Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyhtyhyhy

Nabijam się z polaczków na Nk:)

Polecane posty

Gość tyhtyhtyhyhy

Nabijam się z polaczków na Nk:) Kilka przykładów: *wstawiający zdjęcia z własnego ślubu (gówno to mnie interesuje jaka miałaś suknie:) i tak 95% ma obrzydliwe) *twoja głupia fotka w przedpokoju,w kiblu itp:) *twoje usta złozone w dziubek *twój fagas trzymający cie za cycki,dupę itp:) *twój nowonarodzony dzidziuś w 46 pozycjach i 65 albumach na 150 zdjęciach:) *TY Z PIWEM NA ZDJĘCIU :) jak w ogóle kobieta sie nie wstydzi robic sobie zdjęcia z piwem i wstawiać je publicznie. *Ty w EGIPCIE (to kosztuje 1000zł więc i inne dziwolągi tam juz były NIEMA SIĘ CZYM PODNIECAĆ), wstaw takie gdzie bylas i nie leżałaś na rynkowym ręczniku pod hotelem i gówno widziałaś) *Będę pisac dodatkowo ale musze obserwować:)

Gość tyhtyhtyhyhy
ja sam jestem mongolaczkiem:)

Lece dalej *Twoje zdjecie w pleyboju lub na plakacie (fotomontaż) *Twoj 20 letni przypudrowany samochod *Twoj slub w 46 pozycjach i 65 albumach na 150 zdjeciach (To samo dotyczy chrzcin,komuni i wesel syneczka i coruni) Bede dopisywac.

Gość ja mam konto na nk tylko
po to by też ponabijać się z ludzi, którzy próbują dowartościować się zdjęciem z wakacji czy ze ślubu :o Sama mam jedno zdjęcie a na profilu komentarze typu "a gdzie więcej foci?" :o

a moje dziecko jak dorośnie samo zadecyduje czy doda swoje zdjęcie na publiczny portal czy nie :o

Zdjęcia ciężarnego brzucha:o Zdjęcia USG płodu:o Cycki na tle wsiowej tapety i syfu w domu:o

Jeszcze rozwala mnie to jak matki pojebane dodają zdjęcia swoich dzieci w takcie kąpieli, gdzie widać części intymne :o Nie odezwałabym się do matki gdybym się dowiedziała, że całemu światu pokazywała zdjęcia mojej cipki kiedy byłam mała :o

w do mu zdjecia sa bleee ze slubu bleee z dzieckiem bleee na wakacjach bleee jaki wniosek? kazdy powinien dodawac tylko 1 zdjecie i to takie z dokumentow np to co ma w dowodzie osobistym ;p

o własnie :D Zdjęcia ciężarnego brzucha :o Kiedyś "znajoma" dodała takie a na brzuchu jakimiś flamastrami namalowała sobie dużą uśmiechniętą buźkę :o Jeszcze zdjęcia w jakiejś knajpie zwykłej i koniecznie opis "restauracja w Hiszpanii" :D Równie dobrze może sobie zrobić zdjęcie w wiejskim barze i dać opis "na majorce" :D

zgadzam sie , ja tego nie oglądam od dawna, żenada, podziwiam cię że to oglądasz

Gość popatrz na faceboka
Co wklejają ludzie z innych krajów,na całym swiecie są "kretyni"i normalni .............

O i To *Twoje falszywa komentarz pod zdjeciami Typu: 1.Super fotka 2.Super para 3.Super dzidzius No i Szczyt obłudy 4. NIC SIE NIE ZMIENILAS (Po 20 latach )

zdjęcie z boyem hotelowym przed wejściami wejsciowym do hotelu - żenada świata :D to jest wstyd zdjęcie z gwiazdą disco polo

Gość pełen relaks
:D

i koniecznie od razu w niedziele rano po ślubie zmiana nazwiska :D "Kowalska/Malinowska" :D Zdjęcia z sylwestra :D "Sylwek 2010 ZAKOPANE" Dodawane oczywiście w Nowy Rok :)

Oczywiście jeszcze zdjęcia pierścionka zaręczynowego :o

Gość YWW76
NO I ZAPOMNIAŁEŚ O ZDJĘCIU USG PŁODU Z OPISEM : NASZ KOCHANY SKARB

Kiedyś, jak jeszcze miałam tam konto, moi z podstawówki się spotkali - ja oczywiście, jako rasowy odludek, olałam. Później oglądałam zdjęcia:D Podpisy pod nimi tez niczego sobie - każda została ogłoszona przez inne "piękną" kobietą:D No, brzydkie nie są, ale od razu piękne to tez może nie. Jakiś tam kolega przytulony do ciężarnych brzuchów koleżanek:D Ten sam kolega na swoim profilu zajefajne foteczki w różnych pozach przy i na swoim motorze, obok motoru itp. Jak sesja jakaś profesjonalna do pisma dla gejów:D

No a jeszcze przecież zdjęcia samochodu! Najczęściej golf 2 i opis "moja bryka" :D

Gość pełen relaks
tez miałam konto, całe 3 miesiące :D jak zobaczyłam, na co się zanosi, to uciekłam czym prędzej :o

20,150 albo 600 zdjęć swojego dziecka lub dzieci i żadnego swojego to dopiero żenada

Gość pełen relaks
niedawno osoba z rodziny męża, osoba wielce zadufana i co to nie ona, taka dość w tym zabawna, oznajmiła mi z wyższością przy jakiejś tam okazji, ze tak, kiedyś miała jeszcze kontakt z jakąś tam osobą, ale już od dawna nie, bo wiesz, ja skasowałam nasza klasę :D myślałam, że padnę!

Gość pełen relaks
widziałam zdjęcia synka mojej koleżanki jeszcze ze szpitala z niezagojonym pępkiem, w pieluchach i bez - mocno niesmaczne

* Twoja fotka (40 letni pedofil)" To moja nowa milosc" z zaciazona 17- letka. *Twoja fotka ( mama tuman) trzymajaca w reku świadectwo z szarfą swojej pociechy.

Kiedyś krążył tu link do jakiegoś profilu na nk - jakaś laska wkleiła zdjęcia martwego noworodka, swojego dziecka. I wielkie poruszenie było na kafe, wiele oszołomów ją broniło, że każdy inaczej przechodzi żałobę. Wybaczcie, ale dla mnie to kretynizm i debilizm pierwszej wody. Pamiętam te zdjęcia:( Widać było, że dzieciątko jest nieżywe:(

o, noworodki w pieleszach w szpitalnym łóżeczku nie moge na to patrzeć miłosć tego rodzica który zgłupiał ale litości :O niejeden noworodek jeszcze twarz opuchnięta po porodzie, żółtaczka fizjologiczna poporodowa, jakieś krostki uczuleniowe - skaza pokarmowa a oni zdjęcia -fascynujące :O