Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura911

Seks, początki

Polecane posty

Gość laura911

Mamy po 19 lat, współżyjemy ok pół roku, nieregularnie. To jest mój pierwszy partner seksualny i chodzi o to, że sama myśl o seksie, gra wstępna czy pieszczoty podniecają mnie bardziej niż sam seks. Nie miałam jeszcze orgazmu i nie wiem, czy to jest spowodowane. Może tym że prawie zawsze jestem zestresowana tym, ze ktoś nas przyłapie (mieszkamy z rodzicami), bo już kilka razy mało nie doszło do takiej sytuacji. Wogóle mam wrażenie, że jestem jakaś taka nieporadna, mam ochotę na seks oralny, ale mam jakąś taką blokadę, na pcozątku to nawet wstydziłam się wziąć penisa do ręki... On mi minetki też nie robi... Nie jest tak cudownie jak to sobie wyobrażałam. Kocham Go bardzo, ale brakuje mi tego całkowitego zapomnienia w czasie seksu, z pieszczotami mogę się zrelaksować, ale w czasie seksu rzadko. Cieżko mi też powiedzieć, czy jego penis jest mały czy duży, bo to moj pierwszy partner, ale to chyba nie jestem powód, że nie mam orgazmu... Może to wynika z tego, że nie byłam całkiem gotowa na mój pierwszy raz i jeszcze wtedy nie byłam pewna, ze go kocham. Nie wiem już...

ale masz klopoty dziewczyno wszystko trzeba sobie wypracowac , to nie jest tak ze facet machnie trzy razy w bok , trzy do gory i orgazm murowany. do tego trzeba czasu i treningu

Gość taki_sobie....
wyluzuj troche i bedzie ok. nie przejmuje sie ze cie rodzice nakryja przeciez jestescie dorosli. przeciez oni tez byli kiedys mlodzi...

Gość maszrację
stokrotka to ja - i tutaj się z Toba zgodzę, trzeba sobie to wypracować. Ja też bardzo długi okres nie doznawałam orgazmu ale już się to zmieniło :) Nie przejmuj się tym, przyjdzie taki czas ze bedziesz miała przyjemnosc z sexu ;)

Gość kochana ja 3
lat potrzebowałam żeby się tego nauczyć! daj sobie czas i więcej luuuzuuu ;)

Gość laura911
Dzięki za pomoc :)