Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troublegyal

on chce dziecka...niewiem co robic??

Polecane posty

Gość troublegyal

hej jestem ze swoim chlopakiem juz ponad rok czasu, znamy sie dluzej mieszkamy razem...szukamy pracy(ja dopiero co stracilam) on ma 23 lata ja 18... juz raz bylam w ciazy tyle ze poronilam , no i on dalej chce tego dziecka ja niewiem co robic:( z jednaj strony chce, ale z drugiej strony cholernie sie boje ze cos nam niewyjdzie, ze zostane sama:( co byscie poradzily?? chlopak jest naprwade swietny widze ze mnie kocha, ale ja sie boje zostac matka a jak mowie o antykoncepcji to twierdzi ze wale sie gdzies na boku:( niemam pojecia co robic z jednaj strony chcialabym takie male kochane bobo miec , ale jestem mloda...w zyciu rozne rzeczy sie dzieja

Gość ciekawska ona :))
to co w końcu Pani straciła ? prace czy cnote ?

tego trzeba być pewnym... ty nie jesteś gotowa.. nie zmuszaj się.. jesteś młoda masz czas.. facet jak kocha to poczeka.. to nie jest zabawka tylko poważna decyzja..

Gość zaciekawionaTOBĄ
powiedz mu że trzeba znalesc prace, to najważniejsze bo po co komu dziecko ja nie dacie rady go utrzymac, skoro juz poroniłas to najlepiej skonsultuj sie z ginekologiem co on o tym sądzi, fakt masz 18 lat .. znajdzcie prace odłóżcie troche kasy, dziecko nie jest tanie :)

Gość troublegyal
stracilam prace.... dopiero co skonczyl mi sie okres i byly juz dwie zalewajki...niechodzi oto ze niejestem gotowa ja sie poprostu boje s ram wrecz ze strachu bo czytam co tu pisza kobiety dopiero co urdzily i mnie to przeraza.... ze maz ich zdradzil bo niebyly strakcyjne, ze maz odszedl, ze maz niepracuje ze to ze tamto strasznie sie boje poprostu:(czy wy tez tak mialyscie?

Gość pavonia_
albo jakieś liceum dokończ, za młoda jesteś na dziecko i on też

Gość salianka
Zastanów się dobrze nad tym związkiem.Gdyby facet mi powiedział,że 'walę się na boku' ,ponieważ domagam się antykoncepcji, to by dostał w pysk.On cię przecież nie szanuje.na dziecko macie czas.Jesteś dopiero na starcie w dorosłość.Tym bardziej,że po poronieniu trzeba dojść do siebie fizycznie i psychicznie (każdy gin ci to powie).

Gość BARDZO DOBRA RADA.
zapytaj sie go: Czy chcesz zakisić ogóra?

Gość troublegyal
gowno ku rwa nie prowo;/ pisze serio!! czemu wy ludzie myslicie ze jak sie pisze takie tematy to musi byc prowo fakt ze mieszkam w uk o wiele bardziej mi pomaga bo tu sie dsostaje benefity na dzieckoo(dofinansowanie) w ciagu ciazy tez sie dostaje pieniazki w ktoryms tam tygodniu jest tu o wiele latwiej, ale boje sie ze cos strace..niewiem...mlodosc??

Gość troublegyal
no wlasnie tez mu to mowie ze jak kocha to poczeka itp...slub...hm..mnie na sknie glupia nawet niestac a co dopiero o slubie ehh jestem w dupie:( z matka sie nieodzywam niema mowy zebym u niej mieszkala(dluga historia) niewiem co robic , ale chyba pojde po ta anty bo odkad skonczyl mi sie okres dwa razy mnie zalal, a obiecal ze tego niezrobi ze jak chce poczekac to zebym nieszla po tabletki bo to mnie truje to ze niebedzie sie spuszczal i lipa:(

Gość salianka
Skoro się boisz to znaczy,że NIE JESTEŚ gotowa. No kurde,dziecko to nie zabawka,ani pretekst na dostanie tysiaka od państwa.To decyzja,która zaważy na całym waszym życiu (ośmielę się stwierdzić,że twoim bardziej). A do tego szkrab to skarbonka bez dna.Zabezpieczcie najpierw sie nieco finansowo.I dorośnijcie do tej decyzji (zwłaszcza ty).

