Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa255

Pościel MILPOL czy MY-SWEET-BABY ? Jak myślicie?

Polecane posty

Gość drewexxx
ja również polecam drewex

Gość bas...i
moja przesyłka w końcu doszła po 3 tygodniach.łóżeczko przyszło obite pościel po wypraniu ciężko wyprasować. jestem bardzo rozczarowana. czekam na rozpatrzenie reklamacji łóżeczka.

Gość kamolak
z my sweet baby zamawiawialaś? ja tez chcialam ale dobrze że nie zamowilam bo poczytalam opinie że to tandeta jakich malo,

Gość bas..i
pościel sztywna ,twarda kolory całkiem inne niż na zdjęciach( chodzi mi o my sweet baby oczywiście)

Gość cyklamenkaQ
Chciałam kupić kilka rzeczy z MY SWEET BABY i dobrze że przeczytałam te opinie.Nie mam czasu na tak długie czekanie na przesyłkę , zresztą pooglądałam sobie na allegro jak wyglądają używane rzeczy z tej firmy .Porażka.Jednak dużo robi obróbka zdjęć.

Gość gattaLuna
ja zamawialam z My Sweet Baby i bardzo sobie chwale ta firme. posciel jest porzadna, z fajego materiału,kolory tez mocne,nic nie blaknie w praniu! A przesyłke kurierka dostalam trzy dni od zamowienia:)

Gość forumiankak
a ja mam dla porównania pościel z Glucka i My Sweet Baby ,tą z glucka mam jescze po pierwszym dziecku i wygląda świetnie po 2 latach niz ta z MY SWEET BABY (ta z chaftem)używana niecale dwa miesiące!normalnie tragedia,kolor wyblakl a prasować to trzeba z godzinę,i material w dotyku szorstki

Gość tylko milpol
Mam pościel z firmy Milpol i mogę powiedzieć ,że jest rewelacyjna. ślicznie wykonana , materiał też ok.po praniu nic się z nią nie dzieje.ah i nie mam problemu z jej prasowaniem.

Gość bożżenciaa
ja też mam pościel z milpol i jestem bardzo zadowolona.

Gość olimpia 47
Kilka miesiecy temu kupilam komplet poscieli my sweet baby, pospieszylam sie wystawieniem pozytywnego komentarza.po praniu posciel z bialej zmienila kolor na szaro-brudny ( biala posciel z dodatkiem kratki kremowej).posciel zrobila sie skulkowana jakbym ja prala conajmniej z 10 razy.ciezko ja doprasowac.baldachim-moskitiera (cala z tiulu) byla pozaciagana w kilku miejscach. Na przesylke czekalam dlugo bo ok.3 tyg. (przeoczono moja wplate) i dopiero po upomnieniu wyslano towar. Kupilam nowa posciel z Feretti , bez porownania ,na szczescie ja dostalam szybko bo moje dziecko nie mialoby w czym spac. Zglosilam reklamacje , ktorej nie ropatrzono gdyz wg. firmy zle " obchodzilam sie z posciela" . I tak ponad 300 zl. przepadlo.

Gość mysipysiaw
no to nieźle.na szczęście dla swojego dzidziusia zamówiłam posciel z mamo-tato.szybko dostarczono ( na drugi dzień), najważniejsze że nic się złego nie dzieje z pościelą.

Gość mamoooo
ja też miałam pościel kupioną z firmy mamo-tato i jestem z niej zadowolona.

Gość Jak se poscielesze tak...
My mamy spanco: http://pierwszyusmiech.com/product-pol-512-Posciel-Spanco-GIGI-ZUZU-3-elementy.html akurat mi zalezało na poscieli hipoalergicznej, bo i ja i maz jestemy uczuleni na kurz! AKurat ta posciel ma tez te zameczki miekkie, takze zdecydowanie dla dziecka bezpieczne! Jezeli chodzi o materiał, no to mieciutka bawelenka bardzo dobrej jakosci. Ogólnie można powiedzieć ze dobra pościel dla maluszka!

Gość judytka78
bardzo fajna to pościel. ciekaw mnie jak się sprawuje po praniu, czy materiał się nie kulkuje?

Gość oskarekkkkkkkk
mieliśmy pościel i rogal (fatalny) my swet baby ale szybko zmieniliśmy na pościel z firmy Amy.Cena podobna a pościel z Amy to górna półka, wykonanie, materiał,kolory. Jak tylko zobaczyliśmy tą pościel to do razu chcieliśmy ją mieć dla naszego synka.

Gość mydarlingx
Pościel my sweet baby , którą kupiłam była w innych kolorach niż ta wystawiona na aukcji.Na zdjęciach były intensywne kolory lecz w rzeczywistości były wyblakłe. Po wypraniu pościel jeszcze bardziej wyblakła. Rożek miękki po wypraniu zrobił się cienki jak poszewka. Jak ktoś napisał wcześniej materiał jest bardzo kiepskiej jakości i absolutnie jest to prawda.I ten termin realizacji - 2 tygodnie,strasznie długo.

Gość khalinkamalinka
a ja mam wypelnienie do pościeli od my sweet baby i nie polecam go,gdyż jest ono bardzo cienkie i prześwitujące a jak je wypralam to cala zawartośc koldry zkulkowala sie w jednym miejscu!,uszyte tak chyba na odwal się,

Gość mamka bliźniaków
a ja z czystym sumieniem,polecam pościel z Glucka; )

Gość coreczkaameka)
Popieram większość pościel z my sweet baby to był nieudany nasz zakup.dla drugiego dziecka juz na pewno nie kupimy pościeli z tej firmy! Lepiej dołożyć kilka zł. i mieć porządny komplet pościeli dla dziecka. Mieliśmy też rogal z tej firmy ciężki i nieporęczny.

Ja dla pierwszego dziecka miałam/ mam pościel glucka. Jestem zadowolona bardzo, bo córka ma 5 lat i jeszcze pod nią śpi ( mieści się bez problemu pod kołdrą ;) teraz jej chcemy zmienić wkłady na większe). Pościel po upraniu i wyprasowaniu wygląda jak prosto ze sklepu :) Jest biało różowa ( jaśniutka) i ani nie zszarzała ani nic. Mało tego! U nas często leci ( leciała bo po wielu awanturach filtr założyli :P) woda o konsystencji i kolorze soku Kubuś -.- I właśnie jak prałam tą pościel to mi ją zardzewiło :/ aż sie poryczałam, że do wywalenia będzie ;( Ale doprała się potem i śladu nie ma ):):) ( a na niektórych bluzkach ślady zostały... wiec to chyba zaleta tkaniny...) Także polecam ;) Dla drugiego dziecka chciałabym Milpol, bo jest śliczna! Ale czy wie ktoś czy jakościowo jest tak dobra jak Gluck?

Gość my sweet baby 2 tyg. czekania
kupiłam komplet pościeli i zamiast koloru białego dostałam kremowy. odesłałam wszystko ( na ich koszt oczywiście) i kupiłam z mamo-tato. zamówienie zrealizowane z dnia na dzień.nikt nie pomylił mojego zamówienia a i pościel gatunkowo lepsza. na zmianę mamy z gluck-a. obie spisują się rewelacyjnie.

Gość kasiaimax
Pościel z MY SWEET BABY ładniej niestety wygląda na zdjęciu niż w rzeczywistości rozmiar. podany na aukcji to 90/120 w rzeczywistości to 84/116.jakośc bawełny też pozostawia wiele do życzenia... Pościel farbuje a tak na marginesie do moja po otwarcu paczki byla brudna

Gość juliaihania
Porównywalam na allegro pościele i najdroższe są z MY SWEET BABY,a najtaniej wychodzą z MY-BABY-LOVE i DZIECIĘCY_SEN też ma fajne cenyi wzory

Gość babajadzia
najlepsza jakoścowo jest i tak pościel z Glucka

Gość asskaaaka
Kupiłam pościel z my sweet baby i opinie, które tu przeczytałam są w 100 % prawdziwe. pościel po praniu nie nadaje się do użytku. nie da się jej wyprasować. kolory bledną .moja była krzywo uszyta, a prześcieradło miało zły wymiar . stanowczo odradzam.

Gość MALINKA_MI
Z MY SWEET BABY ZAMAWIAŁAM KIEDYŚ ROŻEK ,ZAPŁACIŁAM JA ZA PACZKĘ 12ZŁ, A DOSTAŁAM GO W KOPERCIE LISTEM POLECONYM!!!!ZA 6ZŁ,OSZUKUJĄ NA WYSYŁKACH,UWAŻAJCIE