Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra83

Pies sie znudzil co robic??

Polecane posty

Gość Kleopatra83

Hej, mam psa wzietego z schroniska szczeniak, mlody ale znudzil mi sie... bo jest glupi i nie potrafi siadac aportowac nic nie idzie go nauczyc.I w zwiazku z tym pytam,czy mlodego psa uspienie kosztuje wiecej niz 50zl

Gość Prawdziwa jedyna fanka Jennife
Proponuje abys go wyrzucila po prostu do lasu czy cos. Po co masz wydawac kase

Gość Kleopatra83
To nie jest prowokacja. Jak ktos jest z okolic Radomia, to moge mu go dac, bo taki gudlaj nie jest mi w domu potrzebny.

Gość Kleopatra83
Ludzie skad w was tyle agresji? To tylko pies!!!! a wy juz zyczycie mi smierci i zachowujecie sie jakbym skrzywdzila wasze matki :O

Gość jjewicz
wez go do wora zawiaz i pusc do rzeki

tak, to tylko pies a ty jesteś tylko kretynką nadającą się do utylizacji

BOG NAS STWORZYL DAL NAM ZMYSLY INSTYNKT SILE JESTESMY NAJBAWDZIEJ ROZWINIENTYMI 'STWORZENIAMI' JESTESMY PONAD INNYMI STWORZENIAMI WIEC MOZEMY DECYDOWAC O LOSIE NIZSZYCH RAS. JESTESMY SILNIEJSI. SAM BOG NAS TAKICH STWORZYL to tylko takie moje teoretyczne przemyslenie - w miare obiektywna opinia. sama posiadam swinke morska - to bezbronne kochane stworzonko ktore potrzebuje tylko opieki i milosci, nie pozwolilabym zeby ktos mi ja zabral badz skrzywdzil!

Gość jaca jaca
moze wywiez do lasu i zostaw. tylko przywiaz do drzewa, bo podobno taki pies potrafi wrocic

Gość Kleopatra83
Myslalam,z e na tym forum sa ludzie kulturalni. Jak widac sie pomylilam. Zegnam jakos sama sobie poradze z tym problemem 🖐️

poza tym - to zalezy od rozumienia pojecia ZABIJANIE czy zwierzeta trzymane w zoo sa szczesliwe z takiego obrotu sytuacji ze sie tam znajduja? na pewno nie . odbierami im w ten sposob prawdziwe zycie - bo zycie w zamknieciu to musi byc dla nich cos okropnego

Gość kalafior...
spróbuj znaleść mu nowy dom, schronisko to ostateczność, zdrowego zwierzęcia nikt Ci nie uśpi, dzieci tak jak szczenięta trzeba wychowywać a nie hodować, nic nie umie bo nieumiejętnie go uczysz, szkoda że psisko będzie cierpieć, mam nadzieje że jednak masz jakieś luckie uczucia i nie wyżucisz go tak poprostu na ulcicę.

kolejny idiotyczny aksjomat idiotycznej wiary człowiek jako pan stworzenia bzdura jakich mało chamstwo i bałwochwalstwo ze strony człowieka, żeby usprawiedliwić najgorsze świństwa, jakie wyczynia zwierzętom

Gość kup też zastrzyk dla siebie
i zrób to jak romeo i julia. tylko psa szkoda, nie!!!! Sama weź psa oszczedź

Gość bdbdbdbd2
prowokacja... że wy się na to nabieracie... swoją drogą, każdego psa, bez wyjątku można wyszkolić. Trzeba mieć odpowiednie podejście. Mój psiak też jest ze schroniska... długo trwało nim nauczył się siadać, warować i podawać obie łapy ale załapał :)

Gość te klepoatra
A jak ci sie dziecko znudzi to też je oddasz. Mam nadzieję że taki matoł jak ty nie będzie miał dzieci.

Gość malawi
jestem z okolic Radomia, możesz napisać coś o tym psie? jaka to rasa? jak duży jest?

a moze sama sie uspij ?...bedzie jednego padalca rasy ludzkiej mniej- eutanazja to dla ciebie najleprze wyjscie ..

Gość Kleopatra83
o matko! ludzie! skąd w Was tyle nienawiści? zadałam pytanie a Wy od razu wyzywacie mnie od najgorszych...

pies to nie zabawka, to zywa istota, do tego ze schroniska wiec juz przeszedl swoje...trzeba bylo myslec wczesnie a "znudzil sie " to idiotyczne okreslenie..jak ci sie twoje dziecko znudzi bo bedzie marudne to co ? taz oddasz albo uspisz ???

Gość kręci się kręci
karuzela z móżynami :classic_cool:🖐️

Gość zaciekawionaTOBĄ
kurwa, ja bym cie uśpiła własnym rękoma