Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MC Ajron

piątkowa konstatacja

Polecane posty

Gość vera, karmazynowa księżniczka
Napisałam wcześniej. Noikto nie czyta ze zrozumieniem? :D Zluzuj poślady, staruszku. Jeszcze ci odbyt z tej napinki odpadnie. :D

Fischer ponieważ vera uczęszczała do "prestiżowej" jak to ujęła szkoły, mniemam że nauczyła się tam oprócz łaciny czytania w myślach, żonglowania porcelaną i balansowania na linie :)

:) dobra już nic nie mówię, nie mam siły :) dzięki za wsparcie dla Riposty i Czterech Części

Potrafie również sikać do pisuaru. :classic_cool: Serio! :D Ale tego sie nie nauczyłam w szkole, bo w męskiej toalecie pisuary były w przedsionku. :D

Fischer1937 support team. :D Jak ktos sobie sam poradzic nie potrafi, to sie posiłkuje stronniczą lampucerą i jakimś majtkowym fetyszystą. :D Tez juz idę stad, bo mnie Ajron wyrzucił. :D

Noooo, wiem. :D A teraz idź posmyrać swojego przyjaciela duszka przerosnietą łechtaczką. I naucz sie dopatrywać ironii. Chociaż akurat prawdą jest, ze moje liceum jest poniekad prestiżowe, płodne w sportowców, ba! Olimpijczyków. Ale niekoniecznie to miałam na myśli. :D

Jones... no Ty to masz jednak wyrafinowany smak muzyczny. :classic_cool: Juz myślałam, żeś bezguscie słuchajace The black keys. :D To ja tez cos dodam. Tak naprawdę nienawidzę rocka psychodelicznego i progresywnego. To jest muzyka mego zycia: http://www.youtube.com/watch?v=sdLBidFd7BY ❤️ aż mi noga śmiga po domowym densflorze.

Przyznaj się. To zazdrość. Marzysz o byciu tak piękna, utalentowana kobietą jak Mandarynka. :D W sumie wklejaj co chcesz, ale i tak filmik Ivo i Milagros był najmotzniejszy. :D

Gość bardzo uprzejmy podrywacz
Poranki w metrze są wkurwiające, ale czasem trafi się młoda dupeczka przyciśnięta cyckami do klaty :classic_cool:

dlatego też ja na ten przykład się nie wpycham...:classic_cool: A jeszcze niedajbóg trafi się jakiś sporo wyższy i patrzy z góry wprost na bimbałki...😴:classic_cool: Vera z tym to będzie ciężko. Może jakiś rodzinny fragment mody na sukces by to przebił :classic_cool:

Czasem to chyba specjalnie gówniary z rana bimbałki wystawiają co by popodziwiać, aż się łapa rwie do chwytu :classic_cool:

Jak Ciebie spotkam to chwycę na pewno za cycocha :classic_cool: swoją drogą możesz od razu pokazać tutaj :classic_cool:

się nie krzyw, ja z tego że w Stolnicy nie mieszkam jestem wysoce zadowolon

Beż dowodów nikt nie uwierzy :O Lepsza podwarszawska wieś niż "jestem z warszawy, wynajmuję mieszkanie 13m2 od 4 lat"

Ja mam cycochy, bo ineczej tych dwóch worów nazwać mnie można. Do tego taka zyła po lewicy. Chryste panie. :O 🖐️ 13 m2 to mniejsze niż moje a ja myslałam, ze mam najmniejsze mieszkanie na świecie. :D

myślałby kto, ze wsi do miasta się przeprowadziła i jaka Madmłazel od razu warsiawianka pełnom gembom normalnie