Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tony :)

Co oznacza to milczenie? Poradźcie

Polecane posty

Spotykam sie z dziewczyna od ponad roku, bardzo sie kochamy, jest nam dobrze w łozku, uprawiamy sex oralny ale jesli ona mi robi laske to nie robi tego do konca w ustach tylko sperma ląduje zazwyczaj na moim ciele. Ostatnio sie pieścilismy i kiedy dochodziłem powiedziałem że chciałbym skonczyc w jej ustach. Na co ona, jakby tego nie usłyszała bo nic nie powiedziała ali tez nie wsieła do buzi. Co to moze znaczyc? Nie chce czy sie wstydzi?

Gość vera ze duszą na ramieniu
Nie dopuszczasz mozliwości, że się brzydzi?

Gość mirabelle...
j/w nie" kazdemu i z kazdym " sprawia to frajdę

Jak kocha to czemu ma sie wstydzic? Czy ja też powinienem sie brzydzic zrobic jej minetkę?

znaczy brzydzic nie wstydzic

Gość aaaaaaaaahahaha
jeszcze jeden taki "mondry" topik i humor mam na cały dzień :D heheh dzięki ludziska, żeście się porodzili !halleluja

Gość mirabelle...
proponuje ci zebys najpierw sam sprobowal swojej spermy, moze cie to oswieci po drugie moze dziewczyna nie jest jeszcze na to gotowa(jak zauwazyles ona tez lobi ci lizakai sie nie brzydzi, ale ze spermą to juz co innego) nie zmuszaj jej, bo to odniesie odwrotny skutek

Tylko ze w czasie minetki jest bardzo mokro a w czasie robienia laski jest sucho bo rzadko pojawia mi sie preejakulat. Jesli chodzi o smak spermy to wiem jaki jest

Moja wczesniejsza dziewczyna przymuszala mnie do spijania moich sokow, wiec ten smak obcy mi nei jest

Gość mirabelle...
hm , dziwne ze masz sucho mojemu facetowi zawsze kropelki spermy plyną. ale nie o tym porozmawiaj z nia o tym na spokojnie i poznaj jej zdanie i do niczego nie zmuszaj musi byc na to gotowa chciales poznam babski punkt widzenia to masz i przemysl troche , zamiast sie uzalac czemu ona nie chce skoro kocha

Szkoda że ona mi nie powie że np nie ma ochoty na to tylko milczy a ja musze odgadywac co to ma znaczyc. ja oczywiście nie nalegam ale ona czasem mnie pyta jak ma cos robic żeby mi było przyjemnie dlatego powiedziałem jej że chciałbym skonczyć w jej ustach

Gość mirabelle...
moze nie chce podjac tego tematu , bo boi sie ze to wywola awanture wiesz...a moze by tak wieksza ilosc procentow jednego miloego wieczora , moze to jej doda odwagi tylko sie nie zdziw jak wypluje albo nawet zwymiotuje , bo to nie kazdemu sprawia przyjemnosc

procenty odpadaja bo ona niepijaca. Myslałem tylko że jak bedzie jej sie zbliżać orgazm po dłuższej zabawie to bedzie bardzo podniecona i wtedy zdecyduje sie to zrobic dlatego własnie zaproponowałem jej cos takiego w takim własnie momencie

Gość mirabelle...
mysle ze to akurat glupi pomysl ;] po prostu pogadajcie , jak sie zgodzi poprobujcie , moze akurat jej sie spodoba i jak juz sie zasmakuje to sie nie odczepi :D wiec sie zastanow najpierw co robisz :D

może lepiej poczekam az sama mnie zaskoczy i z własnej inicjatywy zrobi mi to. Troche sie zniechęciłem po ostatnim i już nie chce jej tego proponować ani rozmiwiać z nią na ten temat

Gość mirabelle...
bedzie dobrze a jesli nie bedzie tak jakbys chcial to ciesz sie z tego co masz , nie kazdy facet moze sie cieszyc z takiej przyjemnosc jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma

Gość odpowiem też ...........
najpierw szczerze porozmawiaj z dziewczyną ....może boi Ci się powiedzieć że zwyczajnie się brzydzi ja też nie robię mężowi do końca raz czy dwa spróbowałam i o mało się nie zwymiotowałam na męża ja poczułam smak spermy w ustach ....on wie że nigdy już tego nie zrobię i jakoś nie robi z tego problemu a nawet sam odsuwa mi głowę ja czuje że dochodzi...a bardzo chętnie robi mi minetkę bo to lubi a teksty typu że jak kocha itd....są po prostu dziecinnie śmieszne

Jest mi super z nią, nie mam na co narzekać. To była tylko taka moja fantazja. Napewno z czasem spróbujemy jeszcze wielu nowych rzeczy. Jesli chodzi o mnie to w pełni ja akceptuję i nie mam zadnych oporów żeby np. powpieścić każde miejsce na jej ciele. jesli chodzi o minetke to ja też to uwielbiam ale na początku to ona nie chciała sie na to zgodzić bo twierdziła ze gdzies czytała ze faceci tego nie lubią

Gość mirabelle...
widzisz, ona nie chciala cie zmuszac do czegos co jej sprawialo przyjemnosc , bo myslala ze dla ciebie to odpychające, odwdziecz sie tym samym

W oko od razu jej zapakuj , przecież jak kocha to nic nie powie . egoisto :)

Ja kiedyś miałem taki problem że np kobieta mnie pociagała ale kiedy dochodziło do pocałunków z jej strony to czułem sie fatalnie. bardzo tego nie lubiałem dopiero z czasem zaczeło sprawiac mi to przyjemność także dobrze to rozumiem że na wszystko potrzeba czasu

Słuchaj, "odpowiem też...", czy ty nie jesteś MOJĄ żoną przypadkiem? :-) A Ty Tony, przeczytaj gdzieś jaki jest skład spermy a potem się zastanów, czy na pewno wziąłbyś to do ust. I może wtedy Jej punkt widzenia będzie Ci bliższy. Nie jest to trucizna i umrzeć się od tego nie da, ale smak i zapach nie muszą być rewelacyjne. Jeśli kobiecie akurat to nie przeszkadza zanadto to super ale jeśli przeszkadza to lepiej nie naciskaj. A smak i zapach z fuńki jest extra (pod warunkiem, że z higieną problemów nie ma).

Gość mirabelle...
czasami fajnie pogadac z kims inteligentnym , powodzenia chlopie

Nie jestem egoistą bo nie mysle tylko o własniej przyjemności. Jest mo dobrze kiedy jej jest dobrze i jestem zadowolony że potrafię ją zaspokoić i doprowadzić do rozkoszy.

dzieki mirabelle... :)