Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy_świata

Czy zagadałas kiedys do faceta?

Polecane posty

Gość ciekawy_świata

witam, chciałem sie dowiedziec czy zdarzaja sie takie przypadki gdy dziewczyna bierze sprawy w swoje rece i zagaduje do faceta? Np na wydziale jakiejs uczelni? zdarzylo wam sie zagadac w celu zapoznawczym?:)

Nie, bo byłam i jestem wstydliwa. Teraz w celach zapoznawczych już nie muszę zagadywać bo mam męża więc pozostali mężczyźni nie istnieją dla mnie jako potencjalni adoratorzy :)

Gość owszem zdarzało się
i to nawet często....mimo że generalnie jestem nieśmiała jak facet mi się podoba i odnoszę wrażenie że ja jemu również....a mimo to nie robi żadnego ruchu to przejmuję inicjatywę tak poderwałam męża....zaproponowałam wyjście na fajkę z biura...za pierwszym razem odmówił i stwierdził że nie pali....za następnym gdy wszyscy z ekipą "wyszliśmy na fajkę" i odmówiłam gdy mnie ktoś chciał poczęstować papierosem skapował że nie palę...wiedział już o co mi chodziło :-)

Gość ciekawy_świata
ok, ale chodzi mi o to czy dziewczyna moze tak bardzo chciec kogos poznac ze weźmie sprawy w swoje rece? czy to nie podobne do kobiet:)?

Gość owszem zdarzało się
przecież właśnie odpowiedziałam na to pytanie poderwałam męża na fajkę ;-)

Gość ciekawy_świata
nieźle, to pewnie z wiekiem rodzi sie taka pewnosc siebie? Przedstawie sytuacje troche, jest dziewczyna wydzial i ja:) No i znamy sie z widzenia widujemy sie 2-3 razy w tygodniu bo mamy podobny rozklad zajec, ona sie usmiecha i patrzy ja tez:P Ogolnie nic z tego nie wynika moze, ale dzisiaj mialem wrazenie ze chciala zagadac ale sie sploszyla, bo podeszedla do mnie i sie zatrzymala popatrzyla na mnie i poszla.Sam nie zagadam bo zbyt wiele razy dostalem kosza i mam troche dosyc:P

Gość owszem zdarzało się
następnym razem gdy zaproponowałam mu "wyjście na papierosa" nie odmówił a potem jakoś się umówiliśmy....znaczy ja zaproponowałam kino

Gość owszem zdarzało się
nooo koleś jeśli nie raz była akcja że laska patrzy i się czai, ty się patrzysz i się czaisz to najwyższy czas coś z tym zrobić.... skoro odbierasz sygnał że jest zainteresowana to raczej nie ma ryzyka że laska da Ci kosza... niby po co miałaby się czaić i gapić jeślibyś się jej nie podobał ? bądź facetem i jej coś zproponuj, może coś neutralnego, coś no nie wiem, sam wiesz co tam u was sie dzieje, jakas impreza u kumpla albo wyjście gdzieś

nie warto zagadywac do faceta. zatyka go i bredzi farmazony, bo jeszcze Polakom w głowach sie nie miesci, że kobiety mogą mówic. Nawet jak pytam faceta o godzinę to on dostaje ślinotoku, bo mysli, ze to tylko pretekst. A tu niespodzianka, ja często rozmawiam z nieznajomymi.

Gość kurtyzana... 23
owszem. rzekłąm ; dokoąd kopytkujesz piękny jelonku?

Zagadalam. Wyszlo z tego, ze pogadalismy pol godziny, potem jeszcze go wmanewrowalam w spotkanie, i wiecej nic. Ale bylo warto. A trzeslam sie ze strachu jak glupia :D

Gość ciekawy_świata
Nie mam az takiej motywacji zeby zagadac do niej, chociaz nie powiem bardzo mi sie podoba:) No wlasnie swiatem rzadza takie stereotypy. Dziewczyny mysla "jak do niego zagadam to pomysli ze jestem łatwa" albo "on jest facetem to powinien zrobic ten pierwszy krok" eh szkoda gadac:P

W zyciu nie balam sie, ze tamten facet pomysli, ze jestem latwa. Idiotka, jak juz, ale nie latwa. W sumie z obecnym facetem tez poniekad to ja glownie przejelam inicjatywe, to nie bylo zagadywanie, bo sie znalismy, ale ja zaczelam.

Gość ciekawy_świata
Hmmm ciekawe, gdzie sa takie kobiety:P Ja tam osobiscie lubie jak dziewczyna przejmuje inicjatywe:) Co do niej jeszcze to jest dośyć wysoka no i ja tez nie narzekam na brak wzrostu, moze dlatego nie moze znaleźć sobie faceta bo ma lekko tak z180 pare:D

Przypomniało mi się jak kumpelka mi mówiła kiedyś, już dawno temu, że stojąc na przystanku usłyszała coś takiego: Chłopak: Z jakiej krainy przybywasz piękna królewno? Dziewczyna: Na swoim koniku tam nie zajdziesz.. :classic_cool:

toksyczne babsko :D autorze, macie wspólną cechę -> wspólny temat -> randka jak nic

Gość owszem zdarzało się
gdzie są te kobiety ? zapewne ze swoimi facetami, tymi których poderwały...

Gość ciekawy_świata
CZyli nie istnieją? Bo zajetych to ja nie biore pod uwage w ogole:D