Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyklusamwta

dlaczego sie wyprowadziła

Polecane posty

Gość racjonalistka!!!!!!
Tak gdyby Cię kochała, to by siedziała z Tobą jak Twoja niewolnica i czekała na Twój znak, jak pies który czeka na Pana, aż rzuci mu ochłap. Odeszła bo miała dosyć poniżenia z człowiekiem, który nie wie czego chce, ale to nie znaczy, że Cie nie kochała debilu!!!!1

Gość smutnyklusamwta
po co sie spotykała ze mna juz po wyprowadzce? po co do mnie przychodziła? a tylko jeden moj ruch ze np nie przyjechałem do niej i w szał wpadała. tydzień temu napisała zebym dał jej szanse ułożyc sobie zycie albo ze mna albo bezemnie wiec jej odpisałem ze lepiej jej bedzie bezemnie

Gość racjonalistka!!!!!!
Jak Cię potraktowała???? Zostawiła Cię dla innego, z którym miała romans od dłuższego czasu i teraz się z nim chajta??? Nie sądzę!!! Ta dzieczyna nic złego nie zrobiła, to ona jest tu ofiara, faceta, który jest ofermą życiową i sam nie wie czego chce, nie chcesz z nią być to to jest dla niej logiczne,że nie może być z Tobą i szuka kogoś kto ją zechce tak naprawdę, a nie tylko jako dekoracje do mieszkania

Gość smutnyklusamwta
teraz mowi ze niby narazi nikogo nie chce

Gość smutnyklusamwta
i obrazona tydzien sie nie odzywa to jest miłość?

Gość racjonalistka!!!!!!
Spotyka się z Tobą bo się łamie, a łamie się bo Cię kocha cały czas mocno. Jeśli masz na uwadzę jej dobro i chcesz dla niej dobrze, to zostaw ją w spokoju, niech sobie z kimś poważnym życie ułoży i będzie szczęśliwa, a nie z kimś takim jak Ty, nie mieszaj jej w głowie, bo to porządna i fajna, dojrzała dziewczyna, a Ty jesteś nic nie wart. Zostaw ją niech sobie znajdzie innego faceta, nie tylko będzie to dla niej super odmiana w seksie po 5 latach, ale pewnie bardzo się zakocha i wkrótce ożeni z poważnym człowiekiem. Mówie Ci zostaw tą biedną dziewczynę, poszukaj sobie gówniary albo prostytutki, bo tylko takie nie będą chciały poważnego związku!!1

Gość smutnyklusamwta
gdyby kochała to by walczyła o ten związek a nie milczała

Gość ano ciekawe ciekawe
to TY masz walczyc o ten zwiazek a nie ona, palancie!!!

Gość smutnyklusamwta
dlaczego ja przeciaż to ona zostawiła mnie

Gość ano ciekawe ciekawe
zrobiles cos, zeby ona wrocila do domu?? z tego co widze to NIC!!! ZERO!!!

Gość ano ciekawe ciekawe
hahaha jaki ciapciak z ciebie kopnelabym cie w 4 litery na jej miejscu

daj jej swiety spokoj. niech sobie dziewczyna zycie uklada. a ty moze za kilka lat zmadrzejesz i obudzisz sie z reka w nocniku :p

Gość smutnyklusamwta
mowilem jej wróć bo bez ciebie wariuje i powiedziała ze wiem co mam zrobic zeby wróciła. co mam slub wziąć? innego wyjscia nie ma? jescze mi mowi ze nie chce miec jakiejs wpadki (ciąża nieplanowana) zeby jakos sie zycie układało

Gość ano ciekawe ciekawe
2 lata temu zostawilam swojego faceta i to ON walczyl o to, zebym chciala z nim znowu byc, zebym mu dala szanse. Ja nie robilam NIC!! a ty jakies zero jestes, nie zalezy ci na niej nic a nic, bo jakby ci zalezalo, to bys takich glupot nie pisal

