Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zla grubaska...

Do odchudzajacych sie!

Polecane posty

Gość Zla grubaska...

Jak mam schudnąć? Dieta mnie nie przeraża,ćwiczenia też nie. Ale zły humor tak!!!!!!!!!!!!!!! Co robić chodze wtedy zła jak osa,nieszczęśliwa,zmęczona,zdołowana. Czy wy też tak macie? Co mam robić to mi skutecznie blokuje odchudzanie.

Gość no to siup..
zamiast cwiczen polecam dlugi.ostry sex..

Gość Zla grubaska...
To też uprawiam :-) ale pomaga tylko na kilka godzin :-(

Gość Zla grubaska...
Czy ktoś sobie poradził z humorami?

Ja 2 dziń na diecie i mam zajebisty chumor cały czas sie śmieje tylko ospała jestem bardzo. Tylko, że jestem taka chyba z charakteru że nie umiem sie nie uśmiechac

Gość Goja 35,.,.
Powiem Ci jak ja sie odchudzam...nie mam zadnych problemów ze złym nastrojem czy tez uczuciem głodu. Staram sie jesc to co zazwyczaj tylko stosuje zdrowsze wymienniki.Zamiast białego pieczyw pełnoziarniste,do tego duzo nabiału,kefir na lepsze trawienie,mniej słodyczy,unikac smazonego,do tego owoce,warzywa.Ostatni posiłek około 18 godz,potem wycieczka rowerowa trwajaca około godzine do dwóch i chudne bez problemu,bez wyrzeczen,bez zmian nastroju.Polecam.Chudniecie nie jest moze jakies spektakularne bo około 1kg na tydzien ale moje ciało jest zdecydowanie jędrniejsze i ma ładniejszy zarys.

Gość no to siup..
uprawiaj czesciej..bedziesz wesola..zrelaxowana..usmiechnieta i szybko schudniesz

Też mam dziś zły humor! Ubierałam się 1,5 godziny co chwilę przebierając, aż spóźniłam się na zajęcia a teraz nie wiem w czym pójść do pracy :(( Jestem grubym wielorybem, mam efekt jojo od ponad roku i już brak sił na kolejną nieskuteczną dietę, także rozumiem Cię i cóż Ci mogę powiedzieć-weź jakąś ciekawą książkę czy gazetę i niech Cię pochłonie na kilka godzin. Mnie pomogło :)

Gość Zla grubaska...
ck-ck to fajnie masz. Ja też jestem osobą zawsze uśmiechnientą i raczej zadowolonążycia a do tego szczęśliwie zakochaną. I dlatego to mi też tak bardzo przeszkadza . Ten mój sie pyta co jest? A jak mu powiem że przez odchudzanie to mi powie przestań nie musisz wole jak się uśmiechasz. A ja musze bo mam dużą nadwage i zaczynam się żle czuć

Gość Zla grubaska...
Goja Sprubuje twojej diety.Może masz racje i skład pokarmu ma wpływ na samopoczucie?!

Gość Zla grubaska...
la-lyla Dziękuje za miłe słowa. Tobie też życze siły na walke z kg. :-) A co do ubierania to mam to samo i nie lubie lata bo nie mam co nosić

Gość Zla grubaska...
no to siup- Sory ale to mi jakoś nie pomaga schudnąć mimo stosowania kilka razy w tyg. Ale humor poprawia no i nie mogłabym żyć bez tego :-)

Gość no to siup..
bo to sie kochana stosuje kilka razy dziennie..efekt widoczny juz po tygodniu:-)

Gość Zla grubaska...
OJ ! Takiej możliwości to ja nie mam :-( A szkoda!

Gość no to siup..
w kazdym badz razie zycze upragnionej wagi:-)

Gość Zla grubaska...
Bardzo dziękuje. Już mi sie humor poprawił.:-)

Gość no to siup..
super!!!! posiedz dluzej na kafe--moze to jest odpowiednie dla humorku:-)

Gość Zla grubaska...
Może tak -wkońcu z nudów człowiek myśli o jedzeniu no nie?

Gość Zla grubaska...
No dzisiaj już musze uciekać ale jutro tu wpadne i poprawie sobie humor. Buziaki

nie stosuje jakis niezdrowych i niewykonalnych diet-cud, bo przy nich bynajmniej nie mozna cieszyc sie zyciem ;) tak jak napisala wyzej goja35 - stosuj zdrowsze zamienniki, zmniejsz porcje i ruch - cos co naprawde lubisz, bo zmuszajac sie do cwiczen ltorych nie lubisz, dobry nastroj prysnie ;)

Gość efis
Powiem Ci jedno = nie katuj sie! nie ma to sensu i do tego powoduje JOJO!:) Polecam picie wody, wywalenie z jadłospisu ziemniakow i chleba, nie słodzenie i ZAMIAST przekasek w postaci tlustych paluszków/chipsów czy przeszków zastosować zamiennik w postaci cripsy owoców i warzyw. Marchewki, jabłuszka = pychota,a kilogramki lecąąąą;) Pozdrawiam!