Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loalaoaloala

czy to o tym swiadczy ze oral byl zrobiony dobrze?

Polecane posty

Gość loalaoaloala
nie chodzi mi sie o glapienie, tylko ten z ktorym jestem chce zebym na nigo patrzyla mowi ze to seksi. widac kazdy lubi inaczej... np jego sperma czasem mi bardzo smakuje a czasem ledwo przelkne. to zalezy od tego co jadl, gdy facet je ananasy np z puszki sperma jest slodka.

Wiesz co "loalaoaloala"? Ty chyba wiesz na ten temat znacznie więcej niż przeciętny użytkownik tego forum. Dla wielu kobiet mogłabyć być wręcz mentorem. A dla facetów ideałem. Sam bym chętnie spróbował jak to robisz. Oj, chętnie! W czym więc jest problem? Masz wrażenie, że Twój facet Cię oszukuje czy co? Nie ufasz mu? Chcesz mu coś wynagrodzić? O co tu chodzi?

Gość loalaoaloala
stary satyr cos w tym jest ze chce mu wynagrodzic. wydaje mi sie ze nie jestem wystarczajaco ciasna tam, nie wiem... a jak chodzi o robienie loda to chce to zrobic porzadnie nie na odpierdol, z reszta lubie to robic bo wiem ze mu sprawia to przyjemnosc.

Albo Ty jesteś facetem który się podszywa i chce się jakoś dziwnie nakręcić albo Ty jesteś kobietą z jakimś gigantycznym bagażem kompleksów. Uff... Może jakaś pomoc psychologiczna? Bo porad co do seksu to Ty chyba nie potrzbujesz.

jak wam to odpowiada to zupełnie nie stresuj się że może źle to robisz Tylko pamiętaj żeby nie zrobić z niego seksualnego egoisty Niech też cię doprowadza do orgazmu

Gość loalaoaloala
jestem kobieta jak mam ci to udowodnic. nie wiem mam kompleks bo on woli loda od seksu klasycznego.

a czy też tak lubisz ? Jeżeli tak to pasujecie do siebie a jeżeli nie to skończ ten związek bo dopasowanie w seksie jest bardzo ważne między kobietą a mężczyzną

Aha! Czyli prawdziwy problem leży w tym, że on woli do buzi niż do Jaskini Szczęścia?! To czemu od razu tak nie mówiłaś?! No cóż, szczerze mówiąc ja też chyba tak lubię bardziej - mocniejsze doznania i mniejsze zmęczenie ;-) Jeśli mu robisz tak jak piszesz to tym bardziej mu się nie dziwię! Jeśli to jest tylko trochę bardziej a tak w ogóle to jednak się też normalnie kochacie to specjalnie bym się nie przejmował. Problem jest, jeśli on w ogóle innym rodzajem zainteresowany nie jest. A robicie w ogóle coś poza tym? Masz trochę przyjemności z tej znajomości?

pochwa nie odbiera wrażeń dotykowych Przecież nie czujesz jak masz w środku tampon Wszystko to siedzi w głowie kobiety dlatego masz odbierać przyjemność z kochania się z facetem i jego ruchy frykcyjne wejścia do pochwy to się czuje

Gość loalaoaloala
nie mowilam bo sie w pewnym sensie wstydzilam... no nie wiem... w sumie jak on wklada to wtedy czuje ale pozniej to juz nie. macie racje w sumie jak pomysle o tym wszystkim co mi mowil to jak ja mu robie to on: - nie musi nic robic, nie meczy sie, wieksze doznania niz w gumie (bo tylko w gumie to robimy), nieprzewidywalnosc moich ruchow, moze sie spuscic ze tak powiem do konca, widzi ze ja to lubie to tez w jakims stopniu go kreci itd... co ja z tego mam, lubie mu dawac przyjemnosc, ale racje on jest egoista w pewnym stopniu. jutro sie z nim widze mam nadzieje ze na lodach sie nie skonczy..

Gość loalaoaloala
faktycznie tampona nie czuje w srodku mimo ze musze czasem sie nagimnastykowac przy wkladaniu :)

A on Ci robi dobrze? Bo jeśli Wy tak nawzajem uprawiacie Dorzerobienie to chyba jest git. A jak on mysli tylko o sobie to chyba bym go kopnął w tyłek na Twoim miejscu.

