Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesolony rosołek

Dziewczyny chodzące w balerinkach mają niepokolei w głowie albo są głupie

Polecane posty

Gość przesolony rosołek

Nie zależy im na tym aby sie podobać męzczyznom. Te buty są aseksualne no i noga się w nich poci. Jak dziewczyna po całym dniu chodzenia w tym ścierwie ściąga buta to efekt możecie sobie dopowiedzieć... Nie lepiej nosić jakieś klapeczki gdzie noga oddycha bądź seksowne szpileczki ? Nie zależy Wam na akceptacji mężczyzn ? Zapewniam, że większość z nas z pogardą patrzy na dziewczyny ubrane w to gówno. Zastanówcie się co robicie bo same sobie szkodzicie :o

Gość mówiłeś ze nazywasz sie keller
absolutnie zgadzam sie z autorem tematu laska ktora chodzi w tym gownie wyglada fatalnie, zero sexapilu tylko japoneczki albo szpileczki !

Gość dddfdfdf
tez tak mysle, oblesne sa te buty, nie wiem jak mozna w tym chodzic. sama jestem kobieta i w zyciu bym w tym nie wyszla na ulice

Gość Milady Lorda
A może nam nie zalezy żeby podobac sie takiemu G.Ó.W.N.I.E jak ty pokraczna ofermo? Co takie cos może wiedziec o kobietach?

Gość armen.
jak moje kolezanki ubierają te gowniane buty to zawsze je za to opierdalam i nakazuje szpileczki ;D

Gość tfuuuu! japonki
To sie nadaje na plaże a nie na ulicę

Gość armen.
Milady Lorda sramy na kobiety, po co nam wiedza o was? jestescie zwyklym scierwem i gownem, olewamy was pasztety

Gość ludzie co wy
Zgrabna noga wygląda dobrze w każdym bucie,w balerinach też:D

Gość autor jak taki
mądry, to niech sam codziennie i niezależnie od sytuacji popierdala w 'klapeczkach' bądź 'szpileczkach' kobiety mają w doopie co się jakiemuś prostackiemu facecikowi podoba:D a te, które ubieraja się pod dyktando samczych upodobań są żałosne :O

Gość Jezeli buty sa skorzane noga
sie w nich nie poci, bo oddycha. Japonki znieksztalcaja palce - sprawiaja ze duzy odstaje, pojawiaja sie tez przetarcia miedzy palcami. Szpilki sa niewygodne i znieksztalcaja stopy. Niektorzy ludzie nie moga nosic niewygodnych butow, np. ja z powodu choroby kolan. Jesli ktos ma dlugie nogi i ladna figure z pewnoscia zle nie wyglada ani w balerinkach ani nawet w trampkach. A inteligentnego czlowieka nie obchodzi opinia osob oceniajacych ludzi pod katem butow, gdyz jest malo wartosciowa. p.s. nosze sandaly - bez skarpetek :D

Gość jnhmnnmn
zgadzam sie z autorm ze balerinki sa aseksualne w dodatku mega pospolite obecnie, w innych kwestiach dotyczacych tych para-butow sie nie wypowiadam🖐️

Gość a ja nie rozumiem jak można
nieprawda, że noga w bucie skórzanym się nie poci, skąd wzięło się takie przekonanie? załóżcie sobie latem jakieś czarne skórzane szpilki i zobaczycie, czy Wam się noga nie spoci.

Gość sandały nisz zawsze
A to do sandałów nosi się skarpetki? Buty na płaskim obcasie noszone na dłuższą metę deformują kręgosłup, najlepiej nosić rózne obuwie na róznym obcasie, ale w balerinkach czy trampkach należy użyć wkładek podwyższających piętę. Poza tym noszenie płaskich butów powoduje to, że na starsze lata noga w kostce jest grubsza niź u tych co noszą obcasy. Dotyczy kobiet :)

Zawsze żal mi biednych kobiet które wielbłądzim krokiem suną w wielkich szpilach wlokąc siaty z zakupami. Bo najważniejsze, to podobać się mężczyznom - wtf? Uwielbiam szpileczki ale jak idę po zakupy, w tym trzy kilo ziemniaków, albo na dziesięć godzin na uczelnię, to sorry, ale nie.

Gość Jezeli buty sa skorzane
Dobrze, moze powinnam powiedziec ze nie poci sie na smierdzaco, bo skora oddycha ;) wiec lepiej dla stopek jest nosic skorzane buty, chocby baleriny, niz plastikowe, np szpilki Ale prawda jest, ze nogi w skorzanych butach poca sie o wiele pozniej niz w jakichkolwiek innych butach poza moze bawelnianymi. Oczywiscie mowa o butach "zabudowanych" W skorzanych butach nogi nie smierdza, jesli je myjesz. Nawet jesli buty nosisz dlugo

Gość Puknij się w łeb.
Myślisz, że jakiejś kobiecie zależy żeby się tobie podobać? Mądre kobiety noszą to w czym im wygodnie. Nikt nie będzie sobie rozwalał kręgosłupa. Kiedyś był gorset, a teraz wymyślono obcasy. Obcasy to przez wieki było obuwie typowo męskie do jazdy konnej. Nie wiem czemu teraz robią z tego kobiece buty.

Gość nbbnbnmbnmnbm
O ile dziewczyna ma szczupłe i zgrabne nogi, niech nosi :)

Gość naiwniaczka? wierząca w miłość
buty na płaskim nie są zdrowe, mozę mnie niż szpilki,a le to prawda, zdowa wysokość dla stopy to chyba coś ok3 cm

przesolony rosołku, masz absolutną rację ^^ zupełnie nie zależy mi na twojej akceptacji ;) sam sobie chodź w szpilkach ;]

Wysokie obcasy to nie buty do chodzenia po mieście. Mają wielu wrogów: dziurawe chodniki, trawę, duże przestrzenie. A dziewczyny które wkładają szpiki i nie umieją w nich chodzić wyglądają po prostu śmiesznie.

Gość gregrwrwwewe
ja jestem kobietą i zgadzam się. Nie wiem czemu dziewczyny ubierają się tak aseksualnie, ja zawsze noszę szpileczki, w lato stopa koniecznie musi być odsłonięta, a paznokcie pomalowane

Gość gregrwrwwewe
przepraszam, pomyłka. chciałam napisać "obcasy", nie "szpileczki", bo lubię czasami i słupek albo koturnę. Ale uwielbiam odsłaniać stopę, w takich płaskich balerinach chodzę po mieszkaniu, wolę niż w laczki, bo trzymają się stopy, ale na ulicę na pewno bym nie wyszła. Baleriny to dla mnie kapcie.

W szpileczkach do parku z psem pobiegać? Raczej nie. Buty należy dobierać do stroju, okazji i pogody a także do sylwetki. A jeśli chodzi o zdrowie to najlepiej chodzić na boso. A wysokim obcasom do bosej stopy daleko

Gość te na szpilkach
po roku intensywnego chodzenia będą miały nogi wykrzywione w znak zapytania, no chyba że chodzą tylko do samochodu i z samochodu do sklepu :o

Gość mernika
a jak mam 180 to też mam nosić "seksowne szpileczki" ?' btw. pierdolisz jak potłuczony 🖐️

Gość a tobie w tych seksownych
szpileczkach szwaje sie nie pocą? :o idiotka

Szpileczki, klapeczki...rany boskie, a obiadek papusiałeś?