Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie dziwnie mi

mozliwe jest zajcie w ciaze , na klika dni przed okresem?

Polecane posty

Gość zastanawiam sie dziwnie mi

Mam cykle 29dni...zwykle stałe nic mi sie tam nie spozna, kochałam sie z mezem na ok tydzien przed okresem.. i stosune był pełny, niestety juz 6 dzien brk okresu, robiłam test wyszedł negatwny, a oresy dalej brak, dziwne to bo tak mam pierwszy raz, powiedzcie mi czy mozliwa jest ciaza??

Gość natalia83.mama
moja mama zaszła w trakcie okresu, takze wszystko jest mozliwe

Gość mam 34 on 43
no jak to nie sa płodne dni pzeziez.

Gość ewka wola
chyba raczej niemozliwe, aeidz do gina.

Gość jkkkik
ja tak zaszłam, kochałam się 3 dni przed okresem i bach, ale testy długo nie wychodziły, chyba dopiero 10 dni po spodziewanej @.:/ Wszystko jest możliwe..

Gość gedffff
znasz to " z dupą nie ma żartów"

Gość mamka43
starałam sie o dziecko, kilka lat i wiem ze awet na tydz. przed okresem to nie jest mozliwe ,moze to bc spowodowane stresem, raczej jak 2 testy pokazał wynik- to nie jestes.

mamka bzdury piszesz. jest mozliwe. moj synek ma juz 3 lata :) stosunek chyba 4 dni przed o ile dobrze pamietam. z tym ze ja wiedzialam ze ryzyko zawsze jest wiec ciaza nie byla AZ taka wielka niespodzianka

Gość zoska warszawa wawel
tez mam taki klimat teraz, ale testy wychodza negatywne , a okres brak.

wiesz u mnie powiem szczerze wychodzily negatywnie pierwsze dwa czyli jakies 3 tyg a pozniej nagle pozytyw tylkko ja z tymi testami wiedzialam ze cos jest nie tak bo bolaly mnie piersi i czulam sie jakos inaczej po tym wszystkim poszlam do gina i okazal sie 5tydzien i 3 dzien

a ja nawet nie robilam testow, jakos nie myslalam w ogole o tym ze juz powinnam miec okres i ktoregos dnia rozmawialam z kolega przez tel i mowie do niego ze jakos mi niedobrze. on na to ze moze w ciazy jestem. ja w smiech ze tak tak ale rozlaczylam sie szybko bo uswiadomilam sobie ze faktycznie juz powinnam miec okres :D od razu poszlam zrobic test i wyszla duza gruba druga krecha :D

natalia83.mama no to mama miala lekarza do dupy skoro i ty wychodzisz ztakiego zalozenia nie jest realne zajscie w ciaze na kilka dni przed okresem owulacja wystapic moze na 9 dni przed okresem ale zajscie w ciaze sa male,bo endometrium jest dosc male i sa problemy w zagniezdzeniu sie zarodka a przy okresie endometrium sie luszczy wiec w czym sie zagniezdzilo ? chyba w dupie a nie w pipie :D troche teorii a nie wymyslow debili