Gość loalaoaloala
zapomnialam dodac ze ostatnio jakis czas temu jak doszlo do normalnego seksu to wyszedl ze mnie sciagnal gume i chcial zebym wziela do buzi... i w buzi skonczyl. dlatego sie obawiam ze on we mnie nie moze dojsc i dlatego do buzi chce;/

Gość loalaoaloala
jak on mi robi minetke to tak od niechcenia tak ze tak powiem jezykiem przejedzie... dlatego nie wiem wola ja mu zobic dobrze.

koniecznie z nim porozmawiaj żeby nauczył się doprowadzać do orgazmu ciebie To jest bardzo ważnie bo będzie kaleką seksualnym jak większość Polaków - facetów

E tam, to pikuś. Jak mu pozwalasz na ustny odbiór przesyłki to każdy by chyba wolał, niż do gumowego woreczka. Zresztą wskazuje to, że chyba filmy przyrodnicze są mu bliskie i chce koniecznie je odtwarzać z Tobą. Ale jak on dba o Ciebie? To jest kluczowe w tym przypadku.

No, jeśli tak to kicha. Albo powiedz mu, że fifty-fifty i niech się gość postara czegoś nauczyć. Jak on zda egzamin to Ty go wtedy weźmiesz na ustny. A jak nie to poprawka. Albo olej go od razu bo zmiana samoluba jest nezwykle trudna a czasem niewykonalna.

Gość loalaoaloala
jak dba- jakby to ujac dba w zyciu, w lozku pieszczoty bez dobrej minetki. on mnie namawia do anala ja mowie ze nie chce a on mnie tym meczy. tlumaczy ze dziurka tam jest ciasna i ze mozna bez gumy, jak go od tego odwiezc?

Gość loalaoaloala
ale kicha z czym? z tym ze we mnie w srodku nei moze skonczyc?

Wiesz najlepuej to przyjdz do mnie lub starego satyra pokazesz jak to robisz i wtedy powiemy bo teraz ciezko to sobie wyobrazic... :-) Ja nie lbie jak patrzy... A jak koncze uwielbiam podczas strzelania lizanie pokoncowce :-)

Gość loalaoaloala
dokladnie, kolega mu naopowiadal a on chce sprobowac.

Kicha z taką relacją. Jak Ci na nim zależy to go sobie wychowaj. Powiedz mu, że Tobie też się coś należy. Z tym, że sprawa nie musi być łatwa. A jeśli zależy Ci na nim mniej to lepiej powiedz mu: "Żegnaj kochanie, zrobiłam casting i znalazł się gość, który językiem potrafi mi zbombardować mózg. I robi ze mnie rakietę międzyplanetarną. Taki gość może nawet mi zaliczać trzy dołki naraz. A Tobie już dziękuję."

Gość loalaoaloala
czasem sperma wyplywa z niego jakby partiami a czasem tylko jednorazowo, tez tak macie?

Gość loalaoaloala
a wiesz co satyr powiedzialalm mu cos podobnego tak w zartach ni zartach ze czy ma kogos na zastepstwo za siebie (wyjezdza na jakis czas) a on ze nie chce sie mna z nikim dzielic. a pozniej podpytywal czy kogo smam czy nie, wiec nie wiem co mu w glowie siedzi.

Koniec tego tematu! Twój problem to, że TY MU ROBISZ ZA DOBRZE! Koniec tych analiz co on i jak robi sobie. Teraz czas na analizę co i jak On robi Tobie.

Gość loalaoaloala
w sumie to on dotyka mnie piesci no tyle...

Gość bartolomeusz
witam witam :) chciałem Wam moi drodzy zaproponować świetne (nie tylko moim zdaniem) kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja ukończyłem tam kurs dla facetów - Alpha Male i jestem pozytywnie zaskoczony. W ogóle to był to kurs w Krk, ale mają swoje szkoły też w innych miastach. Poszedłem tam, żeby pozbyć się moich kompleksów, które uniemożliwiały mi normalne relacje z kobietami. Prowadzący nauczyli mnie jak wykorzystywać moją osobowość, mam teraz większą pewność siebie i otwartość w stosunku do kobiet. Naprawdę warto skorzystać www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

No tyle?! I to wszystko w zamian za ciężką pracę językiem, lizanie i połykanie?! Ty, gdzie Cię można spotkać? My chyba możemy sobie dać bardzo wiele przyjemności! Nawet nie wspomnisz o tej fajtłapie!

Gość loalaoaloala
byly partner robil mi minetke- staral sie, byl tez fajny masaz a ten nic