Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska878787

Najbardziej zboczona rzecz jaka kiedykolwiek zrobiliscie?

Polecane posty

Gość Ciekawska878787

jw

Gość Mama humanistki.
masowałam piczke w obecności córki

Gość sdsdfsdf
kochalam sie z kolezanka jak mialysmy po 8 lat , robilysmy to pozniej przy roznych okazjach tak mniej wiecej do 15 roku zycia

Gość khiouiijihyh
Przeleciałam mężczyznę sztucznym penisem na takim pasku. To było coś szalonego. :)

Uprawiałam seks pod drzewem :P:P nie mam pojecia czy ktos mnie widzial. Teraz jak mijam to miejsce to sie zastanawiam co mi odbilo przeciez to jest tak na widoku. Wtedy mi sie wydawalo, ze to jednak bardziej zarosniete miejsce:P drugi raz bym sie nie odwazyla. Dodam ze nie bylam pijana. Trzeźwa jak nigdy, ale za to napalona:P haha

Gość fghssss
Będąc pod wpływem amfetaminy jakimś cudem udało mi się sięgnąć ustami do penisa i zrobić sobie loda :D

Gość Ciekawska878787
hmm seks w takim duzym namiocie przy pkp:P seks za drzewem przy osp plus obciaganie, seks w aucie na parkingu, seks na balkonie w centrum miasta przy ruchliwej drodze plus widok na sklep biedronka:P haha

Gość bezprawkowa 28
fghssss---> z połykiem czy bez?...serio pytam.

Gość sdsdfsdf
aaa i jeszzce robilam loda mojemu facetowi. jakos nie przeszkadzalo mi ze stoimy w widocznym miejscu, niby pod drzewkiem ale zawsze. no bo tak cicho i pusto bylo wiec...a tu nagle nie wiadomo skad wychodzi koles..o kuzwa. myslelismy ze spalimy sie ze wstydu:):):):):)

Gość fghssss
Ten wyżej to podszyw, nie było połyku :D Sięgnąłem może z 7 cm niemal łamiąc kręgosłup

Gość malinowy buziak
uprawialam seks na polance i nad zalewem gdzie w promieniu kilku metrow byli inni plazowicze. wydawalo nam sie ze nic nie widac za tymi trawami i drzewkami a jednak ... do dzis nie wiem skad mialam tyle odwagi. :) chociaz juz nie jestem z tym chlopakiem bardzo milo to wspominam :) brakuje mi troche tego, tej spontanicznosci :)

Gość malinowy buziak
a i ostatnio malo nie wykorzystalam swojego pijanego dobrego kumpla. tylko lizanko i macanko, dalej nie poszlism bo nie mielismy gumki, teraz sie ciesze bo i tak mialam mega morala jak wytrzezwialam. troche popsula ta sytuacja nasze relacje. i tego zaluje.

Gość Kasia

Sikalam na partnera, na partnerkę tez.. z ciekawości pokazalam się na showupie.