Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elpolakoalalpolako

Rumuni nie lubią Polako!!!

Polecane posty

Gość gość
Raczej powinno sie napisac nowy temat-Dlaczego sami Polcy sie nawzajem nie szanuja?Gdzie podziala sie duma narodowa?Zniknela za pare euro ?Wstyd jak polacy sami o sobie zle pisza.A ty od Mietka -twoj stary byl Mietek a twoja stara co kozy pasla jak sie nazywala Wiesia ,Frania Juzia?

Gość gość
O to to, ale jaka duma narodowa? nie lubią się i tyle co w tym dziwnego

Gość gość
gość dziś Plask ! Właśnie dostałaś w pysk .Bo nie pytana klapiesz japą .. Plask ! Drugi raz za mietka xxx plaskać złamasie to sobie możesz te d/z/i/w/k/ę z którą mieszkasz i która na ciebie musi pracować, alfonsie!

Gość gość
gość dziś Wielka specjalistka-poznala 20stu Rumunow .W lozku tez Tobie dogodzili? xxx co? nie możesz się pogodzić, że oni sobie radzą lepiej od Polaków? aż tak cię to boli, że musisz mnie obrazić z braku argumentów?

Gość gość
Udajesz taka wielka dame a uzywasz brukowego slownictwa tez pracujesz na ulicy?Tirowka?

Gość gość
Nie rozumiem jak Polka moze zachwalac prymitywnych Rumunow

Gość gość
Dlaczego prymitywnych. Czy narodowość jest wyznacznikiem kultury, szacunku dla drugiego człowieka czy umiejętności?. Moim zdaniem nie

Gość gość
nie udaję damy - piszę jak jest i co widzę nie zachwalam Rumunów po prostu widzę jak Polacy kiepsko przy nich wypadają jeśli chodzi o język, zaangażowanie w pracy i radzenie sobie w obcym kraju a szmatom pokroju Mietka, który od razu daje mi w twarz, bo śmiałam się odezwać odpyskuję zawsze i najgorszymi słowami

Gość gość
W Rumuni jest tez duzo analfabetow.Bylam bardzo zdziwiona ze w Europie w X XI wieku jeszcze cos takiego jest mozliwe.Niestety to nie moj przesad tylko prawda.

Gość gość
Ja Rumunow i Arabow nawet nie wpuszczam przez drzwi do mojego Klubu poniewaz jak wypija to sie nie umieja zachowac i przeszkadzaja innym goscia .Dlatego mam taka zla o nich opinie.Polakow za granica nawet nie znam czyli nie moge stwierdzic jacy sa.

Gość gość
Mialam doczynienia z Rumunami poza ich krajem.Kretacze,klamcy i nieszczerzy ogolnie.

Gość gość
Ty z 2, 48 plask ! Znowu dostałaś w niezamykajacy się pysk ! plask i jeszcze raz .Gruba macioro żaden Polak nie chce cię pukac i dajesz rumunom. ! Jak ci nie wstyd .! Rumunom !!!

Gość gość
Rumuni to oszusci zlodzieje klamcy i glupie chu.e.Polka co sie z nimi bzyka to zwyczajna scierka do podlogi!

Gość gość
Ty z 2, 48 plask ! Znowu dostałaś w niezamykajacy się pysk ! plask i jeszcze raz .Gruba macioro żaden Polak nie chce cię pukac i dajesz rumunom. ! Jak ci nie wstyd .! Rumunom !!! xxx nudny jesteś, tylko plaskać i fapować umiesz - słabo...

Gość gość
i do waszej wiadomości buraki z białostockiego - nie sypiam z Rumunami i również nie cieszy mnie to, że sobie lepiej od Polaków radzą a teraz otwórzcie po kolejnej puszeczce polskiego browarka i poobrażajcie babę, a co? w końcu co wy innego potraficie niż ubliżać i bić kobiety?

Gość gość
Uderzyłem w czuły punkt :-) Gruba ! Polacy jej nie chcą :-) :-) :-)

Gość gość
nie, Mietek, nie trafiłeś - ale próbuj może kiedyś ci się uda!

Gość gość
Ublizac kobieta i bic to potrafi ten twoj Rumunski cham twoj maz a nie my Polacy?Szkodujesz nam piwa ,a co Ciebie na nie nie stac?

Gość gość
SZKODUJESZ??? z której wichury przyjechałeś? ściana wschodnia?

Gość gość
Jednak trafiłem :-) Jesteś gruba :-) :-) :-)

Gość gość
pisałam wcześniej sieczkobrzęki, że jestem mężatką i mój mąż to Polak, ale do tych z/j/e/b/a/n/y/c/h bimbrem mózgów nic nie trafi tylko nachlać się i plaskać za naukę angielskiego się weźcie!

Gość gość
Elegancka panno w zime tez chodzisz w skarpetkach i w kapciach jak inne Rumunki.A wyrazu "Szkodujesz" uzywa sie w Warszawie chamko ale skad mialabys o tym wiedziec!

Gość gość
gość dziś Jednak trafiłem usmiech.gif Jesteś gruba xxx ważę 42 kilo - jestem za chuda a tobie zapewne nie staje - skoro po nocach siedzisz na babskim forum i obrażasz kobiety

Gość gość
"Szkodujesz" uzywa sie w Warszawie chamko ale skad mialabys o tym wiedziec! xxx nie pitol! Piaseczno, Wołomin i Baniocha to nie Warszawa nie moja wina, że przyjechałeś do Warszawy w bańce na mleko!

Gość gość
ALE WAM BABKA JEDZIE PO KALESONACH!

Gość gość
Uruchomiła fantazję :-) idę spać .niech sobie klapie :-)

Gość gość
A co ty tu wiesniaro jeszcze robisz?Twojemu mezowi juz nie staje na twoj widok nedzna wywloko?Idz "ssuc pula"jak nie wiesz coto znaczy to spytaj sie Rumunow!

Gość gość
trafiłam! :-) nie staje mu! :-)