Gość Noima Napisano Marzec 5, 2012 1 kg pożegnałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cadola Napisano Marzec 8, 2012 ale z ćwiczeniami czy bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noima Napisano Marzec 11, 2012 w sumie to ćwiczyłam ale raczej mało regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cadola Napisano Marzec 13, 2012 wszystko jasne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cadola Napisano Marzec 16, 2012 zdawaj relacje ze swojego chudnięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulma Napisano Marzec 19, 2012 widzę, ze ten produkt cieszy się dobrymi opiniami, a co ze skutkami ubocznymi, zaobserwowaliście coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Marzec 21, 2012 ja nic nie zaobserwowałam, nawet efektu jo-jo nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noima Napisano Marzec 24, 2012 udało się, schudłam 4,30 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulma Napisano Marzec 26, 2012 zazdrość mnie bierze jak czytam o Waszych wynikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Marzec 29, 2012 sama spróbuj - tez będziesz zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulma Napisano Marzec 31, 2012 zamierzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do-śka Napisano Kwiecień 2, 2012 to trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzeza Napisano Kwiecień 4, 2012 dziewczyny naprawdę nie ściemniacie o tym chudnięciu? Jestem zdesperowana i błagam o szczerą odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pelli Napisano Kwiecień 6, 2012 mnie BioMinsil zachwycił i polecam każdemu ale proponuje z ćwiczeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noima Napisano Kwiecień 9, 2012 ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beastad Napisano Kwiecień 11, 2012 Nie dajcie się nabrać. To nic nie działa!!!!! Przekonałam się na własnej skórze!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beastad Napisano Kwiecień 11, 2012 Teraz sprawdzę, jak wygląda gwarantowany zwrot pieniędzy w przypadku nieskutecznej kuracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fitte Napisano Kwiecień 12, 2012 daj znać czy oddali Ci kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hajuk Napisano Kwiecień 15, 2012 Skuszony waszymi wypowiedziami również zamówiłem sobie BioMinsil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulma Napisano Kwiecień 16, 2012 kolejne pozytywne opinie mnie złamały i złożyłam zamówienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hajuk Napisano Kwiecień 19, 2012 wczoraj już dostałem przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fitte Napisano Kwiecień 20, 2012 szybko przyszła ta paczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tola78 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Witam. Mam pytanie: jaką kurację wybraliście: 4 kapsułki czy 8 ? I czy to naprawde działa czy to tylko kolejna ściema ? Naprawde zalży mi na utracie paru kg, a nie stać mnie na wywalanie kasy w błoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noima Napisano Kwiecień 23, 2012 ja miałam 4 kapsułki i wystarczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hajuk Napisano Kwiecień 26, 2012 ja też mam 4 kapsułki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tola78 0 Napisano Kwiecień 26, 2012 I jak? Są efekty? Ja chcę zamówić teraz, bo dopiero wypłata wpłynie ehhh... :/ Mam nadzieję, że nie wyrzucę tej kasy w błoto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hajuk Napisano Kwiecień 29, 2012 zniknęło mi trochę ponad 2 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noima Napisano Maj 3, 2012 z każdym dniem będzie więcej, zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tola78 0 Napisano Maj 4, 2012 Ok. Dzisiaj dostałam te cud tabletki i teraz się okaże ile w tym wszystkim jest prawdy. Jutro biorę pierwszą i będę zdawała relację jakie są postępy (o ile oczywiście będą). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hajuk Napisano Maj 5, 2012 dobiłem do - 3 kg, Tola pisz koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach