziwne.I boczkow nie mam ani cellulitu - wiec gubimy sam tłuszcz z ud :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 MADZIA TY MASZ FAJNE WYMIARY!!! ja cellulitu mam, niestety. Walcze z nim i walcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 mi zniknal od steppera i jestem happy.No i ta folia.Ale uda mam niefajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 Madzia a Ty zajechalas swoj stepper czy ktoras z dziewczyn ? Juz mi sie myli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 Pisze co zjadlam na sniadanie. Zawsze jem duzo rano, nie przerazac sie :p kromka razowego cienko z maslem 82%, serem bialym i pomidorem ---//-----------------------//---------------- z zoltym serem i ogorkiem ---//-----------------------//---------------- wedlina niestety wieprzowa z pomidorem 7 rzodkiewek. Teraz jem dwa wafle ryzowe z powidlami i pije inke z mlekiem i slodzikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 ja- - bo robilam 4 tys krokow dziennie,czasami nawet i 6 tys bo szlam i szlam.Po stepperze ladnie znika cellulit.A teraz owijam się folią i mam ladną skoe (napiętą).Wiec dla poprawy wygladu polecam folie.Stepper wyszczupla nogi i nadaje im ladny ksztalt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 duuzo //lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 Ja tez mialam stepper i robilam nie pamietam ile krokow, ale na czas to tak ok 1h. Niestety sie rozjechal, jakiej firmy mialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 bodu sculpture,ten skretny z kolumna - no ja robilam ok 2 godziny i tak przez miesiac czy cos kolo tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 Nie wiem jakie sa najlepsze, moze sportowiec si epojawi i cos doradzi :D A Ty co jadlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 warzywA I OWOCE.jA PO WYJSCIU Z TYCH POCZATKOW ANY JADLAM SAME WARZYWA I OWOCE I JAKAS RYBKA DO TEGO NA OBIAD.bADANIA MIALAM REWELACYJNE.Hemoglobiny nigdy nie mialam tak wysokiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki chudzieleccc Napisano Maj 25, 2011 o jezu dziewczyny ale wam zazdroszcze ja ważę 42 kg przy 166 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki chudzieleccc Napisano Maj 25, 2011 ale to tak genetycznie juz mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki chudzieleccc Napisano Maj 25, 2011 no tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaneBirkin* 0 Napisano Maj 25, 2011 Ale z czym masz problem? pawie 170cm i 40 kg to malutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki chudzieleccc Napisano Maj 25, 2011 no 166 i 42 kg chcialabym przytyc ale nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chętna do współpracy Napisano Maj 25, 2011 Tak czytam i czytam aż wreszcie postanowiłam się włączyć. Ja mam sporą nadwagę. To ze względu na niedoczynność tarczycy i trochę na lenistwo oraz zamiłowanie do słodyczy. Ale mam na to sposób - stres. W moim przypadku stres wraz z zajęciem się czymkolwiek daje efekty natychmiastowe. Bez większych ograniczeń potrafię schudnąć 10 kilogramów. AAle przy mojej obecnej wadze 86 kg i wzroście 166 to nie jest ogrone pocieszenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Maj 25, 2011 bo ona nam zazdrosci ksztaltow..ale ladne s ą ksztalty filigranowe,jak ma sie 59 cm w udzie to jest się kolumbryną;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach