Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa255

Pościel MILPOL czy MY-SWEET-BABY ? Jak myślicie?

Polecane posty

Gość mirek_x
Moja pościeli 6-el. fatalna jakościowo , to jakaś CHIŃSKA! bawełna ,bo napewno nie stu procentowa!.Po praniu pościel wcale nie zrobiła się miękka ani milsza w dotyku. Niektorych elementów wręcz nie da się idealnie uprasować. Mam porownanie bo kupowałem pościel od konkurencji rok temu (tańsza!). Poza tym nierówno wszyte zamki, wypełnienia fatalne. Sprzedawca nieuczciwy. Ten z My sweet baby oczywiście

A ja wczoraj zamówiłam pościel Milpol i mam nadzieję, że się nie zawiodę :)

Gość zawiedziona mamia
Najbardziej dziadowska pościel jaka miałam do tej pory dla dziecka to od MY-SWEET BABY,nie polecam nikomu,po praniu cała zmechacona ,skulkowana a przede wszystkim SZTYWNA!! to jakaś chińska bawewłna i na pewno nie 100%!!a i uwaga !!! Zarabiają na wysyłkach!! opłaciłam paczkę za 16 zł a przyszło listem ekonomicznym za 6,50!!

Gość kidki4
Ale dają w my sweet baby gratisy,literki na scianę ,myslałam ze padnę ze śmiechu jak je zobaczyłam .To zwykły zielony ala styropian do pomalowania , zwykłe chińskie dziadostwo...

Gość toniejabyłammewą
No tak samo jak ich pościel..

Gość zanetkka
po 3 m-cach użytkowania pościeli-sztywna,niemiła w dotyku, po kilku praniach zgodnych z instrukcją pojawiły się kulki, prześcieradło z kompletu fatalnej jakości,sztywne jak płótno żeglarskie - nie do doprasowania, kwiatki przyszyte na "słowo honoru"

Gość zanetkka
MY-SWEET BABY- materiał przy zamku poszewek na podusię jest niewykończony i się snuje, wymiary poszew się nie zgadzają zamiast 120x90cm mam: 123x87 i 117x85,NIE POLECAM

Gość qpfelusia
Ja z łóżeczka od MY SWEET BABY jestem niezadowolona i nie polecam nikomu ,ma same sęki zadry ,dziecko może się pokaleczyć ,jest niedomalowane,prawdziwy bubel,pozatym czas oczekiwania i realizacji bardzo długi .instrukcji ,brak.niepolecam nikomu

Gość msbaby
Nie zamawiajcie teraz w My-sweet- baby bo mają urlop!Wysyłka dopiero po swietach albo po nowym roku, bo czas oczekiwania na przesyłkę do 12 dni roboczych

Gość midnight plum
Nie polecam pościeli firmy Milpol. Ok, na zdjęciu wygląda bardzo ładnie, ale wszystko do pierwszego prania. Potem kolory blakną, a ta rzekomo "polska" bawełna okazuje się chińskim szajsem. Ponadto robi się bardzo nieprzyjemna w dotyku. Kupiłam pościel innej firmy, ale żeby nie być posądzoną o stronniczość nie napiszę jakiej.

Gość ankia
Miałam pościel mamo tato i nie jestem zadowolona, pościel wygląda ładnie ale tylko na zdjęciach

Witam, A ja właśnie kupiłam pościel Milpol, przekonało mnie to, że mają certyfikat Instytutu Matki i Dziecka, materiał dobrej jakości, po praniu wygląda jak nowy. Hafty duże, całość estetycznie wykonana a pokój wygląda jak z bajki. Po praniu naprawdę łatwo ją wyprasować. Polecam.

ja też dla swojego królewicza kupiłam pościel Milpol i jestem zadowolona, czytałam opinie na forach i skusiłam się. Nie załuję, bo naprawdę dobra.