Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaa__________

Nagłośnienie w średniej wielkości restauracji - 100m2 - Jaka moc kolumn?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaa__________

Witajcie. Jak w temacie. Jaka moc kolumn w restauracji o takiej wielkości? Chociaż w przybliżeniu proszę Was o pomoc.

Gość gość
Muszę zorganizować nagłośnienie w Sali o wielkości podobnej do tej, którą wpisała autorka. Macie jakieś porady jak to zrobić?

Gość gość
Jakiś czas temu też miałam problem z nagłośnieniem Sali. Zgłosiłam się do firmy www.lyd.com.pl, która specjalizuje się w akustyce pomieszczeń i budowie kolumn głośnikowych i wzmacniaczy. Polecam się zgłosić do nich. Oni będą wiedzieli jak rozwiązać wasze problemy z nagłośnieniem.

Gość gość
Firma www.audioart.pl dysponuje bogatą ofertą w zakresie systemów audiowizualnych. Ostatnio przed mistrzostwami świata sprowadziłem ich do swojego baru żeby wstawili nowe głosniki i telewizory na ścianach.

Gość kondradekk1211
Też się z tobą zgadza STX jest bardzo dobra i znana. Większość moich znajomych ma głośniki w samochodach tej marki. Są tanie a co najważniejsze bardzo dobrej jakości.

Gość Ernik65
STX ok, niezła marka, jak nie wiecie jakie nagłośnienie będzie dobre to najlepiej zapytać sprzedawcy, bo nie każdy się zna na tym i lepiej kogoś obeznanego zapytać.