Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati20 pipipi

PYTANIE DO FACETÓW!!!! :)

Polecane posty

Gość pati20 pipipi

witam mam pytanie do Panów :) czy kobieta jesli ma dziecko moze sie podobac? mam 10 miesiecznego synka , mam 20 lat , po porodzie bardzo sie starałąm by powrócić do figury i udało mi się , waże 53 kg i mam 165 cm więc jestem szczupła i zgrabna, od początku ciąży dbałam o ciało , smarowałam się oliwkami i kremami (bałam się rozstępów) i udało się:) niemam tego gówna:) mam długie czarne włosy , teraz jak ciepło to chodze w spódniczkach mini i krótkich spodenkach i szpilkach :) jestem ciekawa czy jeszcze moge sie podobac mezczyzna , czy jak juz widza matke z dzieckiem to niezwracaja uwagi? tylko bez złośliwych komentarzy... POZDRAWIAM:)

"tylko bez złośliwych komentarzy" Nie mogę się powstrzymać. :classic_cool: Nie mam, mężczyznOM.

Kobieta z wózkiem i małym rojbrem w środku skutecznie odstrasza. Podobać się możesz ale nie znajdzie się odważny żeby zagadać. Prędzej zagadasz z jakimś ojcem na placu zabaw czy coś w tym stylu.

Gość faaaaaacecik
to dobrze, że nie masz "tego gówna", ale słownictwo skreśla cię już na dzień dobry.

Gość mowie ci czlowieku
wywal tego fonta bo mnie cos trafi :o

jestem kobieta i powiem szczerze ze nie zwiazalabym sie z kims kto ma dziecko bo wiem ze nie da sie go pokochac jak swojego. trzebyblo uwazac!

Gość ale ty chcesz się tylko
podobać tym mężczyznOM czy ułozyć sobie życie? Bo podobać to się możesz, dlaczego nie. Pytanie tylko czy znajdzie się chętny na kobietę z dzieckiem

Gość nuuuuuuuuuuuuuuuda
Poka tzytze :classic_cool:

Gość swoja atrakcyjnosc
przelicza na to, na co przelicza wiekszosc facetow proste nic to nie ma wspolnego z dobra matka

Gość darko23
Jestes jeszcze mloda nie wiem czego miala bys sie nie podobac , jeszcze przez wiele lat mozesz sie podobac bo kobieta jest jak wino, im starsze tym ma lepszy smak .Zycie jest przed toba nie masz sie co martwic.

hm.. mysle ze kazda kobieta moze byc atrakcyja dla mezczyzny Nawet jak ma dziecko

Gość Metalucifer
znam taką co ma dwójkę, rodzonych rok po roku, po ciąży wyglądała fajnie, teraz jak ją widziałem po 3 latach wygląda lepiej jak przed. także podobac się może jak najbardziej

hm.. mysle ze kazda kobieta moze byc atrakcyja dla mezczyzny Nawet jak ma dziecko

Gość Metalucifer
mayor - dobra przyznaję jesteś atrakcyjna, tylko nie katuj już nikogo duran duran

Gość pati20 pipipi
mam męża , nie zostawił mnie i niewiem skad takie pomysly? napisalam tylko czy moge sie podobac a nie ze szukam faceta... czytajcie dokladnie a potem obrazajcie ze mnie ojciec dziecka zostawił bo mam w głowie pusto...

Gość pati20 pipipi
noxelia- przeczytaj moja wypowiedz nizej, to Ty jestes tepa jak czytac nie umiesz hehehe:D i spadaj z mojego tematu:P

Gość Metalucifer
ja tam nadal jestem 24 strony już nabiliśmy:P

Noxelia, moje pstro w glowie??? Ha ha ha ha!! A znamy sie w ogole? Ja tylko czytalam Twoje topiki i posty (ktore to sama wiesz). A na jakiej podstawie i w jaki sposob zdazylas poznac moje 'pstro w glowie'? :P

Gość pati20 pipipi
noxelia jestes jebnieta jesli uwazasz ze 20 latka to stara kobieta :D:D:D:D hahahahahaha:D cmoknij mnie :P

Stara kobieto. :D Ha ha ha ha ha ha ha ha!! Oj wspolczuje Noxelia, co z Toba bedzie gdy skonczysz przykladowo te 25, 27 lat... Rozaniec i pod piec. :P