Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz tego dosc

chyba dzisiaj peknie mi serce

Polecane posty

Gość mam juz tego dosc

moj ukochany, jedyny na swiecie mezczyzna odszedl po tylu wspolnych latach do innej kobiety. spadlo to na mnie jak grom z jasnego nieba... a teraz chce wrocic. jestem wykonczona, mam juz wszystkiego dosc, placze juz kilka dni, prawie bez przerwy

najważniejsze żebyś się nie złamała i nie wróciła do tego śmiecia...

Gość mam juz tego dosc
ale to boli... tak mocno. zycie bym za niego oddala, a on mi nagle oswiadczyl ze czuje cos do innej. ateraz mowi ze kocha...

dziewczyno miej swoja godnosc, nie daj sie wykorzystywać! takim sposobem może cie zostawiać dlatego że ma taki kaprys i kiedy tylko zachce mu sie innej, bo będzie wiedział że zawsze może wrócić i ty przyjmiesz go z otwartymi rekami bo go kochasz..

Gość wiemkiedywogródku
daj na przeczekanie. może jutro się rozmyśli. jeśli żeczywiście kocha to dalej kocha ale czas temu daj.

Czarnula ma rację. Zawsze zostaniesz tylko kołem ratunkowym.

Gość wiemkiedywogródku
*rzeczywiście

Gość mam juz tego dosc
powiedzialam mu ze musze sobie to ulozyc, ale tak naoparawde chcialabym zeby tu byl zeby to wszystko sie nie zdarzylo

Gość aaaaaaaaaaaaaaar
marzyłam kilka miesięcy temu o tym, żeby wrócił i błagał o przebaczenie, niestety tak się nie stało, świetnie się bawi z inna

Gość Zinnka
ale sie wydarzylo, a ty musisz realnie na to popatrzec. Gdyby cie kochal, to by nie odszedl. To przykre, ale prawdziwe. Przemysl dobrze swoja decyzje.

Gość mam juz tego dosc
on powiedzial ze to bylo chwilowe zauroczenie, ze rutyna i tak dalej

Gość gwoli wyjasnienia...
zachowuje sie jak gnojek

Gość kobiietazduszaaniola
nie przejmuj się kochana. wierz mi ze lepiej jak odszedł do innej kobiety, bo mój odszedł do mamusi. Wydałam na jego chatę ok. 15tys, a jego mamusia na koniec powiedziała, że jej nic nie kupiłam. BUntowała go coddziennie. Wyzwała mnie, ze mam grubą dupę i on musi miec ladniejsza i zgrabniejsza dziewczynę, a naprawde mam duuuze powodzenie i ciekawą urodę.. Sam na poczatku mowil ze jest najwiekszym szczesciarzem, że mnie spotkał. Ale na poczatku nie mieszkalismy u jego mamusi. On mnie kochał,a le już przestał. Spakowalam manele i uciekłam od tych nienormalnych ludzi. Stara kupiła sobie takie same buty jak ja. Czerwoną bluzke przedłużaną taką jak ja. Ciągle mnie obserwowała i była nagminnie zazdrosna, że on spędza ze mną czas.... heheheh teraz ma go tylko dla siebie, głupia stara zboczona baba

Gość mam juz tego dosc
ale tyle wspolnych cudownych chwil...