Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liderka!

Koszt budowy takiego domu - jak sądzicie?

Polecane posty

Mały domek...ale przyjemny...:) Ooo no to nieciekawie z tym przymusem wybrania droższego rozwiązania:( Pokoiki malutkie na górze...jednak po co duże.. Na pewno tańszy od mojego... Niestety potrzebuję 4 sypialni;/

Ciekawy ale drogi... chcę bez garażu...później sobie wolnostojący postawię:)

Gość pavonia_
kikko puść swój projekt

Gość pavonia_
ile u was robocizna kosztuje, u nas za ten mój mini domek od 35 do 45tys, też podrożała robocizna w ubiegłym roku można było zamówić budowlańców za 25tys.

Trochę mnie przeraża ta cała budowa, tyle spraw do załatwienia... To swoisty koszmar...jednak warto, prawda?:)

Gość pavonia_
Liderka, też mi się czasami odechciewa, jestem w początkowej fazie, ale cieszę się z decyzji o domku, początkowo myśleliśmy o mieszkaniu w dużym mieście, ale okazało się że wychodzi drożej niż domek, no i nie ma ogródka:-)

Mieszkania sa bardzo drogie, cenę narzuca developer.. Faktycznie, mieszkanie opłaca się bardziej. Już nie mówię o metrażu..

Myślę, że 200tyś- 250 max systemem gospodarczym przy dobrych wiatrach. 400tys to mini willa:P Ten domek jest mały, przytulny, projekt mi się podoba... tylko góra gorzej..ale też w sumie funkcjonalna. pokoiki nie za małe nie za duże...Fajnie..

Gość gość
ciezko samemu oszacowac, najlepiej jednak skorzystac z uslug jakiejs profesjonalnej firmy, osobiscie w tym temacie moge polecic Ci www.bi-troll.pl powodzenia