Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytejszon

Czy takie spodnie dla grubej osoby sie nadaja????

Polecane posty

Gość pytejszon

Czy grubsza osoba może chodzić w spodniach takich na dole przy ściągaczu na gumkę?? nigdy takich nie mialam nosze rozmiar 44 i się zastanawiam czy kupic, bo mi się podobaja bardzo, a akurat sa w moim rozmiarze co nigdy sie nie trafia. Ale zamierzyc nie moge bo to z allegro. Licytowac? gruba osoba moze dobrze wygladac w czyms takim? bo nie mam pojecia. W rurkach np. chodze nie lubie szerokich spodni. No i nie wiem.

Daj linka. Jeśli dobrze myślę o jakich piszesz to ja też się zastanawiam. 😴

Gość 123 kasia ma(
super sa takie spodnie kupilam i nie zaluje. tez mam rozm 44

Gość pytejszon
nie dam linka jeszcze ktos mi je podwędzi, a toczy się i tak o nie niezła bitwa:P na razie troszke dalam i moja oferta najwyzsza tylko kurcze nie wiem czy podbijac dalej, bo naszly mnie watpliwosci czy bede w tym wygladac dobrze.

A możesz wyszukać podobne w necie? :) Ja też zaraz poszukam o jakich ja myślę ;)

Gość pytejszon
ja pitole chudzielec bez mozgu!

Gość vicki cristina barcelona
pomimo ze sa wygodne , będziesz w nich wygladała grubo , bo skracas nogę tym ścigaczem w kostce , a poza ( jezeli to te o których mysle ) to maja fason taki a'la pumpy - wiec dla szczupłych dziewczyn . Bedziesz jak bombka wygladała.

Gość mały odkrywca
to zależy jaką masz sylwetkę i jak długie masz nogi w stosunku do reszty. Np. jest taki blog Świat Asi i tam dziewczyna rozmiar chyba z 46 ma taką figurę że w spodniach tzw alladynkach wyglądalaby komicznie.

Gość pytejszon
ja jestem wysoka mam 178 cm wzrostu

Gość pytejszon
ale fakt nogi nie naleza do najszczuplejszych ahh jaka szkoda:( potrzebne mi sa jakies spodnie na lato dosc mam dzinsow

Gość zgaga.
idź do sklepu przymierz podobne, zobacz jak się będziesz w nich czuła, jak ci się spodobają to będziesz wiedziałą czy licytować dalej

te z twoejgo linka jeszcze bardziej nie pasują na osobę w rozmiarze 44 , zobacz jakie maja zakładki przy pasie , osoby puszyste nie poiwnny takiego fasonu z zakładkami nosić . W tych spodniach dobrze wygląda bardzo szczupła osoba .

Gość mały odkrywca
ale pomyśl, i tak jesteś gruba;) więc co Cię takie portki mogą poszerzyc? Moim zdaniem jeśli masz długie nogi i niezbyt obfite biodra- bierz. Najwyżej opchniesz komuś innemu na allegro.

kup sobie lniane .

Gość pytejszon
jestem gruba fakt, ale przeciez w workach nie chce ciagle chodzic. Czy to dzinsy czy to inne spodnie grubosci i tak swojej nie ukryje a jakies urozmaicenie by bylo

Gość pytejszon
w lnianych to bede wygladala jak stara baba:( dobra to nie kupuje takich

Gość mały odkrywca
Nie wstydzisz się chodzić w rurkach które jeszcze więcej niedoskonałości pokazują a wstydzisz się w alladynkach?

Gość zgaga.
lniane spodnie jak są fajnie skrojone wyglądają super

Gość mały odkrywca
"grubosci i tak swojej nie ukryje a jakies urozmaicenie by bylo" No widzisz? Bierz!! Nie słuchaj dziewczyn które nigdy większe niż 38 nie były i nie wiedzą jak to jest.

Gość jakas ona 12345
suer tee spodnie materiałowe, podrzućcie linka ;)

A może takie 3/4 spodnie nogi ci wydłużą będziesz się optycznie wydawała szczuplejsza , a lniane faktycznie muszą być super skrojone bo inaczej fakt worek jutowy , ile masz lat ?

Gość jutensils
kup sobie spodnei lniane, swietna sprawa, dupa sie nie zapoci a w tym sezonie sa bardzo modne, poza tym jak jestes przy kosci to super rozwiazeniem sa takie tuniki, ktore sie nosi do getrow,

nic ci nie pasuje, schudnij to bedziesz mogła kupić każdy fason spodni . moja kolezanka nosi rozmiar 44 , czasem 46 i kuypuje własnie lniane , wyglada napawde ok . ona kupuje cherokee w tesco - nie wiem czy to faktycznie od kroju zalezy , ale nie wyglada jak stara baba . Niekorzystnie to wyglada własnie w jeansach , a rurki to wogóle jakiś kosmos , bardzo chyba podkreslają szerokie biodra i masywne uda.

Gość pytejszon
tzn wstydze nie wstydze.. wiadomo nie czuje sie najlepiej. Ale nauczylam sie zyc ze swoja waga. I z opinii osob z mojego otoczenia wiem, ze lepiej jak jestem w rurkach niz jakis szerokich gaciorach, bo w tym i w tym widac moje kg, ale w rurkach wygladam jak kobieta, a nie jak dziad. Dalam za nie 50zł jesli ktos mnie przebije to ich nie kupie, ale jesli los bedzie chcial by byly moje to je wezme. Hehe Lniane widzialam tylko takie ktore mi ise nie podobaly. Nie wiem moze jak trafie na cos to kupie. A tych alladynkowych nie moge przymierzyc w sklepie bo niestety ale gora spotykam rozmiar 40, a ja jednak troszke wieksza.

Gość 123 kasia ma(
ja tez mam rozm 44 i mam takie alladynki fakt mam szerokie biodra szczuple nogi ale super wygladaja przeciez roam 44 nie oznacza ze trzeba nosic "babcine gacie"

Gość zgaga.
olej wszystkich i ubieraj się tak żebyś sama się czuła w tym dobrze,z co z tego że ktoś ci powie że w tych spodniach wyglądasz ok jeśli sama będziesz się w nich źle czuła