Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RomAn Tyk

Prezent dla dziewczyny

Polecane posty

Gość RomAn Tyk

Hej. Mam bardzo fajny pomysł na prezent dla mojej dziewczyny. Dość sentymentalny. Dawno temu zanim jeszcze chodziliśmy, wymyśliłem jej na poczekaniu taka "bajeczkę na dobranoc"... no a że mam nawalone w bami to ta bajeczka była wielo-wątkowa i dość długa i z wieloma morałami :) Jej oczywiście się podobała.. No i na jej urodziny planuje ową bajeczkę odtworzyć na papierze. Uważam ze świetny prezent i wiem to że jej będzie się bardzo podobać wiec się nie pytam co o nim sądzicie i nie liczę na wasze opinie, lecz chciałbym abyście mi doradzili jak najlepiej było by to "opublikować"... Myślałem o tym aby ręcznie napisać.... Ale było by z tym dużo roboty...no i musiałbym się mocno postarać aby czcionka była czytelna i ładna : P (najlepiej na jakims chyba zeszycie...a okładke to pwoeidzmy sam zaprojektuje... w jakimś programie graficznym..)Myślałem też aby wydrukować na papierze i jakoś zgrabnie pozszywać czy to zszywkami czy to nicią i dorobić jakaś okładkę....Ale taka chyba brzydsza będzie, prawda? Macie jakieś inne pomysły? Ps. Jak masz głupi komentarz to powstrzymaj się i idź odrób zadanie domowe bo jutro dzieci szkołę macie :)

Gość zapach sromu ze stancji
tu są tylko głupie komentarze

Gość RomAn Tyk
o takim kangurku co był samotny bo jego koledzy nie lubili i szukał szczęścia na świecie...i podróżował dużo...zawierał dużo znajomości....troche też pił po drodze z pingwinami oczywiście :) Pirackiego groga xD No ale mniejsza o treść....juz w tym moja głowa aby zapisać jak najwięcej.... do tej pory mam tylko 5 stron A4 ...ale planuje koło 15-20...

Gość kasskka
Napisz na komputerze, wydrukuj i daj do drukarni do sklejenia. Ładnie Ci oprawią. Albo jak masz możliwość to spróbuj gdzieś oprawić w drewno, na nim możesz coś wypalić

Gość RomAn Tyk
Z drewnem fajny pomysł tylko chyba kosztowny.... A ja i tak coś jeszcze kupie POZA ta ksiazką... Jakiś wisiorek .. a to troche kosztuje

Gość RomAn Tyk
A w drukarni to sklejają w jakimkolwiek formacie :) ?

Gość RomAn Tyk
OOooo..Znalazłem na spryciarzach jak fajnie oprawić samemu książkę...wydaje się łatwe więc spróbuje :) Przepraszam za widocznie niepotrzebny temat. Pozdrawiam miłego wieczoru :)

Gość hgggggggfdcs
kup jej krasnala ogrodowego!!

Gość krasnale górą
zwłaszcza te polskie :)

Gość Elliot
A jakbyś kupił album np. ręcznie robiony.. I drukował tekst i grafikę i wklejał..?

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich Jak dla kobiety w zależności od jej upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, którą mogła kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądała Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent.Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl