Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

jak zminić siebie?

Polecane posty

wszędzie czytam , zę aby podobac sie facetom trzeba pokazać jacy są silni i męscy a ze my takie słabe i wrażliwe.... ja będąc 3 lata sama nauczyłam się nie okazywać uczuć, chyba ze względu na strach przed ośmieszeniem, jak poznaję koelsia to nie potrafie flirtować, przytulić sie itp.... w życiu też sobie sama radze, maluje pokój, wymieniam zamki ,w wieszam półki i ciężko mi się z tym kryć...

Gość justyneczkallll
a ile masz lat? Ja też miałam tak jak Ty, baąłm sie konfrontacji z chłopakiem, nie daj bóg z kilkoma rozmawaić to juz kosmos, a teraz mam meża i jestem szczaśliwa

Gość justyneczkallll
i wcale nie trzeba pokazwyam jaky są silni i udawadnia cim ich wyższosć...o moze troche ale to na późniejszym etapie...ale najpierw trzeba uwierzyc w siebie i podobac sie samej sobie, to klucz do sukcesu

Gość Antoni Czerwiec
trzeba dużo zminić żeby być szczaśliwym :D

ja nie jestem nieśmiała, jestem otwarta, ale do tego bardzo samodzielna , silna psychicznie i fizycznie, wydaję mji się ze nie jestem po proswtu kruchą isttpotką, która chce się facet zaopiekować i nawet nie potrafie takiej udawać.....

Gość justyneczkallll
aaa to źle, to znaczy ze nie zjandziejsz nikogo fajnego i twój facet bedzie musiał byc pantoflarzem wiem bo znam kilka przypadków

Gość justyneczkallll
chyba nie czujesz sie kobieco

no właśnie nie może być pantoflarzem , bo to jest nudne... miałam jednego takiego, krótki romans bo on mi się znudził... czuję się kobieco, ale nie czuję się "słaba"

Gość justyneczkallll
dzwne co piszesz... tak czy siak... wydaje mis ie ze kobiety z twoim temperamentem nie maja innej przyszłosci jak byc z pantoflarzem, bo innego od razu rzucisz jak ci sie sprzeciwi

Gość Antoni Czerwiec
noś mini to się zminisz i poczujesz kobieco :)

Gość wezsetabletke!!!1
am po co ??????????!!!gupich kurew na kazdym rogu pelno.