Gość racjonalistka!!!!!!
tak to jest miłość, a mówi, że nikogo teraz nie chce bo Cię kocha i daję Ci do zrozumienia, że czeka na Ciebie i jak zmądrzejesz to możesz do niej uderzać. Żeń się człowieku, nie bądź debilem, to jest świetna dziewucha!!!! Chcesz skończyć jak mój brachol - 35 lat, samotny, myślał, że tyle przed nim, a tu zonk, na wymarzoną kobietę nie ma co liczyć, jeśli w ogóle na jakąś, bo tez tak spierdolił jak Ty, a dziewczyna miał super. Teraz dziewczyna ma super męża, dwójke dzieci, jeżdzą sobie razem na wakacje, są bardzo szczęśliwym kochającym się małżeństwem, a mój brachol ryczy, że najchętniej by czas cofnął, że to powinny być jego dzieci i on powinien być z nią , a nie ten dupek. A prawda jest taka, że sam sobie jest winny i zdechnie samotnie!!!!

Gość ano ciekawe ciekawe
masz sie pewnie oswiadczyc, zeby poczula, ze tobie na niej zalezy po ile macie lat?

po co tu trujesz dupę skoro sam nie wiesz czego chcesz? przyznania ci racji, ze źle zrobiła? odpowiem: zrobiła bardzo dobrze! ja zerwałam zaręczyny z tego samego powodu :P

....zostawila ale i tak co kilka minut zerka na tel w nadziei ze zadzwonisz i bedzie ok

Gość ano ciekawe ciekawe
mumi - zajebiaszcza stopka ;)

Gość ano ciekawe ciekawe
dziewczyna ma parcie na slub i dziecko, on jak widac nie, wiec z tej maki chleba raczej nie bedzie

Gość smutnyklusamwta
2 lata temu sie oświadczyłem a od roku nie nosi tego pierscionka bo twierdzi ze nic on nie znaczy skoro slubu nie ma. ona ma 27 lat ja 28

Gość racjonalistka!!!!!!
No ja rozumiem, że nie chce śluby, ale to było trzeba jej jasno powiedziec i powiedziec, że nie chce nigdy ślubu i dzieci, a nie przez 5 lat jej w głowie mieszać. Ten facet to zwykłe egoistyczne bydle, nie warte uwagi!!!!

Gość smutnyklusamwta
dobra bede walczył ale co mam zrobic jak nie reaguje na smsy?

Gość ano ciekawe ciekawe
skoro sie oswiadczyles to chyba byla rozmowa o slubie w przyszlosci prawda? ja nosze pierscionek zareczynowy od roku, ale zostalo miedzy nami od razu uzgodnione, ze zadnego slubu nie planujemy, przynajmniej na razie... ale 2 strony wiedza na czym stoja i sie na to zgadzaja

Gość Dramiel
Halo halo, puk puk, człowieku, pobudka, co ty myślałeś, że ona tak będzie z tobą do końca życia mieszkała?

smsy !!! ty chyba zartujesz . po kwiaty do kwiaciarni gon i pros zeby wrocila

Gość ano ciekawe ciekawe
chyba znasz jej adres, prawda??

Gość racjonalistka!!!!!!
ja pierdole i jeszcze ją chamsko okłamał, że się z nią ożeni i dał jej pierścionek nawet. Co za bydle, biedna dziewczyna:( Zaręczyny ważne są tylko rok debilu, w ciągu roku trzeba się ochajtać. Zaręczyny są po to by chronić dziewczynę, by pokazać ,że jest zarezerwowana, by wiedziała, że będzie żoną. A Ty ją najzwyczajniej w świecie zrobiłeś w chuja. Jeteś bydlak

Gość ano ciekawe ciekawe
zanim zrobisz jakis krok, to przemysl sobie czy chcesz z nia byc i czy jestes gotowy na slub, bo ona ewidentnie tego chce + dzieci, etc

Gość smutnyklusamwta
jak mam przyjść boje sie ze mnie wygoni pozatym mowili mi ze nie warto wracac do kobiety która tak bez słowa sie wy[prowadziła