Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość wefryr
kurde to on powinien latac i sie starac ! mysl o dziecku

przepraszam ale nie mam sie zbytnio komu wyzalic , a przyciolek nie chce martwic

Gość Stich
Chrzań takiego faceta... Jak wróci to pokaż mu że świetnie sobie bez niego radziłaś. Zobaczysz jak mu gula urośnie. Nie dawaj mu powodów do tego żeby myślał że jest alfą i omegą!

Gość mamamama26
martw przyjacółki - od tego są żebyś niebyła sama - a do męża pod ja bym nienapisała nic - nawet jakbym urodziła to bym nienapisała - wróciłby do domu to mialby zdziwko - musisz mu dac do myślenia bo to on się zachował strasznie a nie ty - więc czemu masz przepraszać itd

Sorry, ale jak on tyle czasu się nie odzywa, nie martwi o to jak czuje się jego żona w ciąży, to kawał skurwysyna z niego :O i nie ważne, że może Ty go wkurzyłaś, czy zrobiłaś jakąś scenę. No nie wyobrażam sobie, żeby mój mąż tak się zachował. Jest kompletnie nieodpowiedzialny. Jakby teraz zadzwonił, czy napisał, to na pewno bym mu nie odpowiedziała, tylko go olała i jak ktoś pisał nawet o porodzie bym gnoja nie poinformowała!

Gość pavonia_
nie możesz liczyć na pomoc rodziców, albo znajomych?

Gość wefryr
kurwa mać123 a coż to za kolokwializmy ? ;/

rodzicow nie mam ,znajomi sa ale glupio mi tak jakos zwrocic sie do nich ,oni przeciez maja swoje zycie ;/

nie wierze. wielmozny pan napisal w koncu sms-a o tresci : Kochanie wiem zachowalem sie jak idiota,debil ze mnie , strasznie tego zaluje,cala noc nad tym myslalem i mam straszne wyrzuty sumienia .Kocham Cie i nasze dziecko ,nie wiem co mi odbilo . Wybaczysz mi ? Spotkamy sie jutro w naszej ulubionej kawiarni o 14 ? Musze z Toba porozmawiac ,wyjasnic moje zachowanie i przeprosic . Przyjade po Ciebie jesli chcesz. Odpisz . Ico mam teraz robic?

Gość NIE WIEM JAK WY PIERZECIE
niech się teraz prosi o wybaczenie !! przez tydzień albo dłużej

Gość pavonia_
to gdzie on aktualnie przebywa?

jutro absolutnie nie wybaczaj, wyzywaj poniżaj itd

wiesz w końcu to mąż i ojciec twojego dziecka, ale niech mu nie będzie łatwo, powinien dostać nauczkę żeby więcej nawet do głowy mu nie przyszło takie zachowanie

mieszkamy ale on teraz do kumpla poszedl nocowac i wlasciwie nie wiem dlaczego nie chce w domu , a jesli on przeprosi wszystko cacy i powie ze ma kogos ?;( wtedy sie zalame ,zalape takiego dola ze nie wiem ;'(

Gość pavonia_
napisz mu żeby się nie wydurniał i nich wraca do domu, bo zachowuje się jak dzieciak, a nie jak mąż i ojciec lada dzień, jak nie chce być przy porodzie to go nie zmuszaj, ale do szpitala to obowiązkowo, i przez cały poród powinien tam być w razie jakbyś czegoś potrzebowała nie martw się :-)

Powiedz jak sie ulozylo po rozmowie z nim :) Wytlumacz mu to,ze nie powinien Cie zostawiac,moze wspomnij,ze zastanawiasz sie czy bedzie dobrym ojcem i mezem...

tak zrobie,tylko strasznie sie rozczarowalam jego postawa;( myslicie ze naprawde zaluje tego ?