Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elpolakoalalpolako

Rumuni nie lubią Polako!!!

Polecane posty

Gość gość
Idz "ssuc pula"jak nie wiesz coto znaczy to spytaj sie Rumunow! xxx rozumiem, że ty już ssałeś i tobie powiedzieli :-)

Gość gość
Widzisz ze wiedzialas co to znaczy!Porzadna kobieta by nie miala pojecia!Wiec nie udawaj przyzwoitej.Pracujesz w agencji czy na ulicy?

Gość gość
nie wiedziałam i dalej nie wiem ważne, że ty wiedziałeś! ciekawe za którym razem cię poinformowali?

Gość gość
nudny jesteś, idź już spać

Gość gość
Zegnaj ide spac.Masz w sumie racje ze z prostytutkami sie nie dyskutuje tylko sie ruc.aZycze ci milego ssucia rumunskich puli

Gość gość
Dobra .To ja ten od plusk .Przepraszam .Sprowokowalas mnie tym "metkiem "Znałem kiedys Mietka .Bardzo porządny człowiek.Jeden z lepszych ludzi jakich spotkałem Dawno nie żyje. Ja nigdy nie uderzylem kobiety i nie uderze .Ale twoje wychwalanie rumuńskich "gentelmenow " i szydzenie z Polaków doprowadziło do pyskowki .Jestem pewien ze prawdziwe plask zrobił by szybciej Rumun niż Polak .Dobranoc. ( nie nadymaj tak się :'( )

Gość gość
Zalosna stara panna a nie jakas tam pr....Jakby miala chlopa to by sie nie podniecala do takich tematow.Chciala sobie troche poflirtowac a wy od razu obrazacie.

Gość gość
Skąd ta pewność. Rumuni nie mylą Polaków z inną nacją i raczej neutralnie się odnoszą. Z moich doświadczeń

Gość gość
A ja mam bardzo pozytywne doświadczenia z Rumunami. Są mili i przyjacielsko nastawieni do innych. Zawsze chętnie wskażą drogę, nawet niepytani, wystarczy, że mapę wyciągniesz z samochodu i już pół stacji benzynowej, czy kiedyś granicy tłumaczy ci którędy najlepiej jechać, a często zgłosi się tubylec, który jedzie w tym samym kierunku i każe jechać za sobą. W Turcji kiedyś dwie Rumunki nas przechowały na tarasie swojego domku letniego do powrotu naszych gospodarzy, którzy udali się nas szukać;). Poczęstowały herbatą i czymś mocniejszym, ugadaliśmy się z nimi codziennie na porannej kawie. Podoba mi się jeszcze, że nie chodzą spać z kurami, miasta i miasteczka tętnią życiem po zmroku i to nie tylko nadmorskie czy górskie turystyczne miejscowości. Któregoś roku zepsuł nam się samochód i choć nie umieli naprawić, to uruchomili go jakoś, żebyśmy mogli do cywilizacji dojechać. Nie warto myśleć stereotypami. Człowiek przyjaźnie nastawiony do innych wszędzie znajdzie przyjaznych ludzi. A nabzdyczone jednostki niech się nie dziwią, że nie napotykają przejawów sympatii za granicą, bo i w Polsce chamów się nie lubi.

Gość gość
"wystarczy, że mapę wyciągniesz z samochodu i już pół stacji benzynowej, czy kiedyś granicy tłumaczy" a pozostali odkręcają w tym czasie koła :D

Gość gość
Ja mam pozytywne odczucia, ale nie można generalizować w sensie lubią nie lubią .

Gość gość
Zgadzam się. Nie należy generalizować

Gość gość
Rumuni są niedouczeni, laski dają bez gumy np.

Gość gość
A inni to tacy uczeni, że eh

Gość gość
Stereotyp stereotypem. Mieszkam od 8 lat poza granicami Polski i tak sie sklada, ze codziennie mam stycznosc z nimi, w pracy, na ulicy w sklepie i szczerze NIE CIERPIE ICH!!! Mają zupelnie inna mentalnosc niz my, sa falszywi i to bardzo, po trupach do celu, pazerni, rumunki sa puszczalskie, ordynarne, puste....rumuni natomiast pozerstwo totalne maja sie nie wiadomo za kogo ich wyglad zewnetrzny to jak polaczenie alfonsa z pedalem......brak im wychowania, oglady i sa cholernie glosni, mam uczulenie na nich. Zreszta co tu duzo pisac, wystarczy spojrzec na ich urode, co druga rumunka ma BEACH FACE , wredota sama rysuje sie na ich gębach.

