Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poziomka86

Dom weselny w dyminach koło Kielc

Polecane posty

robi któraś Z Pań wesele w nowym domu weselnym w dyminach? ( zaraz za stacją rolmet) właściciel p. Ramiączek Teresa

miałam tam robić, ale WIELE osób mi odradziło, ponieważ: 1)Pani właścicielka w poprawiny na pewnym weselu zakręciła ciepłą wodę, 2)o godz 21 w poprawiny zakończyła impreze! 3)całe wesele spędza na sali i obserwuje! 4)za zepsute ( a kilka razy klejone krzesełko) kazała oddać 200zł!!! Dodam że koszt wynajmu sali na 2 dni wynosi 5.000zł.

Jeśli szukasz fajnego miejsca na wesele w Kielcach, to wejdź sobie na stronę www.GdzieWesele.pl/Kielce/ tam znajdziesz mnóstwo ofert i przede wszystkim opinie klientów na temat lokali, oni się najlepiej orientują czy dany obiekt warto polecić.

No powiem Wam że ta właścicielka od razu mi nie przypadła do gustu,ale cóż o gustach sie nie dyskutuje ;) salę zaklepałam na 28 kwietnia 2012, wpłaciłam zaliczkę 1000zł, ślubujemy już niedługo więc sali nie będę zmieniać, mam nadzieję że ok wszystko będzie, co do poprawin to można ustalić że np. do 22, no i mnie uprzedziła że jet na sali w trakcie wesela

ogólnie to nie mam nikogo ze znajomych kto tam robił wesele i nie mogłam zaczerpnąć u nikogo wcześniej informacji, ale nie ma co się chyba nią przejmować (właścicielką) ;)

Mnie osobiście nie informowała ze bedzie na sali, a sale zamawiałam 2 lata wcześniej! I napewno sala nie jest na 200 osób, jak Pani właścicielka powiedziała. Mnie osobiście by nie odpowiadało, gdyby na weselu była.!

Mnie osobiście nie informowała ze bedzie na sali, a sale zamawiałam 2 lata wcześniej! I napewno sala nie jest na 200 osób, jak Pani właścicielka powiedziała. Mnie osobiście by nie odpowiadało, gdyby na weselu była.!

Gość august3033
wesele

Gość gość
Dom weselny godny polecenia my mieliśmy tam wesele i wszystko super naprawdę i właścicielka też w porządku jak również obsługa także polecamy ;)