Gość troublegyal
masz racje... tym bardziej ze on jest troche nieodpowiedzialny...nieszuka pracy bo twierdzi ze ''on kase zalatwi'' i wogole:(

Gość RTYWU
ŚLUB NAJPIERW WEŻ DZIECINKO - CHCESZ BY TWE DZIECIE BYŁO BĘKARTEM?

Gość przeraża mnie jak dzieci
mają dzieci , bo to że jesteś pełnoletnia absolutnie nie świadczy o tym że dorosła co widac na załączonym obrazku :O:O:O I ty i ten twój pożal się Boże facet jesteście siebie warci , teksty jak typowej patologii i tacy jeszcze chcą się romznażac

Gość troublegyal
jakie obrazek??? noto ja wlasnie pisze ze niebardzo chce mowie mu o mieszkaniu, pracy, pieniadzach otym ze dziecko to niezabawka ale on tego NIEKUMA!!

Gość pavonia_
leć po tabsy, albo prezerwatywy chociaż, a nie tak na kamikadze, jestem w szoku:-O

Gość nosz kurde
jak ja bym miała takiego faceta to od razu by wylecial z mojego życia. co to jest, ze ty nie chcesz żeby podczas seksu ci się spuścil do pochwy, a on to robi :O jak ty w ogóle mozesz mu ufać :O dziewczyno weź się zastanów czy ty aby nei jesteś dla niego tylko dziewczyną do seksu

Ale to, że on tego nie kuma, to jest jego problem, a nie Twój. :S Strzelanie sobie dziecka "bo tak", bez zabezpieczenia finansowego, w wieku 18 lat, z facetem, który tak Cię "szanuje" że jest w stanie stwierdzić, że "walisz się na boku", jest KIEPSKIM pomysłem. Poza tym - dlaczego sądzisz, że facet, który do tego stopnia się z Tobą nie liczy (nie zwraca uwagi na Twoje wątpliwości dot.dziecka i antykoncepcji, odzywa się do Ciebie wulgarnie) będzie z Tobą na dobre i na złe? Już teraz wyłażą z niego różne paskudne cechy. :o

Gość salianka
To go rzuć w cholerę,bo jak tak dalej pójdzie, to będziecie z grupą dzieciaków na socjalu żyć. Kobieto przeczytaj co sama napisaś. NIe twierdzę,że to akurat facet musi utrzymywac rodzinę,ale jak się myśli o wspólnym życiu i dziecku,to raczej pasowałoby mieć zaplecze finansowe.A nie liczyć na gwiazdkę z nieba. Weź się opamiętaj i uciekaj gdzie pieprz rośnie od niego.

Gość troublegyal
co racja to racja :(

Gość troublegyal
tylze ze onn ma 23 lata i twierdzi jak bedzie to bedzie, ze ludzie nie w takich sytuacjach mieli dzieci ale ku rwa mac ja sie wychowalam w takiej rodzinie ze szkoda gadac bieda patologia itp i niechce czegos takiego dla swojego dziecka:(

Gość spszedafczyni
Jak dla mnie dziewczyno jesteś zwykłą szmatką, skoro pozwalasz facetowi by Cię tak poniżał i nie szanował.... żałosna

Gość salianka
Sama sobie odpowiedziałaś - nie odpowiada ci takie życie,on dalej naciska, ma w doopie twoje zdanie.Traktuje cię jak dzi..kę.Szukaj kogo innego, a na tego chama nawet się nie oglądaj.