Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

skąd dziewczyna ma wiedzieć ,że jest ładna?

Polecane posty

jeśli sama siebie nie jest w stanie obiektywnie ocenić? to po czym ma to poznać?

Gość no to siup..
po minach przechodniow:-D

Gość zaciekawionaTOBĄ
zapytaj kolegi, łatwo to ZAUWAŻYĆ, zwracają uwagę na Ciebie na ulicy ?:) (nie wliczając robotników i śmieciarzy bo im sie wszytko podoba) dodaj zdj my ocenimy !:)

to ,że jej czasem ludzie mówią ,że jest ładna i zawsze miała jakiś facetów to wystarczy? bo ja widzę się w lustrze ,ale nie potrafię siebie samej ocenic czy jestem ładna czy nie

Gość no to siup..
Hej Ines..ogladlam wczoraj woda dla slonia..super!!! niestety na pecetowcu bo mi tamta stronka nie goli. Filmik super..taki rodzinny bardzo,zawsze to odskocznia od horrorow i strzelania:-) dziekuje

fotki nie dam bo chce być tu anonimowa. tak ogólnie sie pytam . na ulicy to patrzą się czasem zwyczajnie ,a czasem ,, takim " wzrokiem jak wyglądam dobrze tzn jmam makijaż ładny itd czasem ktoś gwizdnie itd ludzie niektórzy mi mówią ,że jestem ładna ,wiadomo nie każdy kogo spotkam ,ale to by było dziwne chyba gdyby każdy kogo spotkam mówił mi komplementy w klubach mam powodzenie ,ale tam jest pełno podbitych gości wię to sie chyba nie liczy chłopaków / facetów miałam paru jak do tej pory

wiem ,że to głupie pytanie ,ale po czym mam to wiedzieć? to ,że słyszę czasem ,że jestem ładna od rózych osób i zawsze miałam jakiegoś faceta to znaczy ,że nie jest ze mną tak źle? czy za ładną ganiaja tabuny facetów aż musi się od nich odganiać? ja mam zawsze jakiś tam adoratorów ,ale jakieś tłumy facetów się we mnie nie zakochuja

załóż konto na fotka.pl po średniej z ocen sie dowiesz jak cie typki oceniają

na chacie gadałam z facetami tak dla jaj i m wysyłałam zdjęcie to pozytywnie mnie niby oceniali tzn mówili ,,piękna jesteś" i takie tam ,ale to było moje najlepsze zdjęcie . bez retuszu ,ale jednak najlepsze wstawiłam

to czy jak na fotka.pl wstawię też moje bardzo udane zdjęcia to będze to miarodajne?

no to siup________ ciesze sie ze sie podobal ;)

wstaw jakiekolwiek, też mam tam konto i powiem ci że sporo jest tam fajnych dziewczyn :)