Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa255

Pościel MILPOL czy MY-SWEET-BABY ? Jak myślicie?

Polecane posty

Gość paatii
Nie kupuj pościeli my-sweet-baby.Mało,że długo bedziesz czekała na przesyłkę to towar ich tylko ładnie wygląda na zdjęciach. w dotyku fatalny,szkoda takiej ścierki dla dzidziusia.

ja mam pościel z firmy drewex bardzo dobra jakościowo i o wiele tańsza:)

Gość LunaLunaLuna
Kupowałam z MY SWEET BABY, firma OK, przesyłka w miare szybka posciel gatunkowo w porzadku,ladne kolory,nie blakna w praniu :)

Gość ghjkl
czemu kupujecie takie paskudztwa... masakra :P

Gość awertyyy
ja mam milpol i jestem zadowolona. kupowałam u niego cały zestaw z łóżeczkiem i materacem. fajny materiał. jakościowo ok, zadnych nitek wystających . ja polecam

Gość aguniu1
MY SWEET BABY tylko zdjęciach bardzo retuszowanych ładnie wygląda.Po wypraniu jak ktoś wcześniej napisał ścierka. Na wysyłkę czekałam baaardzo długo a zamówienie i tak dostałam nie kompletne . Nie polecam.

Gość mariolkawroc
ja mam pościel mamo-tato i jestem bardzo zadowolona. milpol ma bardzo dobrą opinie czego nie można powiedziec o my sweet baby. pozdrawiam i życze dobrego wyboru pościeli dla maluszka.

Gość A ja mam pościel
My sweet Baby, ale kupowałam ją osobiście bo ten sklep mam pod nosem i wiem, ze pościel i ich wózki wiklinowe są produkowana w Polsce. Jakoś nie mogę na jakośc narzekać, po praniu nic się nie działo.

Gość mały dzidziuś
Milpol ma bardzo fajne pościele. a gdzie jest sklep tej my sweet baby bo w żadnym centrum handlowym go nie spotkałam.

Gość hjgtjtf
kupowałam łóżeczko z tej firmy my-sweet-baby i takiego szajsu dawno nie widziałam.łóżeczko drewniane jakby ze sklejki. brzydko pomalowane, w niektórych miejscach nie domalowane. pościel biała po wypraniu okazała się brudno szara.materiał się skulkował , a prześcieradło miało dziurę. na przesyłkę czekałam ponad 3 TYGODNIE. omijacie tą pseudo firmę z daleka.

Gość dobruśka
najlepsze pościele ma feretti i amy

Gość 111mamaigi11
rok temu kupiłam pościel do łóżeczka Milpol i jestem bardzo zadowolona.Do tej pory używamy tej pościeli i nic się z nią nie dzieje złego. Jak się jeszcze ktoś zastanawia to mogę śmiało polecić ta pościel.

Gość jenii
jakbym miała wybierać to tą Milpol z żyrafkami jest śliczna, szczególnie ta fioletowa.

Gość AHK
Kupiam pościel z lóżeczkiem MY SWEET BABY i się rozczarowaam wykonamiem.Lóżeczko niezbyt starannie wykonae, pościel sabego gatunku. Szkoda, że na żywo inaczej wygląda niż na zdjęciach.

Gość nie my-sweet-baby
Pościel od My sweet baby już mialam,i nie polecam,bo wybakla już po pierwszym praniu a i opini nie mają zbyt dobrych .Nieporównywalna do swietnej pościeli Feretti czy NINO.

Gość mil_a aa
Wiadomo ,że FERETTI ma pościele bardzo dobre gatunkowo, fakt trochę droższe ale naprawdę warto dołożyć kilka złotych. Popieram nie ma co porównywać do MY-SWEET-BABY.

Gość powerrade
Kupiłam łóżeczko z pościelą MY SWET BABY i jestem bardzo rozczarowana wykonaniem łóżeczka. Wygląda jakby było niedopracowane , brzydko pomalowane (brązowe). Koleżanka kupiła łóżeczko firmy KLUPŚ .Dokładnie jest wykonane o wiele ładniej się prezentuje niz moje łóżeczko z MY SWET BABY.

Gość jaś_ka
Jak pościel to tylko Nino abo Feretti,sprawdzona jakoć ,reszta typu mamotato,my sweet baby to tandety z podkolorowanymi zdjęciami,nie nabierajcie sie na fajne fotki,

Ojej, nawet kupując pościel potrzebujesz pomocy obcych ludzi? Kup taką jaka ci się podoba i na jaką cię stać. Po prostu. A najlepiej kup dwie - bedziesz miała na zmianę.

Gość bas...i
ja już od 2 tygodni czekam na pościel i łóżeczko z my sweet baby. jakbym wiedziała że wysyłka aż tak się przedłuży to zamówiłabym z innej firmy

Gość han_ka
Tu już nie chodzi o cenę ale o jakośc i to że robia ludzi w balona ,zobaczcie sobie na innych aukcjach od tych ludzi któzy kupili a teraz sprzedają jak ta pościel wygląda tragicznie.Termin wysylki tez pozostawia wiele do życzenia Niby 7 dni a czekasz caly miesiąc

Gość h...a
Na moje nieszczęście też kupiłam maleństwu pościel firmy My-Sweet-baby . To chyba najgorszy mój zakup internetowy .Na przesyłkę czekałam ponad 2 tygodnie.Nie polecam .

Gość ig usia
Kupiłam pościel z firmy Milpol i jestem z niej bardzo zadowolona, więc mogę ją z czystym sumieniem polecić.

Gość no_my swee
Kupiłam z firmy my-swet-baby rogal do karmienia. Rogal bardzo nieforemny i bardzo ciężki. Oglądałam w sklepie oryginalne rogale do karmienia i były o wiele lżejsze , i lepiej wykonane.

Gość jagódka_
baby-raj na allegro ma pościele bardzo ładne i dobre gatunkowo.szczególnie nowe wzory w serduszka.

Gość z_oola
No ten rogal my sweet baby to porazka,twardy jak kamień i taki nieporęczny,.Ja też czekalam na przesylkę prawie miesiąc , potem kupilam sobie z chyba z Firmy MATEX taki z mięcutki z kuleczkami silikonowymi ze można go bylo sobie dowolnie formować

Gość a ja mysle a ja mysle
ja pierdziele szkoda by mi bylo kasy ja za taki komet zaplacialm 80 zł dobrej jakosci sluzyl długo :/