Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linetta

Powroze

Polecane posty

tangeska, spokojnie, skoro wróży to na Ciebie też przyjdzie kolej :) co do mojej wróżby dużo rzeczy się zgadza

Gość Linetta
Joanna, w tej chwili z praca nie najlepiej. Mozliwe, ze jakis przymusowy urlop, bezrobocie, przerwa. Z tego pwodu widze duzo lekow, jakas taka nieuczciwa atmosefera, cos co jest malo przejrzyste. W najblizszym czasie pojawi sie jakas nowa szansa. Co ciekawe mozliwe, ze wrocisz tam gdzie juz kiedys pracowalas ale na inne stanowsisko, lepsze. w kazdym razie finansowo supi. w uczuciach widze jakies pokonanie trudnosci, pogodzenie sie. Mile chwile, spotkanie, randka

Gość u mnie kolezanka na studiach
linetta dziekuje

Gość karolinetta18
Mam na imie Karolina data to 14.04.1993 a pyt to Czy ja i Michał bedziemy razem?? Co sie zdarzy w tym roku w mym zyciu u czuciowym?

Gość Linetta
Lady Joanna powrotu nie widze, ale za to poznasz kogos. wazne rowniez, zebys zaufala swojej intuicji i nie kierowala sie emocjami, raczej taka analiza faktow. wydaje mi sie rowniez, znasz odpowiedz na pytanie.

Gość Linetta
Klaudia, z kart wynika, ze bardzo ciezko ci jakos szlo i przezylas duze rozczarowanie. Jezeli dopiero planujesz studia to moze to odzwierciedlac np to, ze twoja rodzina miala moze inne oczekiwania od twoich i nie dostalas sie na studia, lub twoje wyniki w nauce na to nie pozwolily. Jezeli jednak juz studiujesz to najzwyczajnie zawalone egzaminy. Niestety wydaje mi sie, ze jestes osoba ktora buja zbyt bardzo w oblokach, czasami leniwa. W najblizszej przyszlosci cos sie zmieni, prawdopodobnie twoje wyobrazenia zostana zburzone i cos nie potoczy sie po twojej mysli. Moze to oznaczac zawalenie sesji, dostanie sie na inny kierunek itp, Jednak pokonasz te problemy i widze ciebie w dalszej przyszlosci jako studentke. Cos mi sie wydaje, ze obecnie chodzi o jakis kierunek humanistyczny (jezyki, sztuka), (mozliwe, ze powzniej bedzie to cos bardziej zwiazane z socjologia, mediami, zarzadzanie 2 pytanie czy poznasz kogos w wakacje. Klaudia uwazaj na niejasnosc, na infantylne zachowanie, na kogos kto bedzie chcial ciebie wykorzystac. Raczej widze ciebie jako kobiete atrakcyjna (mozliwe ze masz jasne wlosy) taka chetna do flirtow, pelna energi, poznasz wiele ludzi, mozesz byc rowniez dusza towarzystwa, bedziesz miala powodzenie, ale nikogo konkretnego nie widze

Gość Linetta
karolina, powinnas zdac, ale z kart wynika, ze tobie brakuje motywacji oraz ze masz problemy finansowe. Uwazaj, zeby nie odraczac zadnych terminow, bo sie nie uda.

choc tu chodzilo mi bardziej czy dostane sie na ten uniwersytet, o ktorym marzylam. jestem po maturze

Gość Linetta
na dzisiaj koncze, pozdrawiam

Gość moge ejszcze ja???
Ania, czy wyjadę w tym roku na wakacje?kiedy kogoś poznam

Gość pominelas mnie-sylwia
pisalam 14:40 [zgłoś do usunięcia] Sylwiaaaaaaaaaaa Sylwia, czy stworze zwiazek z W.? ??? moglabys??

Gość Linetta
tangeska przeczytaj uwaznie moja wypowiedz. To oznacza, ze nie dostaniesz sie na ten uniwerek, ale pojdziesz gdzies indziej. skladasz podanie na kier humanistyczny?

Gość rada zlota rada
wrozko moze pisz nicki 3 osob ktore w nastepnym poscie otrzymaja wrozne moze bedzie bardziej przejrzyscie,bo widze nie nie wrozysz po kolei

Gość On232323yy
Grzegorz Czy związek z Kasią bedzie już do końca?

A ja cierpliwie czekałam, nie dopominałam się i co? :( Dagmara. Czy powinnam spotkać się z Radkiem? Czy coś z tego będzie? Bardzo proszę o odpowiedź, pisałam o 16.30

Gość aaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww
tangeska moze przestan dopytywac, nie ty jedna czekasz na wrozbe a dostalaz juz odp dosc wyczerpujaca..inni tez chca

tak, na filologie. z egzaminow jestem zadowolona a papiery skladam na 4 uczelnie z czego 2 sa w obcym miescie

Dziękuję ślicznie :) a mogłabym jeszcze jedno? Czy uda mi się wyjechać w przyszłości do Ameryki ? To jest moje marzenie :)) Karolina 14.11.1992

Gość Linetta
Sylwia, prawdopodobnie w to twoj kolega z pracy, albo laczy ciebie z nim jakas relacja uczuciowa. Uczucie jako potencjal istnieje, uczucie swieze dopiero w fazie poczatkowej. wydaje mi sie, ze wy do tej pory nie spotykaliscie sie ze soba w sensie partnerskim i wisze u dciebie wrecz obsesje na jego punkcie. Miedzy wami jest duzy pociag fizyczny, ale zawsze miej oczy szeroko otwarte, . W przyszlosci mozesz liczyc na gest z jego strony, wiec tak dojdzie miedzy wami do randki

Gość aaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww
no ile mozna, nie wy jedne czekacie kazdy chce dostac wrozbe, przestancie dopytywac i uszanujscie tez innych ktorzy czekaja..to chyba nie jest trudne?

Gość moge ejszcze ja???
wrożko proszę :( byłam zaraz pod Twoją wypowiedzią, że kończysz prosze bardzo :( 🌻

Gość Linetta
dobra jeszcze ty Karolina. Nie widze wyjazdu w jakiejs tam blizszej przyszlosci. Ty sama w pewnym momencie przestaniesz o to walczyc

Gość moge ejszcze ja???
ja byłam wczesniej 😭

Gość Nataliaaaaaaaaaaaaaaa
Natalia, jak ulozy mi sie z chlopakiem z ktorym ejstem?

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaa
ja tez bylam wczesniej:( troszke nie fair ze ktos sie wpisal pozniej i dostal wrozbe wczesniej :(

Gość mandarynki
Klaudia. Czy wygram sprawę w sądzie? Czy wyjde za mąż w najbliższym czasie? Czy postawie dom?