Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qaaaja

Szukam pracy za granicą!

Polecane posty

Gość Qaaaja

Witam Mam 21 lat. Chciałabym wyjechać na wakacje do pracy - lipiec, sierpien wrzesien ewentualnie pazdziernik. Jednak nie moge nic konkretnego znalezc. Umiem język angielski i niemiecki w podstawowym stopniu. Moze ktos pomoze?:) Jestem z wielkopolski - Kalisz.

Gość hej a nie chcialabys wyjechac
ze mna? bo ja tez sie wybieram i nie mam z kim jechac a we dwie zawsze razniej by bylo:)

ale w czym pomoze? w znalezieniu posady? - jesli tak to proponuje sie zglosic do agencji posredniczacych ale skoro znasz (umienie nie wystarczy) obce jezyki poszukac w lokalnych ogloszeniach - przeciez mozna to zrobic przez internet nawet

Gość praca
Tez szukam pracy za granica chce wyjechac do Londynu razem razniej jak cos to pisac na moje gg 612500

Umiem język angielski i niemiecki w podstawowym stopniu. - zapomniej o legalnej pracy. Teraz jak dzwonią pośrednicy to Ciebie sprawdzają rozmową w języku. Raczej wszędzie wymagany jest wyższy poziom. Po drugie bez znajomości ciężko będzie wyjechać.

Ja szukałam ostatnio i albo nikt nie odpisuje albo to jakieś oszustwo (i to wyraźne). Najlepiej mieć właśnie kogoś znajomego, który Ci może pomóc, bo inaczej ciężko :(

Gość ja wyslalam juz niezliczona
ilosc i wiadomosci i CV i tylko nieliczni mi odpisali:O ale to i tak trzeba jechac i samemu na miejscu zobaczyc i sie umowic, tak mi pisza w odpowiedziach ja chce wyjechac pod koniec czerwca i nadal szukam kogos kto chcialby pojechac ze mna co tak jak mi nie usmiecha sie jechac samej a wiadomo ze z kims zawsze lepiej:)

Gość buuuuuuuuuuu
a kto was zatrudni na miesiąc lub dwa....nikomu nie potrzebny taki pracownik?

sadze ze nie znajdziecie pracy bo ...nie potraficie jej szukac;/ niestety - piszecie na forum - to tak jakby kupowac kupic warzywa w sklpeie z meblami... to nie jest forum posredniczace w pracy poza tym prace mozna znalezc przez internet bedac jeszcze w polsce - i to jak najbardziej lehgalna - jedna z kolezanek przeniosla sie wlasnie tak - wyslalal cv i miala rozmowe pierwsza przez tel, na druga firma ja zaprosila do londynu wiec nie uogolniajcie - to ze wam sie ni udahje nie znaczy ze sie nie da;-)

Gość marta1900
Do RAR. A byłabyś tak mila i podała strony internetowe na których można znaleźć prace w Anglii?Z góry dzięki.

a co ja jestem agencja HR? jak mozna byc tak leniiwymi nawet samemu nie spr/nieposzukac?! juz pomijam ze nie znam twoich oczekiwan itd.

Gość sdkncksdjcnksdnjc
ludzie siedze w londynie miesiac i jest tam bardzo ciezko z praca.Jak nie macie kogos kto wam pomoze to nie jedzccie. praktycznie siedze calymi dniami zeby nie wydawac i wysylam cv i dzwonie 99 % ogloszen z londynka to albo oszustwo,nikt nie odpowiada lub juz nie aktualne. place 90 f za tydz w norze prace oczywiscie sa dla ludzi z biegla znajomoscia jezyka

Gość reser
znajomosc miasta, j angielski i prace masz. szukanie pracy u Polakow to chyba najgorszy pomysl z mozliwych

Gość Kaamillla
Zwróć uwagę na serwis www.poloniusz.pl , myślę że możesz znaleźć paręnaście interesujących Cię ofert, szczególnie na wakacje. :) Pzdr Kaamilla

Gość pizmok
dam prace za granica nawet pomoge mozecie jechac z kolezanka by bylo razniej piszcie na skype: pizamka1

Gość pizmok
to nie jest praca przez agencje poprostu mo znajomy w grecji szuka polek do pracy.. wiec nie płacicie za posrednictwo. bilet wam wykupimy oddacie z pensji pozatym idzie zarobic

Gość pizmok
Zapomnialem dodac, ze po godzinach bedziecie do naszej dyspozycji, bedziemy z wami uprawiac seks.

Gość hudakaska
A co chciałabyś robić?bo już teraz w uk nawet w lecie ciężko o pracę.... Chociaż z drugirj strony wielu nierobow wyjechalo... Powodzenia

Gość pizmok
ty sie nie podszywaj podemnie :P buhahaha co za nielopy