Gość gość
Mieszkałam we Włoszech i w Szwajcarii i poznałam bardzo dużo rumunów i dobrego zdania o nich nie mam...Większość jest dla Ciebie miła tylko i wyłącznie bo ma jakiś interes i w jakimś stopniu chce Cię wykorzystać. To jest prawda, że bardzo dużo rumunek pracuje na ulicy lub w domach "rozpusty" a facet na to zezwala...a nawet szczycą się mówiąc jaką oni to mają inteligentną kobietę, tyle pieniędzy do domu przynosi...wiem co mówię bo nie raz takie słowa słyszałam od nich. Na początku gdy jeszcze ich tak dobrze nie znałam to sie zdawałam z nimi ale bardzo się przyjechałam na tych znajomosciach. Oni są bardzo fałszywi, dla Ciebie będą mili a za placemi obgadują. Wypowiadam się tutaj o Rumunach za granicą bo w samej Rumuni nie byłam.

Gość gość
Znam bardzo dużo Rumunów że lubią Polaków. A teraz jestem związku z Rumunem. Dogodujemy się dobrze ale nigdy od niego nie usłyszałam że mam iść żebrać na ulicę. Obydwoje pracujemy.

Gość gość
Pfff “znaja angielski”, “nie pracuje po fabrykach” - niestety droga kolezanko tylko ty , twoi znajomi i inne fajrlapy zapierdzieleja w takich gownach ze Rumunom pracy zazdroscicie i ich wychwalacie. Duzo nas tu w UK mieszka od lat, skonczylosmy tu szkoly, studia i mamy normalne dobrze platbe prace. Rumuni jak Rumuni- nie ktorzy normalni ale jednak wiekszosc to cholota. Wygladaja jak malpy a zachowuja sie jak swinie - tak jak Polacy tacy jak tu tutaj. Na szczescie was wywala po Brexit wiec ucz sie rumunskiego i mozes jechac za swoimi wspanialymi Rumunami to Rumulandii zeby z Mietkami do polski nie wracac.

Gość gość
Szczerze, nie lubie rumunów, moze jakiś niski procent to normalni, ale wiekszość sprzedalaby by cie za funta. Sa zachlanni, wszystko dla nich, jak sie nic nie odezwiesz, to wszystko jest ich, oby miec wiecej i wiecej. Kobiety rumunskie sprzatanie, gotowanie, a facet rumun tylko od swieta odwali cos.

Gość :)))

Ludzie czy wy jesteście tacy głupi, że nie rozróżniacie rumuna od roma? Jesli nie to jesteście ...ami . Romowie (cyganie) nie wywodzą sie z Rumunii lecz z Indii. Jednak to prawda ,że Polacy to głupi naród 

Gość Gość

Moi drodzy. Niestety muszę się zgodzić z niektórymi negatywnymi opiniami w pewnym małym stopniu. Otóż mowie już jak jest. Mam faceta Rumuna, i dzieki temu dużo przebywam w ich społeczności. Mam lepszy obraz tego od przeciętnego obserwatora, taki bardziej od kuchni. Rumuni są normalni, mowie tutaj o sferze osób przeciętnych, nie wywodzących się z cygańskich korzenie bo takich jest niestety dużo. Ale Rumunki.... chłopaki i dziewczyny, szanujcie się naprawdę...przeciętna Rumunka nie pracuje, zna słabo angielski, woli siedzieć w domu i rodzic dzieci, jest słabo inteligentna. Kobiety z Rumuni są słabo wykształcone i na tle Polek jeśli chodzi o ogładę, klasę i wiedzę ogólna wypadają bardzo słabo... znam wiele Rumunek i z żadna się nie przyjaźnie bo niestety ale nie mamy o czym rozmawiać.....dodatkowo wszystkie uważają się za feministki... nie maja wyczucia smaku jak Polki. Polka nawet ta przeciętna wypada sto razy lepiej na tle „zrobionej” Rumunki, uwierzcie mi Panowie i Panie wiem co mowie... Nawet siostra mojego faceta jest wg mnie słabo ogarnięta, gotuje przeciętnie, słabo dba o dom (wystrój i porządek) ale ma o sobie wysokie aspiracje, tak jak wszystkie inne Rumunki. Pomimo iż są przeciętne maja bardzo wysokie mniemanie o sobie i dają o tym znać i odczuć do okoła. Zdarzyło nam się być w gościach nie jednokrotnie po raz pierwszy u kogoś to wszystkie Panie siedziały na sofach, oglądały tureckie seriale i nieodzywaly się słowem do mnie. Faceci byli gościnni, proponowali kawę, rozmawiali i nawet przygotowywali jedzenie. I to nie jednokrotny widok taki zastałam. Nasi Polscy Panowie potrzebują wsparcia i akceptacji od nas Polek i wodę versa. Powinnismy się trzymać razem, szanować a nie obrażać! Na prawdę, na tle innych wschodnioeuropejskich nacji uważam, ze wypadamy bardzo dobrze. Wiem co mowie, mieszkam za granica..