Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanamama!!!!!!

Biust 11 latki - dlaczego aż tak duży??

Polecane posty

Gość dla debilnych matek
sutek, brodawka, łechtaczka - to jedno i to samo :) One sązazdrosne, że córki im pięknieją, podczas gdy one same muszą walczyćz obwisłym cycem :P

ja nosiłam wtedy staniki "zerówki" ;P jak wiekszośc, niektore bardziej rozwinietę, nosiły małe B - jedna była ewenementem i juz wtedy miala duuuże C (w gimnazuj bylo to juz E przy wzroscie 155)

Gość my z Kamilą
my z Kamilą deski poprostu deski bylysmy i tyle

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE ...
czy podczas rozrywania błony dziewiczej bolało Panią ?

Gość zatroskanamama!!!!!!!
z nikim nie spałam, jak miałam 16 lat miałam z kolegą pierwszy raz i myslalam, zę przy pierwszym stosunku nie zachodzi sie w ciążę, poza tym on mówił, że udało mu się wyjść przed wytryskiem!!!

Gość bo teraz rosną takie wielkie
"sutek, brodawka, łechtaczka - to jedno i to samo" - co znowu ?

Gość zatroskanamama!!!!!!!
ale teraz żaluje ze robiłm to z kolegą:( bo jego tata miał większego i był w TYM lepszy :) koleżanka mi mówiła

Gość 34r54t54y65u
nie krzywdz piersi corki tą miska "b/c" bo rozmiar stanika to obwod plus mieska, pewnie corka powinna noisic obwod 60. Poczytaj lobby biusciastych i balkonetke, dobierz jej dobrze stanik, bo wiekszosc dziewczyn w liceum i podstawiwce ma kompleksy przez to ze biust im skacze, nie mogabiegac, wstydza sie cwiczyc na w-fie,a biust obwisa przez brak odpowiedniego podtrzymania... Powiedz corce zeby sie zmierzyla bardzo ciasno pod biustem i luzno w sutkach,a tutaj albo na lobby dziewczyny pomoga ci dobrac dobry rozmiar. Uswiadomionych sklepow jest coraz wiecej wiec na pewno znajdziesz sklep kolo siebie lub mozna kupic przez neta :)

Gość włosy łonowe
a ja mam 14 i wlosy łonowe mi rosna na tyłku

Nie pamiętam jaki miałam w wieku 11 lat, ale wiem że na 12 urodziny mama kupiła mi biustonosz w rozmiarze 65 B i wcale nie był za duży. Dodam jeszcze że do klasy ze mną chodziły wtedy dziewczynki, które miały większe cycki niz ja, a także takie które aż do gimnazjum nie miały zadnych :p

Gość Do do dddccc
..a poza tym wszyscy zdrowi :P ???????

Gość Do teraz rosną
"sutek" też dopuszczalne :P

Gość sesiii
To wcale nie jest jakiś duży biust... Ja w jej wieku nosiłam B/C. W wieku 14-15 po prostu już przestały mi rosnąć piersi. I teraz mam 65 GG.

Gość zatroskanamama!!!!!
Ja obecnie mam średni biust-miseczka D / E

Gość ejejeej
Bylam w drugiej klasie podstawowki, kiedy zaczely mi rosnac piersi. Miesiaczke dostalam w 4 klasie. Mysle, ze u twojej corki to normalne. Staraj sie przede wszystkim nie mowic o tym przy niej i nie panikowac. JA mialam przez lata uraz do tych piersi, bo urosly duze no i nie akceptowalam ich. Dopiero po latach je polubialam. A przyczyna byla taka, ze wlasnie za szybko dojrzewalam i roznilam sie bardzo od reszty dziewczynek w klasie.

Poprzednie posty (na pomarańczowo) nie są moje. To perfidni podszywacze. Jeszcze raz mówię - nie Wasza sprawa z kim mam to dziecko, i w jakim wieku zostało poczęte!!! Mogę mieć je nawet z księdzem ale Was to nie powinno obchodzić!! Faktycznie, może niepotrzebnie panikuję .... biust jest normalny. Niedawno kupiłam jej miseczkę B i okazała się "ciut za mała", więc rózne są te rozmiarówki, ale tak czy inaczej trochę duży mi się wydaje ten biust ... ;/ Ja miałam mniejszy, duzo mniejszy w jej wieku. Aktualnie mam 28 lat i miseczka D.

Gość różnie się dojrzewa
No fakt większość 11 latek nawet w dzisiejszych czasach, ma przeważnie dopiero małe zaczątki, albo wcale...no ale to też jeszcze nie jest tragedia, nie jest aż tak duży, a córka nie ma 8 lat...za rok już większość jej koleżanek będzie miała taki biust jak ona...