Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana..

Czy to objawy ciąży czy zbliżającego się okresu??

Polecane posty

Gość zdezorientowana..

Mam problem i mam nadzieje ze choc troszke mnie oswiecicie bo niewiem co mam myslec i mam metlik w glowie:( otoz ostatni okres mialam od 25 kwietnia, 8 maja kochalismy sie z mezem (bez zabezpieczenia) natomiast dwa dni pozniej mialam wizyte kontrolna u gina. Gin nie stwierdzil zadnych problemow z moja osoba- poza zwyklym stanem zapalnym (badanie gin., usg dopochwowe, cytologia) i przepisall mi luteinę (poniewaz zawsze mialam problemy z nieregularnym okresem), każac ją brac od 16 do 26 dnia cyklu. na chwilę obecna luteina jest od 7 dni odstawiona a okresu jak nie bylo tak nie ma.. Testy ciążowe wyszly negatywnie, pobolewają mnie sutki (nigdy nie mialam takich boli nawet pzed okresem), brzuch kilka dni bolal jak na okres a tu nic.. Czuję sie wzdeta jak jeden wielki balon.. i niewiem dlaczego..:( czy mozliwe ze pomimo brania luteiny okres sie spoznia? no bo czy mozliwa jest ciąża, jesli po pierwsze testy wyszly negatywnie a po drugie nie mam podwyzszonej temperatury? a moze wpływ mialy na to globulki przeciwgrzybiczne które przyjmowalam?? prosze napiszcie co o tym myslicie..:(

luteina mogła spowodować te zaburzenia, jeżeli w ciągu tygodnia nie dostaniesz miesiączki, to musisz jeszcze raz pójść do lekarza

Gość zdezorientowana..
miałam nadzieje ze bedzie to dzidzia ale jak widze jedna kreseczke na tescie to trace nadzieje:(

Gość a jak dlugo
sie juz starasz moim zdaniem nie potrzebnie sie nakręcasz

Gość zdezorientowana..
dopiero od 2 miesięcy wiec tak naprawdę nie długo, miałam nadzieję, że się udało ale chyba masz rację ze niepotrzebnie robię sobie nadzieje. zaniepokoił mnie po prostu fakt, że luteina która powinna uregulowac okres opozniła go, natomiast mam objawy przedmiesiaczkowe, które sa tez z tego co słyszałam czesto pierwszymi objawami ciazy..

Gość a jak dlugo
2 miesiace to dopiero sa początki ja mam za soba juz 30 cykli:/

Gość zdezorientowana..
:( to naprawde współczuje i mam nadzieje ze w końcu wam się uda! swoja droga to niesprawiedliwe ze jest tyle wpadek wsrod nastolatkow, narkomanów i alkoholików, a ktos kto pragnie dzidziusia nie moze go miec..:( a czy Ty miałas kiedys podobne objawy do moich? nie mysleliscie np o in vitro? co mowia lekarze?

Być może lekarz przepisał za małą dawkę tej luteiny i miesiączka jeszcze się pojawi, tym bardziej, że jak piszesz objawy przedmiesiączkowe masz

Gość a jak dlugo
zdezorientowana.. jak masz ochote to wskocz do mnie na gadulca to mozemy pogadac a ty bedziesz mogla sie wygadac31030124 no my w tym orku bedziemy podchodzic do 1 inseminacji