Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martola_29

załamałm się

Polecane posty

Gość martola_29

kurwa mać :O Tydzień temu na wadze: 82 kg, więc postanawiam iść na ostrą dietę, ważyć się co tydzień by widzieć większe sukcesy. Trzymałam się naprawdę mocno. Na śniadanie przez cały tydzień jogurt, na obiad codziennie talerz innej zupy. Wieczorem 30-40 min intensywnej jazdy na rowerze. Wierzcie mi, nic nie podjadałam, wciąż burczało mi w brzuchu, ale trzymałam się dzielnie. Nie mogłam się doczekać ważenia się! cDziś wchodzę na wagę szczęśliwa, że zobaczże może nawet 79, a tu... 82,5 kg. Kurwa!!!! Dlaczego?! :( Fakt, że dziś dostałam okres, ale to niemożliwe że waga jeszcze dodatkowo podskoczyła. Po chuj mam się odchudzać. Mam wszystkiego dość :(

Gość martola_29
nikt nic nie napisze?

Gość OneTwo
Kawał baby z Ciebie. Ja przy 180cm wzrostu ważę, tyle co Ty. Noo 2kg mniej.

Minał dopiero tydzień - to po pierwsze. Po drugie - z początku u niektórych waga podskakuje,później spada. Jedz pięć małych posiłków dziennie,takie '''ograniczanie'' nic nie da.

przed okresem organizm zatrzymuje wode i waga potrafi pokazac wiecej o 2-3 kg. zwaz sie po okresie, pij duzo wody i jedz wiecej, bo na takiej pseudo diecie to sie zajedziesz i padniesz na anemie. moja rada to nie wazyc sie a mierzyc. waga Cie oszuka, a centymetr nigdy :)

Gość martola_29
byłam taka pełna zapału, a tu szok :O odchudzałam się kiedyś już raz i właśnie na początku waga szla jak burza ostro w dół, więc o co co teraz chodzi ? smutno mi :( skoro ten tryb nic nie dał, to chyba w ogóle przestanę jeść.

Gość martola_29
jutro rano pewnie zacznę od nowa, ale w tej chwili jestem podłamana :O Tydzień absolutnego rygoru zupełnie na nic

mowie Ci, ze to moze byc przez okres. poza tym organizm sie pewnie broni przed zbyt szybka utrata wagi....

przejdz na diete 1000 kalorii + cwiczenia i poleci waga w dol :)

Tak,woda się zbiera..później waga spada.Mniej węglowodanów.

im cześciej się odchudzasz i wracasz do poprzedniej wagi tym za każdym razem coraz trudniej schudnąć, bo przemiana materii staje się coraz wolniejsza.

Gość martola_29
"przejdz na diete 1000 kalorii + cwiczenia" A co niby innego robiłam. Dokładnie to. Przez cały tydzień dokładnie obliczałam, by nie przekroczyć 1000 kalorii. Aha, jadłam też warzywa i czasami owoce. Nie podjadałam w sensie - zero słodyczy, zero chleba.

Gość Tajkowski
Oducz się bluzgać.

to poczekaj na koniec okresu i wtedy wskocz na wage a teraz odchudzaj sie dalej. i mierz sie. waga bedzie klamac np. kiedy miesnie zaczna sie wyrabiac i wazyc...

Gość maavalla
Mam taki sam problem. Mam 173 cm wzrostu i 73 kilo ważę. W czerwcu ubieglego roku ważylam 62. cały czas tyję, nie wiem co się dzieje.

Gość 45345fd
ja ważę 44kg :( chce przytyc ale przy moich dochodach to niemozliwe bo musze oszczedzac na jedzeniu :( wolałabym byc otylsza niż za chuda

Gość maavalla
chcialabym powrócic do dawnej wagi... czuję się źle, nie jem tyle,a waga rośnie

Gość martola_29
ok, trochę się już uspokoiłam ;) odchudzanie zaczęłam w sumie już parę tygodni wcześniej, tylko wtedy głównie z ograniczaniem jedzenia i kontrolowaniem wagi, ale bez regularnych ćwiczeń, ale to było za mało, bo przez 2 miesiące zgubiłam tylko 4 kg, więc postanowiłam się bardziej przyłożyć.. a sobie marzyłam że na wakacje będę mieć poniżej 70 kg... :(

Gość maavalla
Ja odchudzałam się od zawsze, co schudnę, to przytyje

Gość bwtf413153
no, niektórzy mają tak, że całe życie muszą się pilnować, taka prawda

Gość Tajkowski
A stosujesz jakąs super diete czy coś w ten deser?

Gość maavalla
Wszystko przez maturę, podjadałam trochę, teraz jest 1000 kcal + godzina gimnastyki i godzina ćwiczeń na steperze + tabletki

Gość maavalla
jakbym wcale nie cwiczyla to bym wazyla z 80 :(

Gość a jaaaa......
ja mam podobnie...w zeszlym roku wazylam 66 kg a teraz przytylam i waze 73!! i tak mi sie waha ta waga miedzy 71 a 73...tez bym wolala powrocic do swojej dawnej wagi...ale jakos idzie jak po grudzie - jestem ciekawa bo nie jadlam nic wiecej niz mniej niz teraz a przytylam... tryb zycia rowniez mi sie nie zmienil...

Gość a mam to samo///
cale lat utrzymywalam taka sama wage az nagle zaczelam powolutku przybierac. 7 kilo wiecej sie uzbieralo i powiedzialam dosc. Zaczelam sie pilnowac, ostra dieta, ale ciagle zdrowo. Wsumie jadlam przez 2 tygodnie 3 razy mniej niz normalnie, zadnych slodyczy, zadnego smazenia, tlustego itd. Nie jadlam po 17, zaczelam cwiczyc, biegac. Non stop chodze glodna, brzuch mam juz wklesly a nie jak wczesniej - baniaczek. Dzis sie zwazylam i.....jest dokladnie tyle samo. Zalamka......

Gość a jaaaa......
Tobie chociaz brzuszek zszedl a mi?! ja mam beben taki ze szok! a nie mialam! nie wiem co sie ze mna porobilo nic nie zmienilam ani trybu zycia ani diety a przytylam! :O i taka waga mi stoi wciaz...