Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macho_pikczu

Do kobiet po 30-tce

Polecane posty

Gość macho_pikczu

Czy zauważyłyście wzrost zainteresowania seksem?

Gość ja akurat nie
nie .. a dziwne ,bo podobno większości wzrasta libido :O

Gość mąż żony73
haha u mojej żony na pewno nie :D

Gość zauważyłam większy
pociąg do jedzenia :P

Gość kobieta po trzydziestce
nie, czy jestem dziwna ? :O

Gość taka jedna po 30
w koncu ktos to zauwazyl rety ja mam tak non stop a dopiero 30 + 2 az sie boje pomyslec co bedzie za 2 lt.. u mnie jak najbardziej tylko problem w tym ze nie jest to ilosc tylko jakos

Gość revoltaa
u mnie jak najbardziej tylko problem w tym ze nie jest to ilosc tylko jakos to się zdecyduj :O albo masz chcicę non stop albo jakość :O

Gość cien6
zapraszam pogadamy swobodnie gg 25857285

Gość Ja zauwazylam spadek bo
jestem zmeczona praca

Gość taka jedna po 30
Halo!!! mam ochote ale nie byle jak byle tak... szkoda sie rozbierac tylko mam ochote na cos co mna wstrzasnie a nie bujnie, chlopcze to zasadnicza roznica chciec i dawac a myslec i czekac

Gość pure_34
ja spadek, bo jestem znudzona tym seksem :O

Gość revoltaa
"mam ochote ale nie byle jak byle tak... szkoda sie rozbierac" ee lepszy rydz niż nic :P chyba ?

Gość taka jedna po 30
no wlasnie przed 20 tak mozna podchodzic po 30 juz nie. przynajmniej nie w moim przypadku, to ma byc cos ze smakiem nie tylko po to zeby sie najesc, smak jest bardzo wazny, po to tylko zeby miec ponownie na to ochote...

Gość aaa78
widać taka jedna nie jest chyba wyposzczona :O

Gość facet22222222222222
głowa siwieje d... szaleje.Coś w tym jest

moja dopiero przekroczyla,ale ciaza troche ja wychamowala,choc nie zaniedbuje mnie

Gość aaa78
ja tam tęsknie za tym żeby chociaż mieć przed kim rozłożyć nogi :O

libido wzrasta, niestety męskie podejście do kobiet, sexu i związków powoduje, że frustracja wzrasta bardziej.

Gość facet22222222222222
do a........78 to szczyt niedbalstwa ze strony facetów

Gość taka jedna po 30
moi drodzy chyba jestesmy tu po to zeby po dyskutowac na temat sexu i kto jak to ma u siebie a nie jechanie po kims i jeszcze przy tym rzucanie miesem co smaku temu wszystkiemu nie dodaje bylam pewna ze wszystkie malolaty poszly spac ale chyba jestem w bledzie

ok. ja libido mam OGROMNE , ale nie mam z kim ,maz w długiej delegacjii , ja poszcze ,on tez . organizm trzeba wyciszyć . a jak juz mam go przy sobie i mozna cos działac .to jest wiele innych spraw do załatwienia na juz ,i dla nas nie ma czasu i siły .i nawet sie nie chce. bo poprzestawiane . A po wyjeżdzie łzy ,że tak mało ,że dlaczego i jak to ,przecież był ? . i on to samo u siebie ,.jak mogliśmy zmarnowac tyle czasu ,jak był ?

Gość taka jedna po 30
wiec wznawiam temat, moze tym razem sie uda :) Ktos powiedzial ze nie jestem wyposzczona.. Odpowiadam ze Nie jestem, ale w temacie jest czy zauwazylusmy MY kobiety zainteresowanie sexem a nie uzywanie go wiecej, i to jest dla mnie zasadnicza roznica.. jesli mamy to ustalone to teraz mozemy poklikac

zycie czasami zmusza nas do bolesnych kompromisow.bo pracy raczej zmienic nie moze?

Gość bean sprout
Tak, ja po 30 odkryłam, ze jestem częściowo biseksualna i w zasadzie dopiero teraz mam odwagę zacząć realizować niektóre swoje marzenia. Problem w tym, ze mając 37 lat chyba już nie jestem tak atrakcyjna, bo jakoś większość oczekuje pięknych, długonogich 20-latek :( i na ch... mi teraz odwaga, doświadczenie i chęci, jak nie ma z kim ;P

Gość taka jedna po 30
do Jankesa wierze ze orgnizm sie domaga i wrecz wyje i prosi o wiecej ale wierze rowniez ze kieruje nim glowa, a to w glowie mamy zdrowy rozsadek i szacunek do samego siebie jak i do tej osoby ktora jest dleko teskni i czuje podobnie

ale ja tez wole cos wspaniałego -do zapamiętania ,niz szybkie pukanko . tylko,że jest nas ze soba tak mało . to chciałabym i fajnie i dużo . :( . albotak- ja tez lubie szybkie akcje . - ale głowe oddam za pare wieczorów -nocy z ciekawym seksem ,z wiekszym zaangazowaniem , nie tak ,że zaczynamy i linia prosta. zabawa w kotka i myszke :p , troche i przerwa i znowu nas nachodzi . .nie wiem jak to jeszcze opisac . ale jestesmy tylko dla siebie , wyłączamy sie i nie mamy w głowie życiowych problemów.

trzydziestkoPo obrazilas sie ze poszedlem spac,czy moze dlatego ze jestem daleko od naszej Polski w kraju wina oliwek pomidorow i wolnosci?:) nie moge Ci pomoc a bardzo bym chcial,chyba.