Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka...

Proszę pomocy !

Polecane posty

Gość Anka...

Jestem w 6 klasie moim problemem są chłopcy od 1 klasy męczył mnie taki chłopak wyzywał itd. W 4 klasie powiedział że mnie kochał zakochałam się w nim i zaczęłam z nim chodzić w 5 klasie. W 2 półroczu klasy 6 zerwałam z nim on jest strasznie popularny w naszej klasie do puki z nim chodziłam wszyscy mnie lubili , szanowali i jak był kłopot prosili mnie o pomoc. Po zerwaniu zaczął buntować innych chłopaków na mnie wyzywają mnie od suhaków (to takie zwierze o niekrztałtym pysku i garbatym nosie , a mój nos jest normalny) Downów , śmieciarzy , nie mogę normalnie przejść po korytarzu bo obgadują mnie i czasem dochodzi do rękoczynów. Jestem wysoka mam 175 cm wzrostu wyzywają mnie od pustych lal i żyraf. Kiedyś Pani powiedziała że nadaję się na modelkę , a oni wybuchnęli śmiechem i zaczęli się naśmiewać że mam to za grube to za chude i twarz zbyt brzydką ;( Zrobiło mi się przykro bo moja figura jest w porządku. Koleżanki zawsze mnie lubiły a teraz razem z nimi niektóre się śmieją ;( Co mam robić żeby odpuścili ? Proszę o pomoc... ;(

Gość kaczka wykałaczka
radzę ci iść z tym do dyrektorki szkoły i powiedzieć, że cię szykanują w klasie i jak tak dalej będzie to zawiadomisz kuratorium co sie dzieje w tej szkole

Gość Anka...
Z tego tekstu mam tylko 1 błąd nie mogłam go poprawić ;P Dziękuje pomogłaś .. Właśnie co się dzieje ... Tu u nas są te lepsze grupki średnie i najgorsze