Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dream theater

uprawialismy seks...

Polecane posty

wypilam jedno piwko mialam ochote na seks(jestem mezatką) zapytalam sie meza po wszytskim czy go podniecam a on na to ze troszke.... wkurzyłam sie wzialam prysznic i leze w osobnym lozku, probowal mnie"przeprosic"mowiac ..chodz do lozka nie ro tego nie chce sie kłócic...itd ale nie powieidzoial przepraszam.....czy cos w tym stylu....weszlam na kafe zeby zapytac co powinnam zrobiczy przesadzam, zachwoujac sie w ten sposob?

Gość dream on
i po co bylo pytac...?

Gość zaciekawionaTOBĄ
kobiete można lekko urazic, ojj no wybacz mu;))

...hmmm zaxciekawiona... mama wrazenie ze traktuje mnie przedmiotowo..wczesniej wspomnial ze nie moge jesc czekoladek bo mam due dioderka.... poza tym, czuje sie jak kobieta tylko do seksu....zrobil co swoje i wszytsko mu jedno jak sie czuje...

nie uwazacie ze w sytuacji intymnej niektore slowa nabieraja innego wyumiaru i nie powinn sie wypowiadac pewnych słów?

Gość bfdhshs
Kobieto, masz naprawdę dziwny problem... Nad czym w ogóle zastanów, co masz za problem... Czekasz, aż podejdzie do Ciebie, kleknie i powie Ci "przepraszam"? Wtedy przestaniesz być "obrażona" na niego.

wlasnie tak bo ciagle mnie tak traktuje.... i mam tego dosyc.. znam zarty smieje sie z nim ale nie wtedy kiedy chce uwslyszec w sytuacji intymnej cos milego

Gość bfdhshs
po chuj zadajesz idiotyczne ... Prawda.

Jest różnica czy ta jedna jedyna rzecz CIę wkurzyła czy było to jedną z wielu. Tylko ciężko mu będzie wyjaśnić, ze nie chodzi tylko o ten pojedynczy tekst, a o całokształt. Czasami tak jest, że jedna rzecz wiele uświadamia A czasami po jednym malutkim piwku rzeczy wydają się nieco inne niż naprawdę:D

po chuj sie wypowiadasz pasztecie?.... widocznie nie masz zbytniego doswiadczenia w tych sprawach skoro nie potrafisz skomentowac prostego postu w sposub innych niz po chuj...

Gość bfdhshs
dream theater.... Po pierwsze, po drugiej stronie klawiatury jest też osoba z mięsa i kości. Też ma uczucia i myśli. Nie wiem po co napinasz się, za klawiaturą. Nie obchodzi mnie to, jedno znacznie chce Ci powiedzieć na Twój "problem", że jest paranoiczny. A po drugie, o moim doświadczeniu nie rozmawiamy. Choć, Twój poziom doświadczenia seksualnego, jest nijaki jeśli nie podniecasz faceta. W tym stopniu, że Ci mówi to otwarcie i szczerze.

kultura... nie chcialabym tu opisywac imtymnosci... krotko mowiac jest mniej wiecej tak ze to ciagle ja zabiegam o intymna sytuacje ...o sponatnicznosc, o atrakcyjnosc ..i o to wszytsko o czym nie pomysli maz:) Tylko jak juz zadbam o oto wszystko to chcialabym uslyszec cos mileggo.. tanczylismy nago razem wyglupialimy sie bylo namietnie i intymnie,.... i nagle slysze z troszke go pdniecam .... w trakcie kiey bradzo mam ochote na seks

Jasne, nie opisuj:) To może wyglądać paranoicznie, ale sama miałam wiele takich idiotycznych problemów (zupełnie inna dziedzina życia, ale analogia jest) a tak naprawdę chodziło o jedną gigantyczną sprawę ciągnącą się przez lata. Ja wg kogoś zachowywałam się nieadekwatnie do sytuacji a tak naprawdę coś się już nawarstwiało. Odniosłam wrażenie, że u Ciebie też coś się gromadziło a ta drobna sprawa to jasno pokazała.

Gość bfdhshs
dream theater... Sądzisz, że powiedział to poważnie. Twój mąż, który sądzę, że Cie kocha. Szanuje i uprawia seks z Tobą. Potraktuj takie słowa, w postaci żartu, dla rozweselenia czasu i kontaktów miedzy wami. Powiesz, mu to samo, sądzisz, że zacznie się kłócić z Tobą? Zaśmieje się...

kultura dokladnie tak... tylko to pom takich niby to proszeniach, łamane na przeprosinach zaczyan sie czlowiek zastanawiac czy ustapic i pozwolic sobie na kolejna taka sytuacje? czy byc wytrwalym, poczekac az Ona zrozumie badz nie.... i zastanowic sie co wtedy..?

mysle ze nawet jak powiedzial to tego nie chcial.....tylko ze martwi mnie to ze nie mysli co mowi i kiedy... ja lubie zartowac,,, jest wesolo na codzien ...napawde....ale dzis mialam ochote na cos czego nie robilismy na jakis mega intymny erotyzny seks i chcialam zeby to poczul,,, nie wiem czy sie nie udalo... czy poprostu ma mnie gdzies

Właśnie, czasami trudno jest komuś wytłumaczyć. To nie ma być złośliwe:D tak jak szczeniak nabroi i godzinę po tym zostanie ukarany to on nie kojarzy dlaczego tak się dzieje. A ta osoba też może nie zrozumiec, że to chodzi o przeszłość a nie konkretnie i dokładnie o tę jedną sprawę. A może powiedz mu to co tu piszesz po prostu? Tak na luzie, i mów tylko o tym jak Ty to odebrałaś bez ocen itp Po prostu było Ci przykro

Gość zygmunnt
BO TAK TO JEST Z OBCĄ BABĄ TO I NASWOIM SIANIE LEPIEJ SMAKUJE